Snö...

2009-03-12 @ 17:21:09
Är lite neggo nu, men det var ju vår idag och nu snöar det! Sverige under mars och april gör mig förvånad varje år, konstigt med tanke på att jag upplevt 23 gånger vårar nu. Nu ska jag fortsätta glo på Buffy - loves it!


Kommentarer

Postat av: Betty

svar: Jaha det var inte dåligt, fyra år är länge. Men det är ju skitbra att ha en utbildning! Det är stor brist på jobb nu så jag är tyvärr arbetslös. Men ska plugga vidare om nåt år eller två. Funderar på att läsa någon kurs till hösten. Men jag tycker det är svårt att veta vad man ska satsa på. Finns mkt jag är intresserad av men vet ju inte vilket jobb jag skulle trivas bäst med. Har du alltid vetat att du vill syssla med marknadsföring?

2009-03-12 @ 17:29:55
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Postat av: Betty

svar: Men samtidigt så behöver man ju inte ha samma jobb hela livet. Utan man kan ju utbilda sig inom nåt och jobba med det i några år iallafall och sen kan man prova på nåt annat. Men det är om det är någorlunda korta utbildningar isåfall. Kanske inte så kul att gå fem år och sen så upptäcker man att man vill syssla med nåt annat. Men vad kul att du har hittat rätt yrke då! Hoppas du får ett jobb.

2009-03-12 @ 18:54:11
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback