Dagens mat

2009-03-31 @ 22:19:20
Frukost: Naturdiet - 100
Lunch: Smoothie - 200
Middag: Köttfärssås med broccoli och ärtor - 300
Kvällsmål: Kellogs special k o mjölk - 200
Totalt: 800
Pw: - 300
= 500 kcal

Perfekt, jag är jättenöjd! Såhär bra ska alla dagar se ut! Jag var aldrig hungrig och sugen på äckel. Det jag åt var ganska nyttigt och i lagom mängder. Imorn ska jag ev ut så då kommer jag få i mig massor av kcal och jag måste äta en hel del för att inte bli illamående, tål inte mkt alkohol direkt... Är dessutom superbusy så jag hinner inte träna imorn. Nya tag på torsdag (antagligen inte med träningen...). Kommer i varje fall inte äta mer än idag men alkohol alltså... Tänk om det var nån smart en som kom på alkohol utan kcal...

90210

2009-03-31 @ 18:57:35


Nu ska jag måla naglarna och se på först One tree hill och sen gamla 90210, säsong 1. Sjukt bra, hemskt mode dock. Man skrattar nästan högt ibland. Början av 90 talet var vidrigt, yikes verkligen. Och jeansen, srsly?! Alla såg ut att väga typ 10 kg mer i dem sooo unflattering!

Snejana

2009-03-31 @ 18:08:30


Var otroligt skönt att promenera, solen sken och det var inte jätteblåsigt (inte hela tiden iaf) och jättevarmt. Ska bli ännu varmare i dagarna, nice! Ska sitta nere vid piren och få lite färg i ansiktet iaf. April imorn så nu kan det bli hur varmt som helst. April förra och förrförra året kunde man ju sola i bikini, så nu måste jag ner i vikt så jag kan köpa ny bikini i en mindre storlek!!

Och gud svarade

2009-03-31 @ 14:03:23


Nu kom solen fram så nu bär det av på pw i solen med ipod och mina nyaste sunnies med ny energi från min hallon/blåbär smoothie. Avslutar med lite hm för att kanske spana efter nya sunnies och nagellack.

Hallå solen?!

2009-03-31 @ 12:48:11


Trodde det skulle vara soligt nu, är mulet och blåsigt. Ge mig vår! Jag vill ha sol och värme, för då VILL man gå ut på långa promenader och aldrig vända om och gå tillbaka. Nu är det ju ett helvete. Jaja nu ska jag läsa och opponera på en rapport och sen ska jag nog knata ner på stan och kolla en bok. Blir smoothie snart också, nice!

God morgon

2009-03-31 @ 09:26:34


Detta blir dagens inspiration. Kör leggings, tunika och converse idag. Inte ballerina väder än. Men såg att det blir 14 grader i helgen woop woop. Så dags att köpa nya, slängde förra årets förut. Nu ska jag klä på mig och rusa iväg!

Överkänslig?

2009-03-30 @ 17:52:32
Så, det var nära att jag började bråka med min pojkvän över skype igen om min födelsedag. Jag fyller år på lördag, men han kommer inte vara här för hans bror ska komma och hälsa på honom. Han förklarar det med att han glömde bort att jag fyllde år den 4e när hans bror bestämde sig för att boka biljett ner. Vi har redan bråkat om detta en gång så jag trodde att jag var över det. Men så nämner han att de ska fira en kompis därnere imorn som fyller 21 och jag kunde ju inte låta bli att tänka och säga att det är ju kul att han firar den kompisens födelsedag iaf...

Vi bråkade aldrig men jag låg helt tyst och sa mest att jag var besviken som fan på honom för han vet att jag inte har några av mina bättre kompisar eller min familj i närheten. Jag har kompisar här, men inga nära vänner som verkligen bryr sig. Så han borde förstå att jag kommer känna mig ännu mer ensam än vad jag gör alla andra dagar då... Han sa att han hade jättedåligt samvete och bla bla bla. Bullshit tror jag iaf. Han har bara bett om ursäkt för det nu och förra gången vi bråkade över det.

Så är jag överkänslig? Eller får jag reagera såhär utan att betraktas som ett overly possesive freak? Hur hade ni reagerat?

2004

2009-03-30 @ 15:40:06


Det var sommaren 2004, när Mary Kate var som smalast som jag började gilla, vad jag förut tyckt var underviktigt. Jag älskade hennes petita kropp. Vet inte varför jag ändrade mig så. Innan det hade jag alltid hatat för smala kroppar. Men det var inte förrän 2005 som jag började göra något åt det. Nu skulle jag göra allt för att få MKs kropp hon hade där, så liten, petit hon var då.

Skönt att röra på fläsket

2009-03-30 @ 14:55:24
Det är ju verkligen det! Skönt nu också när jag vet att jag säkert förbrände 300 kcal! Hur mkt tror ni att man bränner på 1 h snabb gång? Alla sidor säger verkligen olika. enligt iform.se så brände jag 420. Vad ska jag räkna med liksom?

PW

2009-03-30 @ 13:06:54


Usch när man inte gått på flera dagar så känns det så mkt jobbigare att gå ut. När man gör det varje dag känns det som en självklarhet. Förstår inte varför, för jag vet att det är jätteskönt både när jag går och när jag sedan kommer hem och känner mig jättenöjd med mig själv. Sjukt. Ska gå förbi ICA Maxi och köpa hem lite frukt och yoghurt så ska jag göra en smoothie när jag kommer hem som belöning till lunch. Vad brukar ni göra för smoothies?

Good morning

2009-03-30 @ 08:15:57


Inlämning kl 12 för det fruktansvärda arbetet... Äntligen säger jag! Ny kurs startar imorn dessvärre och måste läsa 30 sidor inför imorn och göra en opponering på en annan rapport. Gah jag vill bara vara ledig!

Love this picture

2009-03-29 @ 22:19:21

Vad har hon i påsen?

2009-03-29 @ 19:16:07


Skulle vara kul att veta vad hon faktiskt åt på den tiden. Hur många kcal/dag och vad och hur mkt hon tränade.

Ben

2009-03-29 @ 17:42:21


Tänk om man själv kunde bli så smal att man blev thinspo för andra... 0.4 kg i veckan eller jag föredrar att skriva det i gram - 400 gram som en stor godispåse eller en enorm chipspåse, inte speciellt mkt när man tänker efter!  Tänk så eller sätt delmål. Jag blir iaf tokig av att bara se en hög siffra, bryt ner det i mindre portioner så känns det lättare. Jag ska gå ner 400 gram i veckan i 8 v och sen har jag nått mitt mål!

Hot hot hot!

2009-03-29 @ 15:21:43
Lätt min favorit av alla Victoria's secrets angels!

Nicole i bikini

2009-03-29 @ 11:45:58
Är allt man behöver se för att förstå att det inte är värt att äta en muffin...!

Confusion

2009-03-29 @ 09:53:00
Jeez jävla tidsomställning. Jag ställde fram klockan på mobilen innan jag somnade och ställde om klockan på datorn så fort jag vaknade. Sen märker jag 30 min senare att de ställt om sig automatiskt även så jag kom ju def upp i tid. Jaja, inte hela världen men gud vad trött jag är. Vill inte till skolan en söndag!

Test

2009-03-28 @ 22:54:29
Anorexia
[x] du hatar din kropp
[x] du har svält dig själv
[x] du har dåligt självförtroende
[x] du tycker att du behöver vara smalare
[x] folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[x] du fryser väldigt lätt
totalt: 6


ADHD
[ ] du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] du har koncentrationssvårigheter
[  ] du kan inte samarbeta med andra människor
[ ] du sitter nästan aldrig still
[ ] du pratar hela tiden
[ ] du behöver uppmärksamhet
totalt: 1


Bipolar Disorder
[ ] Du kan vara vild ibland, dagen efter allvarligt deperimerad
[x] Du är lätt irriterad
[  ] Du sover nästan inte/väldigt lite
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] Du har tänkt/försökt ta livet av dig
[x] Du har väldiga humörsvängningar
totalt: 2

Bulimia Nervosa
[ ] Du har spytt trotts att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mkt du äter
[  ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[ ] Du har tränat så mkt tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock fast andra säger att du inte är det
totalt: 3


Conduct Disorder
[  ] Du hotar andra människor
[  ] Du hamnar ofta i slagsmål
[  ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv etc
[  ] Du har varit elak mot djur
[ ] Du har förstört någons tillbehörighet/trädgård utan anledning
[ ] Du ljuger
totalt:  0


Depression
[x] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
totalt: 6


OCD (tvångstankar)
[ ] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[ ] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilt ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[ ] Du måste kontrollera saker flera ggr
totalt: 0


Schizophrenia
[  ] Du hallucinerar ofta
[  ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[/] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[  ] Du har extrem ångest eller fruktan
[  ] Du tar inte hand om din hygien som du skulle kunna
[x] Du är blyg
totalt: 1.5


Great verkligen... Deprimerad anorektiker... Jag erkänner att jag är deppig just nu, men jag det känns ok, det är inte så farligt. Till sommaren kommer det gå över av flera anledningar. Men anorektiker, oh I don't think so! Det enda jag skulle kunna diagnostiseras med är BED dessvärre, den sämsta av dem alla.

Lördagkvälls thinspo

2009-03-28 @ 21:30:14


Ännu en anledning till att man måste följa Robinson. Den perfekta kroppen på Mika alltså. I bikini, varje lördag. Kan man bli mer taggad?

Foton, vägning o mätning om I v

2009-03-28 @ 18:26:44


Japp på lördag kommer det en full mätning, vägning och korttagning. Jag vill kunna se lite före-bilder, förhoppnings har jag gått ner 1 kg tills dess så jag slipper skämmas. Så nu måste jag kämpa hårt i veckan så jag slipper dö av skam och sen kommer nya bilder till sommaren och då ska jag nått mitt mål! 400 g i veckan är ju seriöst ingenting, måste se det så.

I want to wear those

2009-03-28 @ 17:24:07


I sommar SKA jag verkligen väga 46 kg max och gå runt i korta shorts utan att låren gnids mot varandra och dallrar. Om 9 v är det nästan juni så jag måste tappa ca 4 hekto i veckan - det är ju knappt nåt ju! Nu i veckan ska jag börja varje dag med hip hop abs, försöka ta en pw varje dag och äta mer tro det eller ej. Ska sikta på 1000 kcal/dag för att orka träna, plugga osv och minska risken för hets. Så ca 200 kcal till frukost, 200 till lunch, 400 till middag och kanske något mellanmål, tex frukt, riskaka eller liknande.

Jumpsuit

2009-03-28 @ 15:19:53


Om jag väger 46 i sommar ska jag lätt ha en jumpsuit! Sjukt snyggt och verkar väldigt soft. Men man måste verkligen ha tjejen ovanförs kropp...

Somrigt

2009-03-28 @ 14:06:57


Hur somrigt ser inte detta ut? Längtar verkligen till jag kan springa omkring i kort klänning och om 4 kilo så behöver jag inte skämmas heller! Väger under 50 igen - yey! Har två vågar (seriöst hur böjer man ordet?), en digital som bara måste visa för mkt annars dör jag. Den borde visa mer ibland när jag hetsat men det gör den inte och den borde visat mindre imorse eftersom jag inte åt så mkt igår. Borde jag prova att byta batteri? Den gamla analoga vågen visar ju dock inte hekto så hur mkt kan man lita på den då? Ska väga mig i påsk på mammas våg, den litar jag på iaf.

God morgon!

2009-03-28 @ 09:49:54


Vi börjar med lite Victoria's secrets thinspo!

"Never give up on the good times, gotta believe in the love you find"

2009-03-28 @ 00:31:13


Victoria har varit min idol sen jag var 10 år är det då så konstigt att mitt kroppsideal inte är det allra sundaste eg? Hon och Geri var alltid mina favoriter, tyckte att de var så coola. Jag har uppträtt inför klassen som Geri en gång och inför klassen en gång som Victoria och en gång inför skolan. Fan vad kul vi hade! Good times vi hade. Ibland saknar jag mellanstadiet, allt var så himla lätt då, nu känns allt jobbigt nästan. Men som de visa sa "Never give up on the good times, gotta believe in the love you find"

Mage

2009-03-27 @ 23:00:15


Typ sådär mkt putar min mage ut nu, enda skillnaden är att jag inte är gravid... Åt 2 naturdiet bars tidigare vid typ 19, och det är ju ok bara 400 kcal. Sen höll jag på att dö av hunger nyss så jag åt 2 rostmackor så ytterligare 300 kcal där... Och nu har jag magont och en jättesvullen mage - hatar det. Ok men 700 kcal, det hade kunnat vara betydligt värre måste jag se det som.

I want it

2009-03-27 @ 17:55:51

Cola light

2009-03-27 @ 15:06:23


Ska dra mig ner till affären och köpa lite cola light, ett par naturdiet bars och kanske någon citron. Ska äta så lite som möjligt. Inte ätit än idag, bara druckit te. Håll tummarna för att jag klarar dagen utan mat!

Audrina

2009-03-27 @ 13:08:37


Assnygga bilder verkligen, jag är så excited att The HIlls börjar om typ 1.5 v!!!

Seriöst, kan hon så kan vi!

2009-03-27 @ 12:33:31


Det tog inte speciellt lång tid att få dröm kroppen. Så om hon lyckades så kan vi också lyckas. Man ser ganska tydligt när Rachel Zoe kom in i bilden. Fan jag är så taggad nu!

Brutal sovmorgon

2009-03-27 @ 11:40:08


Sov visst 11 h, antar att kroppen behövde det men jag är ju såå mkt piggare när jag bara sover 7 h och går upp tidigt. Nu är huvudet inte med i leken. Enorm huvudvärk. Väldigt jobbigt. Skulle behöva några liter kaffe, men har fortf ingen mjölk hemma så det blir det inte. Ska ta lepigen snart för det ger ju koffein och sen massa grönt te.

Dagens mat

2009-03-26 @ 22:11:31
Frukost: macka - 100
Lunch: nutrilett bar - 200
Middag: naturdiet shake - 200
Chips.... - typ 200 faaaan
Totalt: 700 kcal

Under 800 iaf vilket är max enligt very low calorie diets så det är ju bra. Har inte tränat nåt idag heller, fuck fuck fuck. Men men, imorn ska jag börja dagen med hip hop abs och sen bara naturdiet tänkte jag. Ska gå minus kanske för första gången i mitt liv (om man inte räknar med den naturliga förbränningen som säkert är 1500 kcal/dag för mig, men jag räknar aldrig med det för det känns för I don't know abstract). Så max 500 kcal imorn, and I know I can do it!

Snälla Gud

2009-03-26 @ 21:01:59
ge mig sommar!!! Jag behöver värme, sol och min familj. Men till sommaren hör dessvärre även en jävla ångest som heter "komma på vad jag vill göra med resten av mitt liv...". Jag är så jävla sugen på att bara jobba ihop livet och sen fly till Australien där min bästa vän är. Bara skita i resten och ta tag i det sen. Jag saknar henne så mkt att det gör ont när jag tänker på henne. Jag SKA dit! Nu ska jag tänka på det och försöka sluta tycka synd om mig själv och vara patetisk...

Gimme gimme gimme

2009-03-26 @ 18:59:26


Usch mår halvtaskigt nu. Insåg att jag inte festat på 1 mån av den enkla anledningen att inga av mina kompisar har hört av sig och frågat om jag vill hitta på nåt. Jag är verkligen ensam, jag känner att jag bara sjunker djupare och djupare ner i ensamheten. Jag känner mig värdelös, äcklig, ful och tjock mer ofta än förut. Jag hatar mitt liv från och till. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Gjorde ett test på expressen.se och enligt deras dumma test ligger jag def i riskzonen med 106 rätt av 108 (vad det nu betyder, var bara 12 frågor ju...). Jag är iaf sjukt trött på allt, men jag hoppas att det bara är en vinterdepression och att det går över nu när våren kommer. Ska sluka solljus och motionera mer. Försöka undvika hets vilket gör mig bara ännu mer deppig.

Lovely

2009-03-26 @ 16:25:02


Vilken arm ni vill ha väljer ni själva...

Frustration

2009-03-26 @ 15:56:40


Presentationen gick bra, jag var nöjd. En av lärarna var äckligt akademisk dock och bitchade om att äldre människor inte använder internet osv. Men kom igen, vårt problem vi fick av företaget var att forska kring ett web community - idiotlärare! Jag bara stod där och tänkte whatever. Var inte hungrig som att det kändes i magen (vilket det aldrig gör för mig längre) men jag hade noll energi. 100 kcal till frukost kl 8.30 räckte inte hela vägen. Så nu väntar jag på att antingen svimma i sängen med datorn i knät eller på att lepigenet ska kicka in så jag kan äta min nutrilett bar. Det blir 300 kcal totalt idag då men jag kommer äta nåt ikväll säkert. Just nu pallar jag inte bry mig bara. Imorn ska jag plugga stenhårt, men idag tänker jag fan va ledig!

Godmorgon

2009-03-26 @ 07:42:54


Lite obligatorisk morgon thinspo. Nu ska jag plugga lite och sen äta och gå till skolan. Har presentation idag vilket jag inte direkt älskar, det är okej men känns sådär liksom. Behöver kaffe so bad nu hoppas någon har mjölk hemma för det har inte jag iaf.

Plan för imorn

2009-03-25 @ 23:35:01
Frukost efter hip hop abs: macka - 100
Lunch: shake - 200
Mellanmål vid typ 16: pulver - 100
Middag typ 19: pulver  - 100
Totalt: 500 in och 500 ut = perfekt!

Kommer max gå 4 h mellan målen vilket känns bra. Kanske byter ut sista shaken mot soppa på ca 50 kcal och några körsbärstomater to mix it up liksom. Men så ser planen ut, hoppas det funkar att planera dagen så jag inte lockas till att äta för mkt bara för att jag är hungrig, som det ser ut i planen borde jag aldrig bli hungrig. Godnatt på er!

Inspiration?

2009-03-25 @ 22:40:37


Vem är er största thinspo källa? Nån modell, skådis eller real girls? Jag har alltid älskat Nicole Richie, men nu de senaste dagarna har jag börjat kolla mer på real girls. De är ju ändå precis som du och jag, vi har samma förutsättningar, men de har betydligt mer självkontroll. Men som sagt de är precis som jag - så jag kan också! Jag vill verkligen gå ner 5 kg innan sommaren och jag kan det om jag bara äter mindre och tränar lite mer.

Vill ha!

2009-03-25 @ 20:21:48


Samma tjej som jag postade igår tror jag. Jättefin mage. Borde göra ytterligare situps. Körde ab sculpt på hip hop abs tidigare och även 150 situps. Några till dör jag inte av!

Dagens mat

2009-03-25 @ 19:40:18
Frukost: fullkornsmacka, grönt te - 100
Lunch: naturdiet - 100
Middag: broccoli och tomat, lite dressing - 100
Övrigt: nutrilett bar - 220
Totalt: 520
Träning: -400
= 120 kcal

Otroligt nöjd med det. Jag har tänkt hålla mig på under 500 kcal/dag i 10 dagar nu, men så länge jag tränar så gör det inget om jag går lite över och jag menar kom igen 20 kcal över är otroligt bra för att vara jag! Imorn har jag skola mellan 10 och 15 och tänkte ta med en naturdiet shake som lunch, liten macka till frukost så det är 300 kcal och så ett par shakes till mellanmål och middag. Måste köra 30 min hip hop abs också.

Seriöst

2009-03-25 @ 10:24:24
Så här ska jag också se ut när jag blir gravid. Nicole är living proof att man inte måste fetta till sig bara för att man blir gravid. Mååånga år kvar dock innan jag vill ha barn, men sådär ska jag se ut!

Vägning/mätning

2009-03-25 @ 09:35:46
Ok here we go

Vikt: 51

Under byst: 70
Runt byst: 83.5
Midja:63
Stuss: 86.5
Lår: 48.5
Vad: 33.5
Överarm: 25.5

usch usch usch kan jag ju bara sammanfatta... Har gått upp överallt sen sist... Nu ska jag skriva upp allt jag äter varje dag även om jag skäms och väga och mäta mig varje vecka. Nästa gång jag väger mig blir dock om 10 dagar och nu ska jag rasa i vikt och cm!

God morgon

2009-03-25 @ 08:13:32


Nu är frågan om jag ska köra hip hop abs i 30 min eller ta en pw på 60 min. Måste ju samtidigt plugga en del. Kanske ska göra vad jag måste först och sen träna. Ska till skolan vid 1, så typ 4.5 h att disponera, nu kör vi haha!

Frida Pinto

2009-03-24 @ 21:29:56


Hon är så sjukt vacker. Älskade Slumdog millionaire, en av de bästa filmerna jag sett på länge och hon var fantastisk i den. Uppfriskande att se en indisk skådis tycker jag.

Före/efter bilder

2009-03-24 @ 19:56:45

Real girls

2009-03-24 @ 16:14:18


Inser nu att jag måste fylla på med massa real girls thinspo på datorn. Eg är det ju mer peppande för man vet att det är vanliga tjejer som klarat av det utan pt, diet coaches osv. Nu ska jag leta bilder I think. Känner mig grymt peppad inför imorn. 10 dagar, stenhårt! Funderar på att slänga upp bilder på mig då, vilket lockar till viktnedgång såklart. Sen lägga upp 1 mån senare då jag borde nått mitt slutmål.

Freudiansk felsägning?

2009-03-24 @ 13:37:17


Igår låg bf och jag och pratade om barn, graviditet osv. Jag sa halvt allvarligt/halvt på skämt att jag aldrig ville väga över 60 kg och han skrattade och sa att det var omöjligt när man blev gravid och frågade sen "men vad väger du nu liksom, 57?" Jag bröt ihop halvt (grät iaf inte - thank god) och gömde mig under täcket och blev skitsur. Hur kan han ens gissa på det? Nu ska jag allt visa honom. Fan, ser jag ut att väga 57 alltså? Klart det är svårt för en kille att veta hur mkt en tjej väger och vad som är lagom och så men ändå?! Nu är jag verkligen jättepeppad att rasa i vikt!

Ny plan som alltid

2009-03-24 @ 12:52:41
Ok så imorn ska jag köra stenhård bantning och massa träning i 10 dagar. Ska äta ca 500kcal/dag och köra hip hop abs varje dag. Sen fyller jag år och mitt mål var ju att ha gått ner till 46 kg till det, men det kommer ju inte hända. Kanske borde köra en riktig killer detox eller nåt. När jag kommer hem till mamma nästa gång ska vågen iaf stå på högst 48 kg men helst mindre såklart. Kommer nog åka hem till påsk så det är ju bara typ 2v kvar. Så stenhårt nu. Tänker inte vara tjock i sommar! Ska väga och mäta mig imorn bitti och sen inte förrän den 4 april och då ska jag fan se resultat!

Tillbaka!

2009-03-24 @ 12:31:21


Var så himla skönt att ha pojkvännen här, men nu är jag tillbaka och fokuserar på att gå ner i vikt igen. Snart sommar, så nu är det bara att köra. Ska börja med min naturdiet igen imorn och nu ska det funka! Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar innan jag tar tag i skolarbetet.

Onyttigheter

2009-03-23 @ 20:36:52


Nej jag tror nog inte att tiramisu, kärleksmums, lasagne och pizza ger mig Nicoles kropp after all... Det är enbart ett axplock av onyttigheter jag lassat i mig i helgen. Imorn åker bf hem och jag kommer sakna honom så jävla mkt. Men nu ska jag fan gå ner i vikt.

Posh

2009-03-23 @ 20:03:14

Dagens Nicole

2009-03-23 @ 10:38:21


Snart skola. Sen måste det bli en promenad i solen helt enkelt. Hoppas gruppmötet går riktigt fort! 2 mån kvar tills sommar, nu jävlar!

Mat...

2009-03-22 @ 16:30:02


Känns som jag inte gjort mkt annat än ätit i helgen. Jag har inte ens hållt igen det minsta, har stuffat i mig allt som kommit i min väg. Ser tom framemot veckan att äta mindre o träna som en galning. Sen är det otroligt dåligt timat att jag 1) kommer ha mens i veckan, say no more liksom... och 2) kanske åker till sthlm och hälsar på en kompis vilket betyder fika på stan och massa onyttigt säkert. Sen efter det måste jag verkligen hålla igen, det är verkligen snart sommar ju!

Look at her!

2009-03-22 @ 14:55:31


Nu ska jag skriva på arbete i ett par timmar kanske, ska hålla mig ifrån bloggläsning för då fastnar jag bara. Ville bara lägga upp en thinspo innan jag börjar skriva. Enjoy! På tisdag ska jag läsa allas bloggar som jag försummat  nu jag lovar, saknar det så!

Legs

2009-03-22 @ 10:43:45


Tänk att få visa upp dem i shorts i sommar!

God morgon!

2009-03-22 @ 10:35:38


Äter på tok för mkt nu när pojkvännen är här, men jag hoppas att det driver upp ämnesomsättningen så att jag förbränner jättemkt när han åker hem och jag äter mindre igen. Håll tummarna för det!

Seriöst, kolla armen!

2009-03-21 @ 14:55:24


Vad vacker hon är! Har precis suttit nere vid kajen med bf i lä och fått lite sol, så underbart det är! Längtar tills man kan sitta i bikini dock. Bara att gå ner 4-5 kg först, lätt ju. Kom igen nu tjejer!

Nicole

2009-03-21 @ 12:34:06

2 år idag

2009-03-21 @ 11:46:36
I år firar vi vår 2års dag idag skumt nog. Fast idag var det 2 år sen han sa att han älskade mig så det känns som en bra dag ändå att fira. Ska bara softa här hemma, det blir mysigt. Ska försöka få med honom ut på en promenad också, är ju jättefint väder. Allt bra med er?

Loves it!

2009-03-20 @ 17:57:55


Påminner om att jag måste försöka sy dit knappen i mina ljusa jeans igen, saknar dem. Är ju mina skinny jeans som jag hittills har kunnat ha i 3 år även om jag gått upp några kilon och sen ner lite igen.

Fin fin fin

2009-03-20 @ 17:02:53

Te

2009-03-20 @ 16:08:59


Blev pannakakor till frukost, ca 500 kcal antar jag och nu dricker jag te. Vet inte vad det blir för mat, men nyttigt tvivlar jag på iaf. Jag hoppas verkligen inte att min förbränning saktats ner något, för som jag äter nu borde ju en kropp klara av att förbränna tycker man eg. Nu ska jag återgå till pluggandet i 1 h till sen ska jag bara mysa med bf resten av kvällen.

För att hålla motivationen uppe

2009-03-20 @ 14:50:02

Goddag

2009-03-20 @ 14:22:20


Vill bara ut och gå nu men jag ska skriva några timmar på arbetet så jag kanske slänger in några inlägg under tiden, svårt att hålla sig ifrån bloggen ju!

Godnatt

2009-03-20 @ 01:29:50


Passar på att slänga in lite kvälls thinspo medan pojkvännen är på toaletten. Åt lite glass utöver middagen, men glass är inte hela världen för i liten mängd så är det inte så mkt kalorier i. Slutade strax över 1000 antar jag, men det gräver jag inte ner mig för även om jag inte tränat nåt... Godnatt på er!

Fjärilar

2009-03-19 @ 17:10:10


Hur underbart är det inte att jag får fjärilar i magen nu när jag ska träffa pojkvännen, även om vi varit tillsammans i 2 år?! Sjukt, Diane von Furstenberg sa en bra sak på the City sist, något om "om lågan är svag kommer vinden (långdistansen) att blåsa ut den, men om lågan är stark så kommer den bara brinna ännu mer pga vinden". Hon sa det till Whitney när hon berättade att Jay ska åka bort i några veckor/månader, jättefint tycker jag. Och hon har not rätt, om man är kära i varandra så blir man bara ännu mer kära när man är ifrån varandra, men om det är lite halvtaskigt från början så kommer man aldrig klara det. När jag var i Canada och vi var ifrån varandra i nästan 5 mån så var det så, och vi beter oss fortf som nyförälskade. Jag hoppas att ni hittar en sån kille (eller redan har) som behandlar er bra och som ni kan vara förälskade i oberoende av hur länge ni varit tillsammans och avstånd. Klart vi har våra problem, jag har skrivit om det här på bloggen förut, inget förhållande är perfekt, men så länge man behandlar varandra väl och älskar varandra så tror jag att man kan ta sig igenom det mesta.

Wow blev ett långt inlägg om kärlek där. Nu ska jag städa lite i rummet, sminka mig och gå och möta honom på stationen! Kommer nog uppdatera nån gång imorn och förhoppningsvis hinner jag läsa några av era bloggar, gör jag inte det så har jag ju mkt läsning på tisdag annars! Massor av kramar på er iaf!

Dagens mat

2009-03-19 @ 15:52:38
Pojkvännen kommer om 2 h sjå jag kan stolpa upp dagens mat redan nu. Har koll på vad vi ska äta ikväll och jag hoppas att det inte blir nåt efter det för isf klarar jag mig under 1000!  Resten av veckan kommer jag inte räkna för det blir ändå för mkt vilket ger mig halvpanik ändå som det är.

Frukost: macka + kaffe - 150 kcal
Lunch: sallad - 100
Mellis: kiwi, grönt te - 50
Middag: pesto o spaghetti - 500 typ
Totalt: 800

Så jag har ju rum för att äta nåt på 200 kcal och ändå klara mig! Man kan verkligen äta mkt och ändå hålla sig under 1000 kcal ju, fantastiskt! Men som sagt, tvivlar på att helgen kommer landa på under 1000, men men. Ärligt talat så kommer jag inte bry mig så mkt. Ska njuta av att ha bf här och ta lite promenader och passa på att njuta av mat som man eg ska, vilket jag bara kan göra när jag är med andra (är det sjukt?).

31/3

2009-03-19 @ 15:13:53


Då börjar 90210 igen!

Simple Life

2009-03-19 @ 14:24:35

Soool

2009-03-19 @ 10:33:50

Morgon inspiration

2009-03-19 @ 08:19:42


Har ni läst "Truth about diamonds" som hon signerade här?

Pojkvän!

2009-03-19 @ 08:13:31


Ikväll kommer pojkvännen! Har längtat halvt ihjäl mig så det ska bli skönt. Kommer bli massor av mat, för när han är på besök så vill han laga speciell mat typ pesto, carbonara och massa fettigt och efterrätt på det... Jaja, jag kommer inte bli stor som en valross på några dagar. Så det är en förvarning om att jag inte kommer kunna uppdatera 6 ggr/dag längre men jag kommer fortf uppdatera ett par gånger kanske, vi sitter ju inte ihop vid höften liksom. Nu måste jag skriva på rapporten verkligen.

Dagens mat

2009-03-18 @ 21:13:27
Frukost: macka med skinka och smör + kaffe - 150
"Lunch": kaffe och kladdkaka - 450
Middag: kycklingsallad - 200
Övrigt: flingor med mjölk - 200
Totalt: 1000
PW: - 300
≈ 700

Jättenöjd med summan, men kladdkaka är väl inte det nyttigaste men tur att jag balanserade det med sallad till middag. Har precis kollat på New York Minute och målat naglarna, den filmen passar för man behöver ju inte direkt koncentrera sig haha.

W

2009-03-18 @ 16:53:29
Förvandling

2009-03-18 @ 14:24:56
Under inspelningen:På premiären:En bild säger mer än 1000 ord right...?! Visst mellan inspelning och premiär kan det ju vara upp emot ett år, men ändå!

Sol, sol, sol!

2009-03-18 @ 13:31:10


Gick lite över 1 h och ville bara fortsätta gå men jag har skjutit upp pluggandet för mkt idag redan... Trist. Köpte ett par asnice solglasögon. Älskar dem redan, väldigt Nicole Richie. Jag har alltid enorma solglasögon för mitt huvud passar inte i mindre modeller, ser så dum ut då tycker jag. Lindex 80 spänn iaf - perfekt! Jag tappar bort eller har sönder alla mina hela tiden...

Solig PW

2009-03-18 @ 11:32:00


Nej nu måste jag sluta slöa vid datorn och hoppa i kläderna och ta en långpromenad, kanske går förbi hm eller lindex och kollar solglasögon. Måste ha ett par nya verkligen, men får nöja mig med de gamla så länge antar jag.

Stranden

2009-03-18 @ 11:21:40


Tänk att kunna sitta framåtlutad som de gör utan att få valkar!

God morgon

2009-03-18 @ 09:43:42


MIna gammel-ben är ju lite småstela så jag siktar på att ta en PW hellre än hip hop abs, mest för att det är skönt att vara ute när det är fint väder även om jag förbränner mer. Kanske blir hip hop ikväll om jag orkar annars core träning och armträning bara. Sitter här med kaffe och macka - tror att det är nåt från Fazer, 70 kcal/skiva iaf!

Godnatt!

2009-03-17 @ 23:05:42


Håll tummarna för att mina skrutt-ben inte gett upp och att jag kan träna imorn bitti. Måste köra hip hop abs minst 30 min för jag hinner nog inte med nån PW - trist... Här får ni iaf en bild på ett par fina ben som ni kan drömma om inatt, kram på er!

Hårfärg

2009-03-17 @ 22:41:06


Den hårfärgen Mischa har där och den hon hade i säsong 3 av OC vill jag ha! Har lite mörkare nu, typ ljusbrunt men i sommar kommer det förhoppningsvis se ut sådär igen. Har färgat håret från jag var 15 till jag var 22, men bestämde mig för 1 år sen att det slitit för mkt på håret så jag har bara tonat det en gång sen dess. Har dessutom klippt av en hel del så det är sååå mkt fräschare nu, ska ta hand om håret nu när jag sparar ut det.

Vitt

2009-03-17 @ 20:57:43

Mischa

2009-03-17 @ 17:20:03
När media först började rapprtera tyckte jag inte att hon gått ner sååå himla mkt. Men nu när man ser henne från sidan så ser man ju hur smal hon är, hon är ju supersmal - I like it! Nej, men då kanske man förstår att hon har eg former och det var först o främst hennes breda höfter som gjorde att hon såg större ut förut. Undrar hur mkt hon gick ner, hur fort och hur?Bikini

2009-03-17 @ 16:58:47


Känner att jag behöver glo på massa bilder av Nicole i bikini idag så att jag gör situps och andra golvövningar snart. Är jättestel i benen efter bara lite hip hop abs och mina leder är inte de allra bästa (mina knän svullnar upp om jag tränar för mkt, var hemskt förra våren) så det får bli bara situps och grejs. Kanske armhävningar, men jag är rädd för att få stora muskler så jag ska nog köra pilates/yoga istället.

PW i solen

2009-03-17 @ 16:03:18


Blåste typ storm samtidigt, men det är ju bra på ett sätt för det måste ju bränna mer kalorier! Tränade bara halva hip hop abs men jag har iaf bränt 500 kcal säkert så yey! Har fikat med en kompis men jag ska inte begrava mig i kalori räknandet. Bara att äta nyttigare imorn istället och träna ännu lite mer kanske. Alltså gud vad jag längtar tills man kan ta PW i solen i linne...

Vi i sommar!

2009-03-17 @ 10:12:24

Träning

2009-03-17 @ 08:32:20
Seriöst finns det nåt bättre än att vakna strax innan alarmet i ett soligt rum?! Nu ska jag köra hip hop abs och sen frukost och lite senare PW och sen måste jag duscha och sen ska jag klippa mig! Ska nog bara toppa, vill nog spara ut de igen får se.

Kolla Allies arm!

2009-03-16 @ 21:21:50


Titta hennes fina armar! Seriöst kolla på The City, hon är så vacker - den ultimata kroppen verkligen!

1000 kcal/dag

2009-03-16 @ 20:07:33
Det känns verkligen skönt att äta 1000 kcal/dag. Man behöver ju absolut inte gå hungrig, man orkar träna och kroppen förbränner väl omkring 1500 utan att man tränar så man ligger ju uppenbarligen på ett underskott ändå. Får se hur fort det går dock, men känns ändå bättre att gå ner lite långsammare och inte gå upp så fort man slutar svälta. Enligt en sida jag kollat på kan jag äta 1000 kcal/dag och gå ner till 46 kg på 8v, vilket är innan sommaren iaf. Ska fortsätta träna som en tok, för känslan när man kan sätta sig ner sen och bara känna sig sååå duktig är obeskrivlig vilket ni säkert alla vet och känner igen. Man kan dessutom slippa skämmas om man unnar sig nåt gott då och då. Nu när pojkvännen kommer tänker jag inte räkna kcal men jag kommer inte spåra ur heller och jag kommer tvinga med honom på promenader också. Vill inte att han ska veta att jag försöker gå ner i vikt, han vet att jag har viktnoja och att jag ibland tycker jag är tjock och det räcker.

Frukost: Shake, grönt te - 100
"Lunch": Kaffe, kiwi - 100
Middag: Köttfärs/grönsaks gratäng - 350
Övrigt: Kexchoklad - 280
Totalt: 830
Träning: - 800
Så ca 30 kcal + idag, men jag kommer nog ta något litet att äta snart, men jag är sjukt stolt och peppad inför imorn nu!

Bra dag!

2009-03-16 @ 15:51:02
Gick upp vid 7 och slöade och pluggade så det blev ingen morgonpromenad. Tränade HIp Hop Abs i 30 min och gjorde mig i ordning och gick till skolan och tog därefter en PW på 1 h och handlade mat. Belönade mig själv med en kexchoklad som jag tycker mig vara värd efter ha bränt 800 kcal! Känns så mkt bättre att få belöna sig med något litet istället för att bara trycka i mig mat eller svälta. Kommer landa på ca 900-1000 kcal idag och har bränt 800 kcal, såå mkt bättre än att bara äta ca 400 kcal och gå runt och vara hungrig och svag. Nu ska jag se till att fortsätt såhär och träna Hip Hop abs nästan varje dag och ta en PW - kanske inte båda samma dag för det har jag kanske inte alltid tid eller ork med. Känner mig så sjukt nöjd idag!

Kan man vara vackrare?

2009-03-16 @ 15:31:22

Ingen vägning idag

2009-03-16 @ 09:22:39
Jag har ätit så himla dåligt förra veckan så jag vet att jag har gått upp och jag orkar inte se de siffrorna just nu för de skulle bara få mig att känna mig tjock och värdelös och då skulle jag bara äta ännu mer. Jag fortsätter kämpa för att gå ner i vikt, men som jag skrev igår så tror jag inte att svält funkar för mig just nu. Jag siktar på att äta minst 800 kcal för att undvika hets och känna mig deppig för att jag kommer över en viss gräns. För om jag känner att jag ätit för mkt så har jag ingen anledning till att inte fortsätta äta massa äckel. Ska istället träna mer idag än jag brukar. Och så länge jag kan gå ner till 46 kg eller åtminstone 48 kg innan sommaren är jag nöjd, men jag tänker göra det på mitt sätt - det nyttiga sättet!

Så vacker

2009-03-16 @ 08:37:07

Morgonpromenad

2009-03-15 @ 21:22:13


Imorn börjar jag dagen med en PW på 1 h så fort jag vaknat. Måste ändå handla så jag kan göra det på vägen. Ska köpa hem massor av frysta bär och mjölk och lite grann så då kan jag lika gärna ta en enorm omväg och få lite motion på köpet tycker jag. Synd att man inte kan gå i linne dock - haha!

Ny plan

2009-03-15 @ 19:03:17
Jag är så trött på att först svälta och sen hetsa. Har nog äntligen insett att jag inte kommer gå ner i vikt såhär, iaf inte långvarigt. Kommer gå tillbaka till att äta mellan 800-1200 kcal/dag ett tag, passar ju speciellt bra nu när pojkvännen kommer. Ska istället fokusera mer på att träna, PW så ofta som möjligt helst varje dag och så lite hemmaövningar varje dag med fokus på core. När jag åt mer så tänkte jag mindre på mat vilket gör det lättare att gå ner tror jag. Ska äta bättre mat nu, funderar lite på lchf fast inte lika strikt. Mamma kör ju den och den funkar asbra för henne, men det känns lite dyrt för en student + att hon tror att jag skulle gå upp av att äta så eftersom det går ut på att stabilsera vikten typ att man får den vikt man borde ha. Och jag behöver ju eg inte gå ner i vikt, så kroppen skulle säkert tro att jag behöver gå upp och det tänker jag ju inte göra. Men jag tänker så här typ:

Frukost: Frukt eller ägg eller 1 fullkornsmacka och kaffe ca 200 kcal
Lunch: Soppa ca 50-100
Middag: Köttfärssås/köttbullar/kassler/kyckling med grönsaker eller potatis ca 300-500
Mellanmål: Frukt, riskaka eller liknande

Ska sluta med light produkter, margarin och e-ämnen och sånt. Tänk vilken skit vi stoppar i våra kroppar eg!

Style

2009-03-15 @ 17:39:06


Älskar Nicoles look här, så fina skor coh älskar klänningen och givetvis Chanel väskan. Här passar hon verkligen i mörkt hår, men jag föredrar nog ändå blont på henne.

Mått

2009-03-15 @ 14:29:24
Om man kan lita på supermodels.nl så har Snejana dessa mått

Byst: 84 cm
Midja: 58 cm
Stuss: 85 cm

Det är typ vad jag har ju så där man vilken skillnad det är när det kommer till längd. Hon är 14 cm längre än mig och det säger ju bara att korta tjejer måste ha mindre mått för att se smalare ut, det handlar ju liksom om proportioner. För tro mig jag är inte ens i närheten så smal som Snejana - haha! Nu ska jag mäta mig för att förhoppningsvis bli lite peppad!

Spinkiga ben

2009-03-15 @ 14:07:41


Gud titta på dem bara, jag blir så avundsjuk!

Älva

2009-03-15 @ 13:08:30

Godmorgon folk

2009-03-15 @ 11:19:11


Usch drömde mardrömmar och vaknade svettig imorse... Nice va? Haha.

Tänk om jag kunde ha mina armband på överarmen... Bara att kämpa vidare antar jag.

Ally McBeal

2009-03-14 @ 22:57:07
Hon är så vacker och jag vill ha hennes kropp! Älskar Ally McBeal och jag älskar hennes "nya" serie Brothers & Sisters. Tänk att vara så vacker och ha en sån fantastisk kropp när man är 45 år! Lika gammal som min mamma ju, sjukt! Jag tänker aldrig låta min kropp förfalla, kanske liiite efter 60 men jag tänker aldrig bli tjock!

Perfekt kropp!

2009-03-14 @ 22:07:42
Vackra människa...!

2009-03-14 @ 19:20:26
Mått vs vikt

2009-03-14 @ 16:08:06
Usch dagen började hemskt när jag vägde mig och vägde hemska 51.1 kg... Min våg är lite konstigt jag väger alltid 51-52 kg på den fast den borde gå ner ibland tycker jag... Antingen stämmer den eller så stämmer den vi har hos mamma för det skiljer ju ändå 2-3 kg på dem. Jag vill tro på den hos mamma givetvis och jag tror att jag väger mindre än 51 iaf, men jag vet inte.

Mätte mig lite snabbt idag, passade på eftersom jag tyckte jag såg smal ut i spegeln, men jag ska göra det noggrannare imorn och skriva upp måtten och jämföra med sist. Men jag tror att jag minskat lite iaf! Och när jag köpte jeans förra veckan så köpte jag stl 24 och av nån anledning så hitta jag en klänning som jag hade när jag var 9 år and guess what?! Jag fick på mig den! Sjukt ju! Stl 140 och jag kunde knäppa den. Sure den satt ju otroligt tightare nu än när jag hade den på skolavslutningen i 2an, då satt den ju löst som barn har liksom. Men tillbaka till ämnet, jag har tappat cm runtom, men vikten står typ still så eg borde man ju verkligen slänga vågen! Ingen kan se ens vikt, men måtten syns ju iaf så det är det enda som betyder nåt ju!

The Hills

2009-03-14 @ 14:21:41
De har verkligen olika kroppar, men jag tycker att alla passar precis som de är. Lauren är större än vad jag normalt (alltså hon är ju inte stor, men ni förstår) gillar, men hon passar så tycker jag, hon hade nog inte passat som en size 0. Heidis bröst är hemska, hon var så fin i säsong 1-2 när hon var betydligt plattare. I säsong 2 var hon allra finast tycker jag. Audrina har en sjukt snygg kropp otroligt vältränad, får mig att vilja göra situps! Men nu när hon är så smal så ser man verkligen att hennes bröst är fejk och i sidled så ser hon lite rolig ut, tycker ni inte? Whitney trodde man skulle se smalare ut i bikini för hon är ju väldigt smal, men hon ser jättebra ut på bilden tycker jag!

Eftersom jag inte pluggar ska jag nog städa rummet ordentligt och dammsuga, sen några situps. Hur många situps gör ni per dag? Jag vill inte få magrutor bara en Audrina mage, haha!

Lat dag

2009-03-14 @ 12:29:21


Detta är jag idag (minus snyggheten, det fina håret, sminket, smalheten och den fina klännningen - haha) upptäckte ju the hills marathonet, imorn måste jag plugga och kanske lite ikväll. Men jag måste gå upp tidigt om jag överhuvudtaget ska kunna komma igång.

Vacker

2009-03-14 @ 11:34:15


Åh nu är det ju The HIlls marathon på mtv... Jag som MÅSTE  plugga... Jobbigt nu.

Viktnedgång

2009-03-14 @ 10:01:13
Den är lika med noll i mitt fall. Sure jag åt för mkt i förrgår men igår åt jag bra även om jag kom upp i 750 kcal, men varför går jag inte ner?! Det är som om vikten stannat helt nu. Ni som vet, är det bättre att äta mer så inte kroppen ställer in sig på svält. Men det känns ju så mkt att äta typ 1000 kcal/dag också. Och alla andra rasar i vikt trots att de svälter kroppen ju! Men jag vet ju att jag gick ner i vikt ganska fort förra våren genom att äta mindre bara, jag räknade aldrig kcal då men jag åt typ 200 till frukost, kanske 100-300 till lunch (åt sällan lunch då) och så en normalt liten portion till middag kanske 400-500 kcal så totalt kanske 700-1000 kcal. Men jag gick mkt mer då också, bodde 25 min från skolan och så tog jag nästan alltid en pw på 1 h så ibland nästan 2 h vilket säkert brände 600 kcal. Gud jag borde verkligen motionera mera, men jag är simla lat... Hur tror ni att Nicole gjorde?

Brukar ni läsa?

2009-03-13 @ 23:11:32


Själv älskar jag att läsa böcker och jag missbrukar tidningar. Att läsa en så bra bok att man lever sig in i den och ens hela värld bara försvinner är något av det bästa som finns. Just nu läser jag Victoria Beckhams självbiografi, men jag håller eg på att läsa om Sagan om Isfolket som jag läste när jag var 12-13 och älskade. Jag fastnade helt för dem, läste dem konstant och läste ut en bok på ett par dagar. Ni då, läser ni?

Några kilon hit lr dit

2009-03-13 @ 22:00:49


Här kan ni kolla och tänka att några kilon hit eller dit faktiskt gör skillnad!

Vår väldigt snart

2009-03-13 @ 21:54:04


Och vi vet alla vad det innebär - mindre kläder och sen bikini i sommar och ingen vill se ut som en valross eller hur?

MK

2009-03-13 @ 20:06:18
ä

När jag känner att jag är nära att äta nåt som jag eg inte behöver så brukar jag känna på mina revben och bröstben för att intyga mig själv om att det inte är värt njutningen man känner just då över den där chokladen för smalhet sitter i så himla mkt längre!

På bra humör idag!

2009-03-13 @ 17:48:14

Jeans

2009-03-13 @ 15:35:36


Måste köpa nya ljusa jeans, hade ju sönder mina gamla fina ljusa nyss...

Pojkvännen

2009-03-13 @ 14:33:04
Oh glömde säga, jag pratade faktiskt ut med min pojkvän idag om allt som jag känner och det känns seriöst som om en sten lyftes ifrån mig! Tack för alla era värmande ord och tro mig "once a cheater, always a cheater" har jag alltid i bakhuvudet vad han än säger, men jag litar på honom och det känns skönt. Nej nu måste jag hämta filmerna!

Dagens tips

2009-03-13 @ 14:29:54
Det går mkt mkt bättre med naturdiet idag måste jag säga. Jag tog 5 dl vatten i ett glas och rörde ner pulvret med en sked precis som oboy. Blev jättelätt att klunka i sig och man kunde inbilla sig att det var oboy iaf! Inga klumpar heller! Mkt bättre än med shaker kan jag ju säga. Har bara druckit 2 st idag och så kaffe imorse och jag är inte hungrig än - skitsmidigt! Kommer säkert dricka en vid typ 7 ikväll och så en sent ikväll om jag desperat måste ha nåt - hellre det än mackor sen om jag inte kan sova eller hur? Nu ska jag ner och hämta ut mina filmer jag beställde igår - New York Minute, Factory Girl och Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Älskar alla dem och kände att jag var tvungen att äga dem i fysisk form också!

Brunett

2009-03-13 @ 09:05:22


Här passar hon verkligen i mörkt hår, så vacker hon är!

Tack!

2009-03-13 @ 07:28:11
Tack för era söta kommentarer av förra inlägget! Det är skönt att få ventilera sig genom bloggen och kunna få respons. Nu mår jag mkt bättre, allt verkar mkt lättare när man har sovit.

Varning för långt inlägg!

2009-03-12 @ 21:10:46
Fan ibland blir jag så trött på honom bara. Jag har suttit och väntat på att han ska gå online på skype hela dan och så visar det sig att han varit hemma hela dan... Sen har jag varit på väg att börja gråta hela dan för att jag känner mi värdelös och saknar alla människor som är viktiga i mitt liv och ingen av dem bor där jag bor längre så när jag efter att ha legat halvsur och tyst när vi pratade så börjar jag gråta och så kan jag höra honom sitta och trycka och skriva på sin dator samtidigt som han tröstar mig. Vad fan är det för fel på honom?! Bryr han sig inte alls om att hans flickvän uppenbarligen mår piss just nu och har gjort det i över 1 mån?! Han vet att jag hatar att bo här nu när min bästa kompis, han och nästan alla andra av mina kompisar flyttat härifrån? Enda gångerna jag mår bra är när jag är hemma med min familj och när jag är med honom. Eg är han världens bästa pojkvän, men ibland hatar jag honom verkligen. Och inte nog med att han missade vår 2årsdag så missar han ju min födelsedag som jag skrev tidigare och jag HATAR min födelsedag och jag måste sitta ensam på den... Sen helgen efter den åker jag hem över påsk och sen säger han nu att han ska till Spanien helgen efter det så vi kommer inte träffas på 30 dar. Men det är inte samma sak för honom för han festar hela tiden och har superkul där borta och jag sitter ensam här med ångest för allt man kan tänka sig...

Sen är jag livrädd för att han ska vara otrogen också. Han var det mot sitt ex vilket kanske betyder nåt jag vet inte. Han var otrogen med mig och 2 andra och jag visste inte ens om att han hade flickvän då. Vad fan säger det om honom?! Hans kompisar i Danmark kanske inte vet att jag finns och han kanske är otrogen konstant för allt jag vet. Efter första gången vi strulade så var han tillsammans med sitt ex i 3 mån till innan han dumpade henne (inte för mig, vi blev inte tillsammans förrän efter det), han kanske har nån ny därnere och väntar flera månader innan han dumpar mig.

Fan jag har så mycket tankar i mitt huvud, inte konstigt att jag är så fucked up och att det går ut över maten. Förlåt för ett långt, tråkigt, osammanhängande och deppigt inlägg, men jag måste få ur mig alla mina tankar här för min skull och ingen annans skull.

SMG

2009-03-12 @ 18:52:58
Vackraste kvinnan någonsin! Snart sett klart på säsong 5, älskar verkligen Buffy!

Snö...

2009-03-12 @ 17:21:09
Är lite neggo nu, men det var ju vår idag och nu snöar det! Sverige under mars och april gör mig förvånad varje år, konstigt med tanke på att jag upplevt 23 gånger vårar nu. Nu ska jag fortsätta glo på Buffy - loves it!

Livet från den ljusa sidan

2009-03-12 @ 15:41:51


Nej nu har jag bestämt mig för att sluta vara så negativ. Pessimism (kan man ens böja det så?!) ligger i min natur, men det känns inte så himla kul att vara negativ jämt och ständigt så nu jävlar ska jag sluta se allt så dystert och alltid anta det värsta, jag kommer sluta som en bitter 98 årig eremit annars. Ok allt känns jobbigt nu, men jag ska fokusera på allt bra istället och titta framåt istället för bakåt!

Kroppen till höger idag...

2009-03-12 @ 13:56:06
Usch idag har jag hetsat igen... Faaaan också! Jag blir så trött på mig själv! Varför kan jag inte bara vara normal (och smal)?? Jag förstör ju för mig själv bara. Satt i skolan och var deppig och nära att börja gråta och sen när jag gick hem var jag tvungen att gå och handla och då slank det med en marabou och en glass... Usch jag är äcklig verkligen! I helgen ska jag fasta en dag tror jag. Sen resten av dagarna ska jag leva på bara naturdiet, kaffe och vatten - ingen jävla skit. Kom igen liksom jag har bara 3 kg kvar tills jag når min drömvikt borde inte det motivera mig till att kämpa? Imorn blir det iaf max 400 kcal, samma lördag, söndag ska jag försöka att inte äta nåt alls och sen mån-ons blir det max 400 igen och sen kommer bf på torsdag. Jag är så tjock!Jag skulle kunna döda för Nicoles kropp så varför kan jag inte bara svälta för att få den?!

90210

2009-03-12 @ 11:25:01


Åh kan det inte börja snart igen? Tror att det börjar om 2 v eller nåt...

Nicole

2009-03-12 @ 10:28:38

Skola...

2009-03-12 @ 07:38:05
Ställde om alarmet så nu ska jag till skolan och förklara varför jag inte skrev nåt igår... Jaja. Dricker min naturdiet nu, usch. Kör nog bara 2 idag, en till frukost och en till middag och sen liten lunch. Tar nog bara 2 lepigen dessutom för jag kunde inte somna pga allt koffein igår.

Keira

2009-03-11 @ 21:30:57


Ah titta ryggen, bara en liten hint av ben - perfekt! Jag skulle vilja ha liiite benigare rygg, om jag böjer mig fram känner man revbenen jättemkt, men de syns knappt (vad jag vet, svårt att se liksom) och de syns absolut inte när jag står rakt. Nu ska jag läsa lite och hoppas att jag kan sova snart för jag tänkte gå upp jättetidigt och plugga imorn innan jag ska till skolan vid 8, har ingen motivation nu alls att plugga så jag gör det imorn sen. Blir inte mkt sömn då jag säkert inte somnar innan 0-1 nån gång, men kan vila när jag kommer från skolan imorn vid 14 nån gång.

Mischa

2009-03-11 @ 20:16:58
Gud vad vacker hon är! Har säsong 1-3 av The O.C. på dvd som jag måste se om snart! Väntar tills det blir vår dock för det är så somrigt i början av säsong 1 att man typ dör om man ser det när det är snö ute.

Snygg

2009-03-11 @ 19:06:32

Naturdiet...

2009-03-11 @ 17:01:59
Usch redan trött på det... Drack en till frukost och en till lunch men nu pallar jag inte med mer för idag så jag gör en liten middag på ca 300 kcal så totalt 550 vilket är ganska lite ändå. Gör nog lika imorn, så länge jag håller mig under 600 så tycker jag att det är ok. Var inte direkt äckligt, men konsistensen var så tjock och äcklig, smaken var ok... Men men vill man vara fin så får man lida pin antar jag ;)

Mary-Kate och Ashley Olsen

2009-03-11 @ 08:29:57
Finns inga ord för hur otroligt vackra de är här! 2004 när New York Minute kom ut var de båda som finast tycker jag. Stil, utseende och vikt mässigt. Måste se den snart tror jag, kanske är barnslig men jag tycker den är bra iaf!


Godmorgon

2009-03-11 @ 07:50:40
Fick en fråga från lisen som jag svarar på här:

hur fungerar lepigen? vad är det? hur får man tag på det? ska du äta under 1000 kcl varje dag för resten av ditt liv då kommer du dÖ?

Lepigen innehåller massa naturliga växtextrakt och grejer som ökar ämnesomsättningen, dämpar hungern och ger energi (genom att det är koffein i). Viktigt att påpeka är att den lepigen som jag har inte innehåller ephedra (som man gör efedrin av), det finns att köpa lepigen med ephedra. Finns att köpa lite överallt, men jag köpte den på

http://mabrapostorder.se/se/art/lepigen-x-trong-90-kap-topformula.php

Och nej, jag tänker absolut inte äta under 1000 kcal/dag i resten av mitt liv bara tills jag når min målvikt vilket jag snart gör. Sen tänker jag äta så mkt som jag kan för att hålla min vikt, säkert omkring 1500 kcal/dag det märker jag.


Godnatt

2009-03-10 @ 22:59:10


En fin bild på Rachel Zoe får avsluta dagen, jag är jättetrött helt plötsligt. Måste rota efter ett gammat linsfodral thingy som säkert är jätteohygieniskt, men glömde mitt hos mamma och fick sova med linserna i inatt... Sov så gott mina kära läsare!

Allie

2009-03-10 @ 22:49:56


Hon är en av de vackraste i världen tror jag. Kolla The City, hon har en amaaaziiiing kropp säger jag bara!

Brunett eller blondin?

2009-03-10 @ 21:49:56
Vilken tycker ni hon passar bäst i?

Naturdiet

2009-03-10 @ 21:29:40
Nu är jag tillbaka hemma igen. Ätit på tok för mkt nu när jag var hos föräldrarna, men nu har jag köpt naturdiet och ska köra det och lepigen i 8 dar. Tänkte ta 3 påsar/dag och ev soppa eller en riskaka om jag håller på att dö av hunger. Måste också dricka en mugg kaffe på morgonen så blir nog max 400 kcal/dag. Kanske man kan få Nicoles nyckel- och bröstben sen... Haha. Naturdiet var jättebilligt där jag köpte det, såg det för 220 nånstans förut och här kostade det 185 enligt prislappen, men enlist kassörskan så blev det bara 169! Sjukt bra ju! Jag känner mig jättepeppad nu. Hur har allt gått för er? Jag har 3 kg kvar nu och jag hoppas att jag blir nöjd då. Nu ska jag läsa lite bloggar och kanske packa upp.Pojkvän...

2009-03-10 @ 10:30:57
Usch ibland blir jag så trött på honom bara... Jag kommer få fira min födelsedag själv basically, vilket säkert slutar i en enorm hetsattack... Han vet att jag har hatat att fylla år de senaste åren att jag har gråtit på varenda födelsedag sen jag var 19 för olika anledningar och nu vet jag inte om han antingen glömt bort när min födelsedag är eftersom hans bror ska komma och hälsa på honom den helgen eller om han bara inte bryr sig om att jag kommer sitta ensam. Klart att jag har kompisar där jag bor men ingen som är speciellt nära. Fan vad arg jag är. Det är dessutom vår 2årsdag idag men jag sitter själv på den också... Bra jävla förhållande eller hur?

Förlåt för ett depp inlägg men det här är ju som min dagbok så ibland måste jag få bitcha av mig lite. Lovar att komma tillbaka med mer positiva inlägg ikväll.

Vidrigaste mannen nånsin på svt nu

2009-03-09 @ 22:48:04
Alltså fy fan. Katolsk präst i en dokumentär på svt 1 som utnyttjat hundratals barn och katolska kyrkan visste om det men blundade för det och han fick fortsätta jobba. Det minsta offret var 9 mån, wtf är fel med katolska kyrkan och denna man!? Han verkar vara fri fortf för de intervjuar ju honom utomhus. Vår värld är sjuk helt enkelt. Jag har inget emot troende människor alls, tvärtom jag anser mig själv vara troende, men hur kan en religion stödja detta?

Sjukt...

2009-03-09 @ 18:46:06
Jätte weird att jag inte lyckas ladda upp bilder hos pappa på hans trådlösa, så segt går det ju inte annars liksom... Jaja anyway. Har ätit jättemkt idag, pommes dessutom men har har iaf tagit en promenad med pappa. Imorn ska vi äta buffé på en kinaresturang med farmor så det lär ju bli en del. Men men, på onsdag kör jag stenhårt och jag har ju ändå lyckats gå ner i vikt. Inte så mkt kvar nu iaf. Nu ska jag se Valkyria, men jag uppdaterar imorn kväll iaf. Kör hårt nu, men ta hand om er! Kram!

Vår snart?

2009-03-09 @ 14:16:46

Inspiration

2009-03-09 @ 11:19:46


Är det bara jag eller är det Rachel Zoe till vänster?

God morgon

2009-03-09 @ 09:31:01


Nu har jag ätit frukost, blev en jättegod smoothie och ska hoppa in i duschen och sen ska jag och mamma kolla på the shining som jag aldrig vågat sett förut. Började kolla förut men stängde av för den var så obehaglig, så det passar ju att mamma är med, haha.

Spice Girls

2009-03-08 @ 23:30:46


Spice Girls kommer alltid vara mitt absoluta favoritband hur weird det än är, men jag älskar dem! Jag lyssnar sällan på dem iofs men det kommer aldrig komma ett band som intresserar mig så mkt som de gjorde. Sitter och kollar på mitt Spice Girls band, ett mirakel att det fortf funkar, är ju 12 år lr så och jag har kollat måånga ggr på det om man säger så! Ser på Alice Bahs intervju nu, så sorgligt precis innan Geri slutade. Ska fortsätta läsa Victorias biografi snart och ta med mig Geris hem sen, den har jag bara läst en gång förut - haha!

Posh

2009-03-08 @ 21:23:45
Nu ska jag nog dra på en dokumentär som jag spelade in för mååånga år sen om när the Beckhams flyttar till Spanien. Passar på och tittar på lite härligt old school vhs nu när jag är hemma på min underbara lilla 14 tums tv. Känns ganska retro - haha!

Vacker

2009-03-08 @ 18:34:59

Mål

2009-03-08 @ 16:15:14
Ja att mitt mål är att vara lika snygg och smal som Nicole har väl inte undgått någon som läst min blogg mer än 1 gång antar jag.  Men för att vara så smal så skulle jag nog vara tvungen att väga 43 kg och jag siktar ju bara på 46. Hoppas att jag blir nöjd med 46 annars kanske jag fortsätter sträva neråt vilket jag eg inte vill. Tror att min pojkvän skulle hata min kropp och det vill jag inte heller. Antagligen vill han att jag ska väga mer än vad jag gör nu eftersom mina bröst har minskat en kupstorlek (boys...) men det vägrar jag ju vilket han insett. Så om vi båda kan vara nöjda är det ju ideal, vilket jag tror att vi skulle vara vid 46 (iaf om han inte får reda på att jag väger just 46 för under 50 låter för lite i hans öron (återigen - boys...).

Well långt och pladdrigt inlägg detta. Men ville bara säga att jag snart är där, 3 ynka kilon. Enligt

http://www.healthyweightforum.org/eng/calculators/calories-required/

så kan jag väga det om 3 v om jag äter max 400 kcal/dag vilket inte är några problem. Ska köra med Naturdiet i 1v, 3 påsar/dag och så en mugg kaffe till frukosten ev. Med lepigen är det inte svårt att hålla sig till det tycker jag. Hur långt har ni kvar till er målvikt?

Älska sig själv?

2009-03-08 @ 15:54:05


Tror ni att det är lättare att älska sig själv när man är smal eftersom man då är nöjd med sin kropp? Ibland hatar jag verkligen mig själv så mkt att jag gråter (oftast i samband med hets som bevisar att jag är äcklig)...

Fågelkvitter

2009-03-08 @ 13:12:19


Åh hörde precis fåglarna kvittra precis som de gör när våren är på G, synd att det är snö annars hade jag hoppat omkring med ett gigantiskt leende av lycka. ÄLSKAR våren beyond words! Kunna sitta ute mot en vägg och sola och ta långa promenader och allt känns så mkt roligare och lättare. Så kom igen tjejer, våren närmar sig och några kilon till måste bort!

Vilken kropp föredrar ni?

2009-03-08 @ 13:05:36


Jag skulle nog vara mest nöjd med den till höger längst upp. Ni då?

God morgon/god middag

2009-03-08 @ 12:19:06


Kan inte förstå att jag var så trött igår, men nu har jag sovit ut antar jag. Ska väl upp och hoppas att kaffet står klart (en stor lyx med att vara hemma!).

Kvälls thinspo.

2009-03-07 @ 22:54:14
Gah jag vill också ha jättesmala armar och synliga bröst- och nyckelben. Viktigast är armarna, det är dem jag hatar mest på hela kroppen tror jag. Jag kan få på mig jeans i typ minsta stl men mina armar är jättefettiga så det är så oproportionerligt.

Obsession

2009-03-07 @ 21:44:27


Märks det att jag är både lite besatt av Nicole och jeansshorts?! Sry men jag hoppas verkligen att jag kan glida runt hela sommaren i jeansshorts och linne utan att se ut som barbapappa.

Hos mamma igen

2009-03-07 @ 19:49:58


Följde med mamma hem igen från pappa och brors kalas... Är så trött (konstant) och orkade inte med folk och spec inte folk som dricker... Ingen hemlighet hos någon att pappa dricker mer och gärna om man säger så. Det är ok, inte så farligt men jag orkar inte se det. Får fortf samma obehagskänslor som jag fick när jag var liten och han drack mitt på dagen ibland när mamma skaffat ny pojkvän. Usch jag mår dåligt av att tänka på den tiden, även om jag ser min barndom som lycklig ändå. Hoppas att ni har en bra lördag iaf, snart blir det melodifestivalen i soffan med mamma och styfar och ev styvbror.

I väntan på kalas

2009-03-07 @ 15:28:36
Usch nu känner jag mig gammal... Lillebror sitter med kompisar på sitt rum och har typ börjat förfesta i väntan på släkten och jag är redan störd av musiken. Kanske borde sova hos mamma inatt istället iaf. Internet är så fucked här kan inte ladda upp bilder så håll till godo med mitt gnäll utan bilder. Nu ska jag läsa lite bloggar iaf.Till pappa

2009-03-07 @ 10:24:32


Ska dra ner till pappa nu. Han har trådlöst men det brukar vara rätt segt och jag kommer knappt ha tid att uppdatera, kanske, kanske inte helt enkelt! Ha en bra lördag iaf!

Vägning

2009-03-07 @ 10:00:35
Mamma har av nån anledning vågen på sitt rum så jag passade på att väga mid idag när hon var iväg så den vikten kanske får användas till tävlingen på måndag, lovar att inte gå upp under helgen! Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt, har inte vägt så lite sen sist jag var smal för 3 år sen. Lägger man sedan till jeansen så blir man jättepepp - jättelänge sen jag kom i så små byxor och dessutom hade jag nyss sönder knappen på de byxorna vilket måste betyda nåt - haha. Nu är dessa byxor mina skinny jeans som jag ALLTID ska kunna ha för att inte känna mig tjock.

Thinspo

2009-03-07 @ 09:53:25

20 årskalas

2009-03-07 @ 08:57:49


Jaa vad ska man ha på sig då. Har ju inte så mkt att välja på eftersom jag inte packade ner så mkt, antingen nya byxorna, ett par mörka jeans från hm lr ett par utsvängda mörka och så en tunika. Vill inte se ut som en heffaklump för släkten men vill inte höra "men åhhh vad smal du blivit" heller. Till saken hör att vissa i min släkt är ganska tjocka medan vissa inte kan lägga på sig alls - som min faster är tunn som ett streck och hon har fött 3 barn och älskar chips. Så man har iaf både lite thinspo och avskräckande exemplen där ikväll.

Syskon

2009-03-06 @ 23:40:02


Jag har två småbröder (en hel och en halv, men det tänker jag inte på så mkt att han är direkt) och två låtsassyskon. Ibland önskar jag att jag haft en syster, men min bästa kompis har alltid känts som en syster för mig (hon som dragit utomlands nu...) så det har inte gjort så mkt. Önskar att jag var närmare mina bröder, alltså att vi hade mer av en kompisrelation än bara syskonrelation. Kanske växer fram med åren, min pappa och hans systrar umgås mkt så jag hoppas att det blir så med oss också i framtiden. Har ni syskon också?

Playsuit

2009-03-06 @ 22:53:38


Hade jag Nicoles kropp skulle jag gärna ränna runt i playsuits halva sommaren åtminstone.

Nagellack

2009-03-06 @ 16:44:10
Jag satt precis och räknade på när det var jag målade naglarna och kom till min förvåning fram till att det gått 5 dagar nu och det ser fortf bra ut! Brukar gilla Essie för att det håller i 1v, men nu har jag Mavala (pga snålhet och att det inte säljs Essie där jag bor) och det brukar inte alls vara så bra. Så mitt överlack måste vara fantastiskt helt enkelt. Det kommer dessutom från Depend så dyrt kan det ju knappast ha varit, har dock målat ett extra lager för typ 2 dagar sedan - så tips bara!

Så vacker

2009-03-06 @ 14:31:53


Har nog postat denna förut men hon är så vacker. Jämför hennes ansikte med när hon var tjockare - hon är 1000 ggr finare nu ju! Får vackrare benstruktur i ansiktet. Och kolla bröstkorgen och armen - perfektion!

Ge mig!

2009-03-06 @ 14:03:35


Ja inte frapuchinon utan benen!

Handla blommor

2009-03-06 @ 14:02:08


Blir lite fläng idag men det är skönt. Hittade iaf ett par bruna acne jeans för 299 kr tidigare idag! Ren lycka, jättesköna var de dessutom älskar att det är lite, lite stretch i. Snart ska mamma och jag ner och handla blommor, min bror fyller år imorn. Sitter och sörplar på en smoothie nu iaf, mamma är lika besatt av dem som jag!

Frukost, snart stadium outlet

2009-03-06 @ 10:31:36


Har iaf önskat nåt halvnyttigt idag, inte dränkt i fett åtminstone. Allt tillagas med massa ägg, ost, grädde, smör och bacon här känns det som. Hur nyttigt det är vet jag inte, men jag får dagliga föreläsningar om hur kolhydrater är dåligt och fett är jättebra. Skönt att få ännu mer ångest bara för att jag äter en macka till frukost. Min styvpappa har helt snöat in sig på denna kost och fine det funkar för dem, men jag skulle aldrig kunna hälla i mig fett och säg inte sånt till en 22 årig tjej liksom. Jag får ångest av mat som det är! Sen säger han att jag är för smal samtidigt, vad vill han liksom?!

Nu ska jag dricka upp kaffet, läsa nån blogg, klä på mig och dra till en outlet med en släkting/kompis. Så roligt, när jag var typ 8 ville jag och min bästa kompis alltid vara med henne, men hon var ju för gammal för att hänga med oss och nu har vi faktiskt blivit kompisar - kul sånt där!

Gravid igen

2009-03-05 @ 23:47:15Kul eg att hon är gravid igen, men av helt egoistiska skäl såg jag framemot (tragiskt nog) till att det snart är sommar och man får se massa snygga bilder på Nicole i shorts och linne, jaja... Jag överlever nog ändå. Sjukt kul att hon hon lyckats bli gravid trots att alla tyckt att hon var för smal båda gångerna, spec första gången givetvis. Klart att hon var sjuk, men kanske inte var så illa som alla trodde ändå. Nej nu måste jag nog sova, mamma varnade att hon skulle börja dammsuga vid senast 9, jag ser detta som en chans att vända tillbaka dygnet lite grann. Godnatt!

Bikini

2009-03-05 @ 23:29:58


Behöver jag ens säga att jag hatar att leta efter bikini..? Eg vill jag bara beställa online, men det kan ju bli fel stl så lätt då. så då är det bara att in i provrum, med kritvid hud, stripigt hår (känns alltid stripigt i provrum, sjukt) och 1000 bikinis i lika många olika stl som aldrig passar - och på det dessutom LYSRÖR! Borde lätt förbjudas. Ska fortsätta kleta in mig i min dove summer glow fram tills det är dags. Och där kommer problemet med timing dessutom. Vill inte köpa nåt i April som jag hinner tröttna på innan sommaren, men samtidigt är det då som bikinisarna kommer ut i affärerna i alla stl. Kan annars vänta till maj och allt e slut... Måste dessutom gå ner i vikt innan och se till att hålla den sommaren (och livet...) ut för att bikinin ska passa.  Gud vad mkt tankar kring nåt så trivialt som en bikini triggat av en bikinibild av Nicole - haha, sjukt att jag kan sova ens och att mitt huvud inte bokstavligt talat exploderat än!

Hemma med familjen

2009-03-05 @ 22:24:33


Det är så mysigt att vara hemma även om jag aldrig skulle klara av att flytta hem igen. Nu har jag bara varit hemma ett par timmar, men hur mkt jag än älskar min familj så vet jag att jag kommer vara redo för mord om några dagar. Jag är en ganska lättirriterad person kanske ska tilläggas. Men jag har liksom bott hemifrån i över 3.5 år jag VET hur man dammsuger utan att någon hänger över min axel osv.

Jaja, hur är allt med er? Maten har gått bra idag, mammas familj äter ju enligt lchf så det blev omelett till middag. Mkt fett iofs men eftersom jag blir illamående av för mkt fett (spec grädde, har alltid hatat det) så kunde jag inte äta mkt alls. Dessvärre äter pappa inte direkt nyttigt, mkt friterat o så men det är väl bara att suck it up när man väl är hemma. De vill ju fjäska när enda dottern kommer hem så sällan så det ger jag dem. På lördag fyller dessutom min bror år så då blir det mat (kycklingsallad - yey), massa tårta (äter ju inte tårta, har aldrig gjort så det är inga problem) och säkert massa annat sött och så vin till maten - inte så farligt då. Gud vad jag obsessar, men jag vill verkligen kunna planera i förväg exakt vad jag ska äta.

På onsdag börjar jag med naturdiet tror jag. Vilken är minst äcklig? Tänkte dricka 3 påsar/dag i 8 dar. Nej nu ska jag surfa runt i alla era bloggar. Har saknat dem på bara en dag, hur sjukt är inte det?

Tåg 3.5 h...

2009-03-05 @ 11:33:12


Usch hatar att resa så trist. Men men nu drar jag, uppdaterar från skogen senare haha!

Hem snart

2009-03-05 @ 09:17:36


Snart hem till föräldrarna, ska bli så skönt. Struntar i att jag kommer äta för 4 personer, ska bli skönt att komma bort en stund och bara dra runt i mjukisbyxor och slappa (och plugga lite då...). Thank god att vi har trådlöst, annars hade jag nog halvdött lite. Nu måste jag verkligen duscha om jag ska hinna packa osv.

Hur avundsjuk blir man inte?!

2009-03-05 @ 01:10:28


Alltså seriöst, hur vacker får man vara?! Hon passar i både full fest-make och helt au naturel. It's not fair... Nu ska jag försöker sova, ställt klockan på 8 imorn och jag är sämst i världen på att gå upp innan typ lunch. Godnatt till er som fortfarande är vakna!

PW

2009-03-04 @ 21:12:12


Usch imorn måste jag börja dagen med en PW, jag är så himla seg om dagarna. Men en rejäl promenad borde kickstarta dagen tycker jag! Tänk när man kan ta promenader i leggings och munktröja, kommer vara så himla mycket mer lockande att ta 2 promenader per dag då. Jag längtar!

Thinspo

2009-03-04 @ 17:30:38


Jag blir väldigt inspirerad när jag ser bilder på Snejana men samtidigt vet jag inte om jag skulle vilja vara så smal, jag vill nog inte vara såå benig eg. Vet inte ens varför jag vill gå ner i vikt, min pojkvän vill absolut inte att jag gör det. De flesta killar vill nog inte ha ett benrangel så varför kämpar vi så hårt? Varför kan jag inte bara vara nöjd? Jätteskumt, men jag måste ju känna mig nöjd med min kropp för min skull inte någon annans skull.

Mischa

2009-03-04 @ 14:24:50
För smal?För tjock?För smal igen?I mean... Give the girl a fucking break! När hon var med i OC gnällde alla om att hon var anorektisk, sen går hon upp lite i vikt och alla hackar på att hon har celluliter och är tjock som en strandad val typ. Klart tjejen går ner i vikt när hon tvingas läsa sån skit! Vem fan hade inte gjort det liksom?! Tänk att vara tvungen att läsa om varenda hekto du går upp eller ner...! Det är sjukt ju. Folk säger att tjejer får anorexia av att se smala kändisar och modeller, men inte är det Mischas fel isf, snarare alla vidriga journalister som säger att hon är tjock när hon säkert inte hade ett bmi över 20 när hon var som störst!

Inspiration

2009-03-04 @ 13:19:26


Gud behöver verkligen inspiration nu. Om jag vill se ut som Nicole i bikini i sommar så måste jag köra stenhårt nu

Köpenhamn

2009-03-04 @ 11:48:01


Var ju iväg till Köpenhamn en väldig snabbis, bara en natt. För er som inte vet så pluggar min pojkvän där den här terminen. Jättenice att vara där men nu ses vi inte på 2v igen... Jaja, fokus på att gå ner ett par kilo nu. Men imorn åker jag hem till föräldrarna en lång helg, ska försöka vara duktig där. Men det är svårt, alla kollar och kommenterar hur smal jag blivit (sjukt, för jag har inte gått ner mer sen i somras) och sen tvingar dom halvt om halvt i mig massa onyttigheter. Men det är väl bara att äta och sen när jag kommer hem på tisdag så blir det till att detoxa har jag nog bestämt mig för - vore så skönt om jag blev av mitt sockerberoende! Nu ska jag ta mitt lepigen och äta en liten frukost/lunch - det bästa när man sover sent är att dagen blir kortare matmässigt eftersom jag sällan äter efter kl 19.

I'm back!

2009-03-04 @ 02:04:05


Har suttit på en buss nu i evigheter, så nu ska jag hoppa ner i sängen. Svarar på kommentar så fort jag vaknar. Godnatt på er!

I'm off!

2009-03-02 @ 07:40:40


Ok babes nu sticker jag, kommer nog inte kunna uppdatera lr läsa bloggar förrän onsdag... Trist men men. Ha det bra och kämpa nu ok? Jag ska äta så lite jag bara kan iaf och promenera MYCKET längs Ströget!

Bf imorn

2009-03-01 @ 20:53:18
Gud vad jag tjatar, men jag längtar så! Ni får försöka stå ut med det och glo lite på hur vacker och perfekt Nicole är istället.

Packa...

2009-03-01 @ 18:21:06
Jag förstår inte varför jag inte gillar att packa det betyder ju att man får åka bort, vilket borde vara nåt bra! Well om man hade Nicoles kropp och garderob så skulle det nog vara lättare.

J

Detox

2009-03-01 @ 15:46:47
http://www.giviktkoll.se/default.aspx?id=26469

Vad tror ni om denna kur? Googlade detox, jag är grymt sugen på att köra det efter den 10e i 2v. Inte mkt man får äta, men leva på grönsaker och frukt måste ju klassas som nyttigt iaf? Man borde logiskt sett gå ner på det dessutom.

Kate

2009-03-01 @ 15:42:39

Skola snart

2009-03-01 @ 12:43:24


Sitter och äter lite köttsoppa innan jag drar. Den är så himla god så det finns inte! 50 kcal till lunch och man blir faktiskt mätt, sjukt eller hur!? Skulle kunna leva på det ju (nästan iaf haha).

Ps kolla Nicoles ben, i sommar är det våra ben om vi bara äter något mindre, ganska lätt när man tänker på det. Påminner att jag får träffa bf imorn också, aahhh jag längtar så!

Tävlingen har börjat!

2009-03-01 @ 09:47:09
Såg nyss en bild på Sophie Dahl på en blogg, gud vad hon är snygg! Hade helt glömt bort henne, hon har varit en otrolig inspiration tidigare i mitt liv, gud vad hon är vacker och ytterligare ett bevis på att man kan gå från vacker (jag tycker verkligen att man kan vara jättevacker som tjock) till ännu vackrare bara för att man går ner i vikt.


Iaf idag är en ny månad vilket alltid peppar folk. Jag är med i 2 utmaningar, en börjar idag och en börjar den 9e. Ska gå ner minst 1 kg fram tills den 9e. Är hemma hos föräldrarna fram tills 10e och pojkvännen kommer antagligen 12 dagar senare så under den tiden ska jag köra stenhårt. Funderar på abc, och kanske börja med en detox. Har någon provat någon detox som fungerat, jag vill verkligen rensa min kropp. Typ utesluta kolhydrater, rött kött, mjölkprodukter, för mkt fett osv.

Wiho, fick precis sms från han jag skriver uppsats med att vi träffas vid 13 istället, nice nu ska jag fortsätta läsa bloggar och dricka kaffe i morgonrock i sängen - det är lyx! Sen lite hip hop abs kanske?

Frukost

2009-03-01 @ 09:31:40


Usch jag hatar att behöva ställa väckarklocka en helg... Ska till skolan snart och skriva uppsats, funderar på att skippa sminket, ska ju knappt träffa någon.

Dagens mat

Frukost: Naturdiet - 100
Lunch: Smoothie - 200
Middag: Köttfärssås med broccoli och ärtor - 300
Kvällsmål: Kellogs special k o mjölk - 200
Totalt: 800
Pw: - 300
= 500 kcal

Perfekt, jag är jättenöjd! Såhär bra ska alla dagar se ut! Jag var aldrig hungrig och sugen på äckel. Det jag åt var ganska nyttigt och i lagom mängder. Imorn ska jag ev ut så då kommer jag få i mig massor av kcal och jag måste äta en hel del för att inte bli illamående, tål inte mkt alkohol direkt... Är dessutom superbusy så jag hinner inte träna imorn. Nya tag på torsdag (antagligen inte med träningen...). Kommer i varje fall inte äta mer än idag men alkohol alltså... Tänk om det var nån smart en som kom på alkohol utan kcal...

2009-03-31 @ 22:19:20 Permalink Dagens mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


90210Nu ska jag måla naglarna och se på först One tree hill och sen gamla 90210, säsong 1. Sjukt bra, hemskt mode dock. Man skrattar nästan högt ibland. Början av 90 talet var vidrigt, yikes verkligen. Och jeansen, srsly?! Alla såg ut att väga typ 10 kg mer i dem sooo unflattering!
2009-03-31 @ 18:57:35 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


SnejanaVar otroligt skönt att promenera, solen sken och det var inte jätteblåsigt (inte hela tiden iaf) och jättevarmt. Ska bli ännu varmare i dagarna, nice! Ska sitta nere vid piren och få lite färg i ansiktet iaf. April imorn så nu kan det bli hur varmt som helst. April förra och förrförra året kunde man ju sola i bikini, så nu måste jag ner i vikt så jag kan köpa ny bikini i en mindre storlek!!
2009-03-31 @ 18:08:30 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och gud svaradeNu kom solen fram så nu bär det av på pw i solen med ipod och mina nyaste sunnies med ny energi från min hallon/blåbär smoothie. Avslutar med lite hm för att kanske spana efter nya sunnies och nagellack.
2009-03-31 @ 14:03:23 Permalink Träning Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hallå solen?!Trodde det skulle vara soligt nu, är mulet och blåsigt. Ge mig vår! Jag vill ha sol och värme, för då VILL man gå ut på långa promenader och aldrig vända om och gå tillbaka. Nu är det ju ett helvete. Jaja nu ska jag läsa och opponera på en rapport och sen ska jag nog knata ner på stan och kolla en bok. Blir smoothie snart också, nice!
2009-03-31 @ 12:48:11 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgonDetta blir dagens inspiration. Kör leggings, tunika och converse idag. Inte ballerina väder än. Men såg att det blir 14 grader i helgen woop woop. Så dags att köpa nya, slängde förra årets förut. Nu ska jag klä på mig och rusa iväg!
2009-03-31 @ 09:26:34 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Överkänslig?

Så, det var nära att jag började bråka med min pojkvän över skype igen om min födelsedag. Jag fyller år på lördag, men han kommer inte vara här för hans bror ska komma och hälsa på honom. Han förklarar det med att han glömde bort att jag fyllde år den 4e när hans bror bestämde sig för att boka biljett ner. Vi har redan bråkat om detta en gång så jag trodde att jag var över det. Men så nämner han att de ska fira en kompis därnere imorn som fyller 21 och jag kunde ju inte låta bli att tänka och säga att det är ju kul att han firar den kompisens födelsedag iaf...

Vi bråkade aldrig men jag låg helt tyst och sa mest att jag var besviken som fan på honom för han vet att jag inte har några av mina bättre kompisar eller min familj i närheten. Jag har kompisar här, men inga nära vänner som verkligen bryr sig. Så han borde förstå att jag kommer känna mig ännu mer ensam än vad jag gör alla andra dagar då... Han sa att han hade jättedåligt samvete och bla bla bla. Bullshit tror jag iaf. Han har bara bett om ursäkt för det nu och förra gången vi bråkade över det.

Så är jag överkänslig? Eller får jag reagera såhär utan att betraktas som ett overly possesive freak? Hur hade ni reagerat?
2009-03-30 @ 17:52:32 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


2004Det var sommaren 2004, när Mary Kate var som smalast som jag började gilla, vad jag förut tyckt var underviktigt. Jag älskade hennes petita kropp. Vet inte varför jag ändrade mig så. Innan det hade jag alltid hatat för smala kroppar. Men det var inte förrän 2005 som jag började göra något åt det. Nu skulle jag göra allt för att få MKs kropp hon hade där, så liten, petit hon var då.
2009-03-30 @ 15:40:06 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skönt att röra på fläsket

Det är ju verkligen det! Skönt nu också när jag vet att jag säkert förbrände 300 kcal! Hur mkt tror ni att man bränner på 1 h snabb gång? Alla sidor säger verkligen olika. enligt iform.se så brände jag 420. Vad ska jag räkna med liksom?

2009-03-30 @ 14:55:24 Permalink Träning Kommentarer (3) Trackbacks ()


PWUsch när man inte gått på flera dagar så känns det så mkt jobbigare att gå ut. När man gör det varje dag känns det som en självklarhet. Förstår inte varför, för jag vet att det är jätteskönt både när jag går och när jag sedan kommer hem och känner mig jättenöjd med mig själv. Sjukt. Ska gå förbi ICA Maxi och köpa hem lite frukt och yoghurt så ska jag göra en smoothie när jag kommer hem som belöning till lunch. Vad brukar ni göra för smoothies?
2009-03-30 @ 13:06:54 Permalink Träning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Good morningInlämning kl 12 för det fruktansvärda arbetet... Äntligen säger jag! Ny kurs startar imorn dessvärre och måste läsa 30 sidor inför imorn och göra en opponering på en annan rapport. Gah jag vill bara vara ledig!
2009-03-30 @ 08:15:57 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Love this picture

2009-03-29 @ 22:19:21 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vad har hon i påsen?Skulle vara kul att veta vad hon faktiskt åt på den tiden. Hur många kcal/dag och vad och hur mkt hon tränade.
2009-03-29 @ 19:16:07 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


BenTänk om man själv kunde bli så smal att man blev thinspo för andra... 0.4 kg i veckan eller jag föredrar att skriva det i gram - 400 gram som en stor godispåse eller en enorm chipspåse, inte speciellt mkt när man tänker efter!  Tänk så eller sätt delmål. Jag blir iaf tokig av att bara se en hög siffra, bryt ner det i mindre portioner så känns det lättare. Jag ska gå ner 400 gram i veckan i 8 v och sen har jag nått mitt mål!
2009-03-29 @ 17:42:21 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hot hot hot!

Lätt min favorit av alla Victoria's secrets angels!
2009-03-29 @ 15:21:43 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nicole i bikini

Är allt man behöver se för att förstå att det inte är värt att äta en muffin...!
2009-03-29 @ 11:45:58 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Confusion

Jeez jävla tidsomställning. Jag ställde fram klockan på mobilen innan jag somnade och ställde om klockan på datorn så fort jag vaknade. Sen märker jag 30 min senare att de ställt om sig automatiskt även så jag kom ju def upp i tid. Jaja, inte hela världen men gud vad trött jag är. Vill inte till skolan en söndag!

2009-03-29 @ 09:53:00 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Test

Anorexia
[x] du hatar din kropp
[x] du har svält dig själv
[x] du har dåligt självförtroende
[x] du tycker att du behöver vara smalare
[x] folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[x] du fryser väldigt lätt
totalt: 6


ADHD
[ ] du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] du har koncentrationssvårigheter
[  ] du kan inte samarbeta med andra människor
[ ] du sitter nästan aldrig still
[ ] du pratar hela tiden
[ ] du behöver uppmärksamhet
totalt: 1


Bipolar Disorder
[ ] Du kan vara vild ibland, dagen efter allvarligt deperimerad
[x] Du är lätt irriterad
[  ] Du sover nästan inte/väldigt lite
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] Du har tänkt/försökt ta livet av dig
[x] Du har väldiga humörsvängningar
totalt: 2

Bulimia Nervosa
[ ] Du har spytt trotts att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mkt du äter
[  ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[ ] Du har tränat så mkt tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock fast andra säger att du inte är det
totalt: 3


Conduct Disorder
[  ] Du hotar andra människor
[  ] Du hamnar ofta i slagsmål
[  ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv etc
[  ] Du har varit elak mot djur
[ ] Du har förstört någons tillbehörighet/trädgård utan anledning
[ ] Du ljuger
totalt:  0


Depression
[x] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
totalt: 6


OCD (tvångstankar)
[ ] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[ ] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilt ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[ ] Du måste kontrollera saker flera ggr
totalt: 0


Schizophrenia
[  ] Du hallucinerar ofta
[  ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[/] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[  ] Du har extrem ångest eller fruktan
[  ] Du tar inte hand om din hygien som du skulle kunna
[x] Du är blyg
totalt: 1.5


Great verkligen... Deprimerad anorektiker... Jag erkänner att jag är deppig just nu, men jag det känns ok, det är inte så farligt. Till sommaren kommer det gå över av flera anledningar. Men anorektiker, oh I don't think so! Det enda jag skulle kunna diagnostiseras med är BED dessvärre, den sämsta av dem alla.
2009-03-28 @ 22:54:29 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagkvälls thinspoÄnnu en anledning till att man måste följa Robinson. Den perfekta kroppen på Mika alltså. I bikini, varje lördag. Kan man bli mer taggad?
2009-03-28 @ 21:30:14 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Foton, vägning o mätning om I vJapp på lördag kommer det en full mätning, vägning och korttagning. Jag vill kunna se lite före-bilder, förhoppnings har jag gått ner 1 kg tills dess så jag slipper skämmas. Så nu måste jag kämpa hårt i veckan så jag slipper dö av skam och sen kommer nya bilder till sommaren och då ska jag nått mitt mål! 400 g i veckan är ju seriöst ingenting, måste se det så.
2009-03-28 @ 18:26:44 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


I want to wear thoseI sommar SKA jag verkligen väga 46 kg max och gå runt i korta shorts utan att låren gnids mot varandra och dallrar. Om 9 v är det nästan juni så jag måste tappa ca 4 hekto i veckan - det är ju knappt nåt ju! Nu i veckan ska jag börja varje dag med hip hop abs, försöka ta en pw varje dag och äta mer tro det eller ej. Ska sikta på 1000 kcal/dag för att orka träna, plugga osv och minska risken för hets. Så ca 200 kcal till frukost, 200 till lunch, 400 till middag och kanske något mellanmål, tex frukt, riskaka eller liknande.
2009-03-28 @ 17:24:07 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


JumpsuitOm jag väger 46 i sommar ska jag lätt ha en jumpsuit! Sjukt snyggt och verkar väldigt soft. Men man måste verkligen ha tjejen ovanförs kropp...
2009-03-28 @ 15:19:53 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


SomrigtHur somrigt ser inte detta ut? Längtar verkligen till jag kan springa omkring i kort klänning och om 4 kilo så behöver jag inte skämmas heller! Väger under 50 igen - yey! Har två vågar (seriöst hur böjer man ordet?), en digital som bara måste visa för mkt annars dör jag. Den borde visa mer ibland när jag hetsat men det gör den inte och den borde visat mindre imorse eftersom jag inte åt så mkt igår. Borde jag prova att byta batteri? Den gamla analoga vågen visar ju dock inte hekto så hur mkt kan man lita på den då? Ska väga mig i påsk på mammas våg, den litar jag på iaf.
2009-03-28 @ 14:06:57 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


God morgon!Vi börjar med lite Victoria's secrets thinspo!
2009-03-28 @ 09:49:54 Permalink Thinspo Kommentarer (5) Trackbacks ()


"Never give up on the good times, gotta believe in the love you find"Victoria har varit min idol sen jag var 10 år är det då så konstigt att mitt kroppsideal inte är det allra sundaste eg? Hon och Geri var alltid mina favoriter, tyckte att de var så coola. Jag har uppträtt inför klassen som Geri en gång och inför klassen en gång som Victoria och en gång inför skolan. Fan vad kul vi hade! Good times vi hade. Ibland saknar jag mellanstadiet, allt var så himla lätt då, nu känns allt jobbigt nästan. Men som de visa sa "Never give up on the good times, gotta believe in the love you find"
2009-03-28 @ 00:31:13 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


MageTyp sådär mkt putar min mage ut nu, enda skillnaden är att jag inte är gravid... Åt 2 naturdiet bars tidigare vid typ 19, och det är ju ok bara 400 kcal. Sen höll jag på att dö av hunger nyss så jag åt 2 rostmackor så ytterligare 300 kcal där... Och nu har jag magont och en jättesvullen mage - hatar det. Ok men 700 kcal, det hade kunnat vara betydligt värre måste jag se det som.
2009-03-27 @ 23:00:15 Permalink Dagens mat Kommentarer (0) Trackbacks ()


I want it

2009-03-27 @ 17:55:51 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cola lightSka dra mig ner till affären och köpa lite cola light, ett par naturdiet bars och kanske någon citron. Ska äta så lite som möjligt. Inte ätit än idag, bara druckit te. Håll tummarna för att jag klarar dagen utan mat!
2009-03-27 @ 15:06:23 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


AudrinaAssnygga bilder verkligen, jag är så excited att The HIlls börjar om typ 1.5 v!!!
2009-03-27 @ 13:08:37 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Seriöst, kan hon så kan vi!Det tog inte speciellt lång tid att få dröm kroppen. Så om hon lyckades så kan vi också lyckas. Man ser ganska tydligt när Rachel Zoe kom in i bilden. Fan jag är så taggad nu!
2009-03-27 @ 12:33:31 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brutal sovmorgonSov visst 11 h, antar att kroppen behövde det men jag är ju såå mkt piggare när jag bara sover 7 h och går upp tidigt. Nu är huvudet inte med i leken. Enorm huvudvärk. Väldigt jobbigt. Skulle behöva några liter kaffe, men har fortf ingen mjölk hemma så det blir det inte. Ska ta lepigen snart för det ger ju koffein och sen massa grönt te.
2009-03-27 @ 11:40:08 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens mat

Frukost: macka - 100
Lunch: nutrilett bar - 200
Middag: naturdiet shake - 200
Chips.... - typ 200 faaaan
Totalt: 700 kcal

Under 800 iaf vilket är max enligt very low calorie diets så det är ju bra. Har inte tränat nåt idag heller, fuck fuck fuck. Men men, imorn ska jag börja dagen med hip hop abs och sen bara naturdiet tänkte jag. Ska gå minus kanske för första gången i mitt liv (om man inte räknar med den naturliga förbränningen som säkert är 1500 kcal/dag för mig, men jag räknar aldrig med det för det känns för I don't know abstract). Så max 500 kcal imorn, and I know I can do it!

2009-03-26 @ 22:11:31 Permalink Dagens mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snälla Gud

ge mig sommar!!! Jag behöver värme, sol och min familj. Men till sommaren hör dessvärre även en jävla ångest som heter "komma på vad jag vill göra med resten av mitt liv...". Jag är så jävla sugen på att bara jobba ihop livet och sen fly till Australien där min bästa vän är. Bara skita i resten och ta tag i det sen. Jag saknar henne så mkt att det gör ont när jag tänker på henne. Jag SKA dit! Nu ska jag tänka på det och försöka sluta tycka synd om mig själv och vara patetisk...

2009-03-26 @ 21:01:59 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gimme gimme gimmeUsch mår halvtaskigt nu. Insåg att jag inte festat på 1 mån av den enkla anledningen att inga av mina kompisar har hört av sig och frågat om jag vill hitta på nåt. Jag är verkligen ensam, jag känner att jag bara sjunker djupare och djupare ner i ensamheten. Jag känner mig värdelös, äcklig, ful och tjock mer ofta än förut. Jag hatar mitt liv från och till. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Gjorde ett test på expressen.se och enligt deras dumma test ligger jag def i riskzonen med 106 rätt av 108 (vad det nu betyder, var bara 12 frågor ju...). Jag är iaf sjukt trött på allt, men jag hoppas att det bara är en vinterdepression och att det går över nu när våren kommer. Ska sluka solljus och motionera mer. Försöka undvika hets vilket gör mig bara ännu mer deppig.
2009-03-26 @ 18:59:26 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


LovelyVilken arm ni vill ha väljer ni själva...
2009-03-26 @ 16:25:02 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


FrustrationPresentationen gick bra, jag var nöjd. En av lärarna var äckligt akademisk dock och bitchade om att äldre människor inte använder internet osv. Men kom igen, vårt problem vi fick av företaget var att forska kring ett web community - idiotlärare! Jag bara stod där och tänkte whatever. Var inte hungrig som att det kändes i magen (vilket det aldrig gör för mig längre) men jag hade noll energi. 100 kcal till frukost kl 8.30 räckte inte hela vägen. Så nu väntar jag på att antingen svimma i sängen med datorn i knät eller på att lepigenet ska kicka in så jag kan äta min nutrilett bar. Det blir 300 kcal totalt idag då men jag kommer äta nåt ikväll säkert. Just nu pallar jag inte bry mig bara. Imorn ska jag plugga stenhårt, men idag tänker jag fan va ledig!
2009-03-26 @ 15:56:40 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


GodmorgonLite obligatorisk morgon thinspo. Nu ska jag plugga lite och sen äta och gå till skolan. Har presentation idag vilket jag inte direkt älskar, det är okej men känns sådär liksom. Behöver kaffe so bad nu hoppas någon har mjölk hemma för det har inte jag iaf.
2009-03-26 @ 07:42:54 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Plan för imorn

Frukost efter hip hop abs: macka - 100
Lunch: shake - 200
Mellanmål vid typ 16: pulver - 100
Middag typ 19: pulver  - 100
Totalt: 500 in och 500 ut = perfekt!

Kommer max gå 4 h mellan målen vilket känns bra. Kanske byter ut sista shaken mot soppa på ca 50 kcal och några körsbärstomater to mix it up liksom. Men så ser planen ut, hoppas det funkar att planera dagen så jag inte lockas till att äta för mkt bara för att jag är hungrig, som det ser ut i planen borde jag aldrig bli hungrig. Godnatt på er!

2009-03-25 @ 23:35:01 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inspiration?Vem är er största thinspo källa? Nån modell, skådis eller real girls? Jag har alltid älskat Nicole Richie, men nu de senaste dagarna har jag börjat kolla mer på real girls. De är ju ändå precis som du och jag, vi har samma förutsättningar, men de har betydligt mer självkontroll. Men som sagt de är precis som jag - så jag kan också! Jag vill verkligen gå ner 5 kg innan sommaren och jag kan det om jag bara äter mindre och tränar lite mer.
2009-03-25 @ 22:40:37 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill ha!Samma tjej som jag postade igår tror jag. Jättefin mage. Borde göra ytterligare situps. Körde ab sculpt på hip hop abs tidigare och även 150 situps. Några till dör jag inte av!
2009-03-25 @ 20:21:48 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mat

Frukost: fullkornsmacka, grönt te - 100
Lunch: naturdiet - 100
Middag: broccoli och tomat, lite dressing - 100
Övrigt: nutrilett bar - 220
Totalt: 520
Träning: -400
= 120 kcal

Otroligt nöjd med det. Jag har tänkt hålla mig på under 500 kcal/dag i 10 dagar nu, men så länge jag tränar så gör det inget om jag går lite över och jag menar kom igen 20 kcal över är otroligt bra för att vara jag! Imorn har jag skola mellan 10 och 15 och tänkte ta med en naturdiet shake som lunch, liten macka till frukost så det är 300 kcal och så ett par shakes till mellanmål och middag. Måste köra 30 min hip hop abs också.

2009-03-25 @ 19:40:18 Permalink Dagens mat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Seriöst

Så här ska jag också se ut när jag blir gravid. Nicole är living proof att man inte måste fetta till sig bara för att man blir gravid. Mååånga år kvar dock innan jag vill ha barn, men sådär ska jag se ut!
2009-03-25 @ 10:24:24 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vägning/mätning

Ok here we go

Vikt: 51

Under byst: 70
Runt byst: 83.5
Midja:63
Stuss: 86.5
Lår: 48.5
Vad: 33.5
Överarm: 25.5

usch usch usch kan jag ju bara sammanfatta... Har gått upp överallt sen sist... Nu ska jag skriva upp allt jag äter varje dag även om jag skäms och väga och mäta mig varje vecka. Nästa gång jag väger mig blir dock om 10 dagar och nu ska jag rasa i vikt och cm!
2009-03-25 @ 09:35:46 Permalink Vägning och mätning Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgonNu är frågan om jag ska köra hip hop abs i 30 min eller ta en pw på 60 min. Måste ju samtidigt plugga en del. Kanske ska göra vad jag måste först och sen träna. Ska till skolan vid 1, så typ 4.5 h att disponera, nu kör vi haha!
2009-03-25 @ 08:13:32 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frida PintoHon är så sjukt vacker. Älskade Slumdog millionaire, en av de bästa filmerna jag sett på länge och hon var fantastisk i den. Uppfriskande att se en indisk skådis tycker jag.
2009-03-24 @ 21:29:56 Permalink Thinspo Kommentarer (4) Trackbacks ()


Före/efter bilder

2009-03-24 @ 19:56:45 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Real girlsInser nu att jag måste fylla på med massa real girls thinspo på datorn. Eg är det ju mer peppande för man vet att det är vanliga tjejer som klarat av det utan pt, diet coaches osv. Nu ska jag leta bilder I think. Känner mig grymt peppad inför imorn. 10 dagar, stenhårt! Funderar på att slänga upp bilder på mig då, vilket lockar till viktnedgång såklart. Sen lägga upp 1 mån senare då jag borde nått mitt slutmål.
2009-03-24 @ 16:14:18 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Freudiansk felsägning?Igår låg bf och jag och pratade om barn, graviditet osv. Jag sa halvt allvarligt/halvt på skämt att jag aldrig ville väga över 60 kg och han skrattade och sa att det var omöjligt när man blev gravid och frågade sen "men vad väger du nu liksom, 57?" Jag bröt ihop halvt (grät iaf inte - thank god) och gömde mig under täcket och blev skitsur. Hur kan han ens gissa på det? Nu ska jag allt visa honom. Fan, ser jag ut att väga 57 alltså? Klart det är svårt för en kille att veta hur mkt en tjej väger och vad som är lagom och så men ändå?! Nu är jag verkligen jättepeppad att rasa i vikt!
2009-03-24 @ 13:37:17 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ny plan som alltid

Ok så imorn ska jag köra stenhård bantning och massa träning i 10 dagar. Ska äta ca 500kcal/dag och köra hip hop abs varje dag. Sen fyller jag år och mitt mål var ju att ha gått ner till 46 kg till det, men det kommer ju inte hända. Kanske borde köra en riktig killer detox eller nåt. När jag kommer hem till mamma nästa gång ska vågen iaf stå på högst 48 kg men helst mindre såklart. Kommer nog åka hem till påsk så det är ju bara typ 2v kvar. Så stenhårt nu. Tänker inte vara tjock i sommar! Ska väga och mäta mig imorn bitti och sen inte förrän den 4 april och då ska jag fan se resultat!

2009-03-24 @ 12:52:41 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka!Var så himla skönt att ha pojkvännen här, men nu är jag tillbaka och fokuserar på att gå ner i vikt igen. Snart sommar, så nu är det bara att köra. Ska börja med min naturdiet igen imorn och nu ska det funka! Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar innan jag tar tag i skolarbetet.
2009-03-24 @ 12:31:21 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


OnyttigheterNej jag tror nog inte att tiramisu, kärleksmums, lasagne och pizza ger mig Nicoles kropp after all... Det är enbart ett axplock av onyttigheter jag lassat i mig i helgen. Imorn åker bf hem och jag kommer sakna honom så jävla mkt. Men nu ska jag fan gå ner i vikt.
2009-03-23 @ 20:36:52 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Posh

2009-03-23 @ 20:03:14 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens NicoleSnart skola. Sen måste det bli en promenad i solen helt enkelt. Hoppas gruppmötet går riktigt fort! 2 mån kvar tills sommar, nu jävlar!
2009-03-23 @ 10:38:21 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat...Känns som jag inte gjort mkt annat än ätit i helgen. Jag har inte ens hållt igen det minsta, har stuffat i mig allt som kommit i min väg. Ser tom framemot veckan att äta mindre o träna som en galning. Sen är det otroligt dåligt timat att jag 1) kommer ha mens i veckan, say no more liksom... och 2) kanske åker till sthlm och hälsar på en kompis vilket betyder fika på stan och massa onyttigt säkert. Sen efter det måste jag verkligen hålla igen, det är verkligen snart sommar ju!
2009-03-22 @ 16:30:02 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Look at her!Nu ska jag skriva på arbete i ett par timmar kanske, ska hålla mig ifrån bloggläsning för då fastnar jag bara. Ville bara lägga upp en thinspo innan jag börjar skriva. Enjoy! På tisdag ska jag läsa allas bloggar som jag försummat  nu jag lovar, saknar det så!
2009-03-22 @ 14:55:31 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


LegsTänk att få visa upp dem i shorts i sommar!
2009-03-22 @ 10:43:45 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon!Äter på tok för mkt nu när pojkvännen är här, men jag hoppas att det driver upp ämnesomsättningen så att jag förbränner jättemkt när han åker hem och jag äter mindre igen. Håll tummarna för det!
2009-03-22 @ 10:35:38 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seriöst, kolla armen!Vad vacker hon är! Har precis suttit nere vid kajen med bf i lä och fått lite sol, så underbart det är! Längtar tills man kan sitta i bikini dock. Bara att gå ner 4-5 kg först, lätt ju. Kom igen nu tjejer!
2009-03-21 @ 14:55:24 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nicole

2009-03-21 @ 12:34:06 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 år idag

I år firar vi vår 2års dag idag skumt nog. Fast idag var det 2 år sen han sa att han älskade mig så det känns som en bra dag ändå att fira. Ska bara softa här hemma, det blir mysigt. Ska försöka få med honom ut på en promenad också, är ju jättefint väder. Allt bra med er?

2009-03-21 @ 11:46:36 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Loves it!Påminner om att jag måste försöka sy dit knappen i mina ljusa jeans igen, saknar dem. Är ju mina skinny jeans som jag hittills har kunnat ha i 3 år även om jag gått upp några kilon och sen ner lite igen.
2009-03-20 @ 17:57:55 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fin fin fin

2009-03-20 @ 17:02:53 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


TeBlev pannakakor till frukost, ca 500 kcal antar jag och nu dricker jag te. Vet inte vad det blir för mat, men nyttigt tvivlar jag på iaf. Jag hoppas verkligen inte att min förbränning saktats ner något, för som jag äter nu borde ju en kropp klara av att förbränna tycker man eg. Nu ska jag återgå till pluggandet i 1 h till sen ska jag bara mysa med bf resten av kvällen.
2009-03-20 @ 16:08:59 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


För att hålla motivationen uppe

2009-03-20 @ 14:50:02 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


GoddagVill bara ut och gå nu men jag ska skriva några timmar på arbetet så jag kanske slänger in några inlägg under tiden, svårt att hålla sig ifrån bloggen ju!
2009-03-20 @ 14:22:20 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


GodnattPassar på att slänga in lite kvälls thinspo medan pojkvännen är på toaletten. Åt lite glass utöver middagen, men glass är inte hela världen för i liten mängd så är det inte så mkt kalorier i. Slutade strax över 1000 antar jag, men det gräver jag inte ner mig för även om jag inte tränat nåt... Godnatt på er!
2009-03-20 @ 01:29:50 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


FjärilarHur underbart är det inte att jag får fjärilar i magen nu när jag ska träffa pojkvännen, även om vi varit tillsammans i 2 år?! Sjukt, Diane von Furstenberg sa en bra sak på the City sist, något om "om lågan är svag kommer vinden (långdistansen) att blåsa ut den, men om lågan är stark så kommer den bara brinna ännu mer pga vinden". Hon sa det till Whitney när hon berättade att Jay ska åka bort i några veckor/månader, jättefint tycker jag. Och hon har not rätt, om man är kära i varandra så blir man bara ännu mer kära när man är ifrån varandra, men om det är lite halvtaskigt från början så kommer man aldrig klara det. När jag var i Canada och vi var ifrån varandra i nästan 5 mån så var det så, och vi beter oss fortf som nyförälskade. Jag hoppas att ni hittar en sån kille (eller redan har) som behandlar er bra och som ni kan vara förälskade i oberoende av hur länge ni varit tillsammans och avstånd. Klart vi har våra problem, jag har skrivit om det här på bloggen förut, inget förhållande är perfekt, men så länge man behandlar varandra väl och älskar varandra så tror jag att man kan ta sig igenom det mesta.

Wow blev ett långt inlägg om kärlek där. Nu ska jag städa lite i rummet, sminka mig och gå och möta honom på stationen! Kommer nog uppdatera nån gång imorn och förhoppningsvis hinner jag läsa några av era bloggar, gör jag inte det så har jag ju mkt läsning på tisdag annars! Massor av kramar på er iaf!
2009-03-19 @ 17:10:10 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dagens mat

Pojkvännen kommer om 2 h sjå jag kan stolpa upp dagens mat redan nu. Har koll på vad vi ska äta ikväll och jag hoppas att det inte blir nåt efter det för isf klarar jag mig under 1000!  Resten av veckan kommer jag inte räkna för det blir ändå för mkt vilket ger mig halvpanik ändå som det är.

Frukost: macka + kaffe - 150 kcal
Lunch: sallad - 100
Mellis: kiwi, grönt te - 50
Middag: pesto o spaghetti - 500 typ
Totalt: 800

Så jag har ju rum för att äta nåt på 200 kcal och ändå klara mig! Man kan verkligen äta mkt och ändå hålla sig under 1000 kcal ju, fantastiskt! Men som sagt, tvivlar på att helgen kommer landa på under 1000, men men. Ärligt talat så kommer jag inte bry mig så mkt. Ska njuta av att ha bf här och ta lite promenader och passa på att njuta av mat som man eg ska, vilket jag bara kan göra när jag är med andra (är det sjukt?).

2009-03-19 @ 15:52:38 Permalink Dagens mat Kommentarer (3) Trackbacks ()


31/3Då börjar 90210 igen!
2009-03-19 @ 15:13:53 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Simple Life

2009-03-19 @ 14:24:35 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Soool

2009-03-19 @ 10:33:50 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Morgon inspirationHar ni läst "Truth about diamonds" som hon signerade här?
2009-03-19 @ 08:19:42 Permalink Thinspo Kommentarer (5) Trackbacks ()


Pojkvän!Ikväll kommer pojkvännen! Har längtat halvt ihjäl mig så det ska bli skönt. Kommer bli massor av mat, för när han är på besök så vill han laga speciell mat typ pesto, carbonara och massa fettigt och efterrätt på det... Jaja, jag kommer inte bli stor som en valross på några dagar. Så det är en förvarning om att jag inte kommer kunna uppdatera 6 ggr/dag längre men jag kommer fortf uppdatera ett par gånger kanske, vi sitter ju inte ihop vid höften liksom. Nu måste jag skriva på rapporten verkligen.
2009-03-19 @ 08:13:31 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens mat

Frukost: macka med skinka och smör + kaffe - 150
"Lunch": kaffe och kladdkaka - 450
Middag: kycklingsallad - 200
Övrigt: flingor med mjölk - 200
Totalt: 1000
PW: - 300
≈ 700

Jättenöjd med summan, men kladdkaka är väl inte det nyttigaste men tur att jag balanserade det med sallad till middag. Har precis kollat på New York Minute och målat naglarna, den filmen passar för man behöver ju inte direkt koncentrera sig haha.

2009-03-18 @ 21:13:27 Permalink Dagens mat Kommentarer (3) Trackbacks ()


W

2009-03-18 @ 16:53:29 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Förvandling

Under inspelningen:På premiären:En bild säger mer än 1000 ord right...?! Visst mellan inspelning och premiär kan det ju vara upp emot ett år, men ändå!
2009-03-18 @ 14:24:56 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sol, sol, sol!Gick lite över 1 h och ville bara fortsätta gå men jag har skjutit upp pluggandet för mkt idag redan... Trist. Köpte ett par asnice solglasögon. Älskar dem redan, väldigt Nicole Richie. Jag har alltid enorma solglasögon för mitt huvud passar inte i mindre modeller, ser så dum ut då tycker jag. Lindex 80 spänn iaf - perfekt! Jag tappar bort eller har sönder alla mina hela tiden...
2009-03-18 @ 13:31:10 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Solig PWNej nu måste jag sluta slöa vid datorn och hoppa i kläderna och ta en långpromenad, kanske går förbi hm eller lindex och kollar solglasögon. Måste ha ett par nya verkligen, men får nöja mig med de gamla så länge antar jag.
2009-03-18 @ 11:32:00 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


StrandenTänk att kunna sitta framåtlutad som de gör utan att få valkar!
2009-03-18 @ 11:21:40 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


God morgonMIna gammel-ben är ju lite småstela så jag siktar på att ta en PW hellre än hip hop abs, mest för att det är skönt att vara ute när det är fint väder även om jag förbränner mer. Kanske blir hip hop ikväll om jag orkar annars core träning och armträning bara. Sitter här med kaffe och macka - tror att det är nåt från Fazer, 70 kcal/skiva iaf!
2009-03-18 @ 09:43:42 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt!Håll tummarna för att mina skrutt-ben inte gett upp och att jag kan träna imorn bitti. Måste köra hip hop abs minst 30 min för jag hinner nog inte med nån PW - trist... Här får ni iaf en bild på ett par fina ben som ni kan drömma om inatt, kram på er!
2009-03-17 @ 23:05:42 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


HårfärgDen hårfärgen Mischa har där och den hon hade i säsong 3 av OC vill jag ha! Har lite mörkare nu, typ ljusbrunt men i sommar kommer det förhoppningsvis se ut sådär igen. Har färgat håret från jag var 15 till jag var 22, men bestämde mig för 1 år sen att det slitit för mkt på håret så jag har bara tonat det en gång sen dess. Har dessutom klippt av en hel del så det är sååå mkt fräschare nu, ska ta hand om håret nu när jag sparar ut det.
2009-03-17 @ 22:41:06 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vitt

2009-03-17 @ 20:57:43 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mischa

När media först började rapprtera tyckte jag inte att hon gått ner sååå himla mkt. Men nu när man ser henne från sidan så ser man ju hur smal hon är, hon är ju supersmal - I like it! Nej, men då kanske man förstår att hon har eg former och det var först o främst hennes breda höfter som gjorde att hon såg större ut förut. Undrar hur mkt hon gick ner, hur fort och hur?2009-03-17 @ 17:20:03 Permalink Thinspo Kommentarer (4) Trackbacks ()


BikiniKänner att jag behöver glo på massa bilder av Nicole i bikini idag så att jag gör situps och andra golvövningar snart. Är jättestel i benen efter bara lite hip hop abs och mina leder är inte de allra bästa (mina knän svullnar upp om jag tränar för mkt, var hemskt förra våren) så det får bli bara situps och grejs. Kanske armhävningar, men jag är rädd för att få stora muskler så jag ska nog köra pilates/yoga istället.
2009-03-17 @ 16:58:47 Permalink Träning Kommentarer (3) Trackbacks ()


PW i solenBlåste typ storm samtidigt, men det är ju bra på ett sätt för det måste ju bränna mer kalorier! Tränade bara halva hip hop abs men jag har iaf bränt 500 kcal säkert så yey! Har fikat med en kompis men jag ska inte begrava mig i kalori räknandet. Bara att äta nyttigare imorn istället och träna ännu lite mer kanske. Alltså gud vad jag längtar tills man kan ta PW i solen i linne...
2009-03-17 @ 16:03:18 Permalink Träning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vi i sommar!

2009-03-17 @ 10:12:24 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning

Seriöst finns det nåt bättre än att vakna strax innan alarmet i ett soligt rum?! Nu ska jag köra hip hop abs och sen frukost och lite senare PW och sen måste jag duscha och sen ska jag klippa mig! Ska nog bara toppa, vill nog spara ut de igen får se.

2009-03-17 @ 08:32:20 Permalink Träning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kolla Allies arm!Titta hennes fina armar! Seriöst kolla på The City, hon är så vacker - den ultimata kroppen verkligen!
2009-03-16 @ 21:21:50 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


1000 kcal/dag

Det känns verkligen skönt att äta 1000 kcal/dag. Man behöver ju absolut inte gå hungrig, man orkar träna och kroppen förbränner väl omkring 1500 utan att man tränar så man ligger ju uppenbarligen på ett underskott ändå. Får se hur fort det går dock, men känns ändå bättre att gå ner lite långsammare och inte gå upp så fort man slutar svälta. Enligt en sida jag kollat på kan jag äta 1000 kcal/dag och gå ner till 46 kg på 8v, vilket är innan sommaren iaf. Ska fortsätta träna som en tok, för känslan när man kan sätta sig ner sen och bara känna sig sååå duktig är obeskrivlig vilket ni säkert alla vet och känner igen. Man kan dessutom slippa skämmas om man unnar sig nåt gott då och då. Nu när pojkvännen kommer tänker jag inte räkna kcal men jag kommer inte spåra ur heller och jag kommer tvinga med honom på promenader också. Vill inte att han ska veta att jag försöker gå ner i vikt, han vet att jag har viktnoja och att jag ibland tycker jag är tjock och det räcker.

Frukost: Shake, grönt te - 100
"Lunch": Kaffe, kiwi - 100
Middag: Köttfärs/grönsaks gratäng - 350
Övrigt: Kexchoklad - 280
Totalt: 830
Träning: - 800
Så ca 30 kcal + idag, men jag kommer nog ta något litet att äta snart, men jag är sjukt stolt och peppad inför imorn nu!

2009-03-16 @ 20:07:33 Permalink Dagens mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bra dag!

Gick upp vid 7 och slöade och pluggade så det blev ingen morgonpromenad. Tränade HIp Hop Abs i 30 min och gjorde mig i ordning och gick till skolan och tog därefter en PW på 1 h och handlade mat. Belönade mig själv med en kexchoklad som jag tycker mig vara värd efter ha bränt 800 kcal! Känns så mkt bättre att få belöna sig med något litet istället för att bara trycka i mig mat eller svälta. Kommer landa på ca 900-1000 kcal idag och har bränt 800 kcal, såå mkt bättre än att bara äta ca 400 kcal och gå runt och vara hungrig och svag. Nu ska jag se till att fortsätt såhär och träna Hip Hop abs nästan varje dag och ta en PW - kanske inte båda samma dag för det har jag kanske inte alltid tid eller ork med. Känner mig så sjukt nöjd idag!

2009-03-16 @ 15:51:02 Permalink Träning Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kan man vara vackrare?

2009-03-16 @ 15:31:22 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen vägning idag

Jag har ätit så himla dåligt förra veckan så jag vet att jag har gått upp och jag orkar inte se de siffrorna just nu för de skulle bara få mig att känna mig tjock och värdelös och då skulle jag bara äta ännu mer. Jag fortsätter kämpa för att gå ner i vikt, men som jag skrev igår så tror jag inte att svält funkar för mig just nu. Jag siktar på att äta minst 800 kcal för att undvika hets och känna mig deppig för att jag kommer över en viss gräns. För om jag känner att jag ätit för mkt så har jag ingen anledning till att inte fortsätta äta massa äckel. Ska istället träna mer idag än jag brukar. Och så länge jag kan gå ner till 46 kg eller åtminstone 48 kg innan sommaren är jag nöjd, men jag tänker göra det på mitt sätt - det nyttiga sättet!

2009-03-16 @ 09:22:39 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Så vacker

2009-03-16 @ 08:37:07 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


MorgonpromenadImorn börjar jag dagen med en PW på 1 h så fort jag vaknat. Måste ändå handla så jag kan göra det på vägen. Ska köpa hem massor av frysta bär och mjölk och lite grann så då kan jag lika gärna ta en enorm omväg och få lite motion på köpet tycker jag. Synd att man inte kan gå i linne dock - haha!
2009-03-15 @ 21:22:13 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny plan

Jag är så trött på att först svälta och sen hetsa. Har nog äntligen insett att jag inte kommer gå ner i vikt såhär, iaf inte långvarigt. Kommer gå tillbaka till att äta mellan 800-1200 kcal/dag ett tag, passar ju speciellt bra nu när pojkvännen kommer. Ska istället fokusera mer på att träna, PW så ofta som möjligt helst varje dag och så lite hemmaövningar varje dag med fokus på core. När jag åt mer så tänkte jag mindre på mat vilket gör det lättare att gå ner tror jag. Ska äta bättre mat nu, funderar lite på lchf fast inte lika strikt. Mamma kör ju den och den funkar asbra för henne, men det känns lite dyrt för en student + att hon tror att jag skulle gå upp av att äta så eftersom det går ut på att stabilsera vikten typ att man får den vikt man borde ha. Och jag behöver ju eg inte gå ner i vikt, så kroppen skulle säkert tro att jag behöver gå upp och det tänker jag ju inte göra. Men jag tänker så här typ:

Frukost: Frukt eller ägg eller 1 fullkornsmacka och kaffe ca 200 kcal
Lunch: Soppa ca 50-100
Middag: Köttfärssås/köttbullar/kassler/kyckling med grönsaker eller potatis ca 300-500
Mellanmål: Frukt, riskaka eller liknande

Ska sluta med light produkter, margarin och e-ämnen och sånt. Tänk vilken skit vi stoppar i våra kroppar eg!

2009-03-15 @ 19:03:17 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


StyleÄlskar Nicoles look här, så fina skor coh älskar klänningen och givetvis Chanel väskan. Här passar hon verkligen i mörkt hår, men jag föredrar nog ändå blont på henne.
2009-03-15 @ 17:39:06 Permalink Fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mått

Om man kan lita på supermodels.nl så har Snejana dessa mått

Byst: 84 cm
Midja: 58 cm
Stuss: 85 cm

Det är typ vad jag har ju så där man vilken skillnad det är när det kommer till längd. Hon är 14 cm längre än mig och det säger ju bara att korta tjejer måste ha mindre mått för att se smalare ut, det handlar ju liksom om proportioner. För tro mig jag är inte ens i närheten så smal som Snejana - haha! Nu ska jag mäta mig för att förhoppningsvis bli lite peppad!

2009-03-15 @ 14:29:24 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spinkiga benGud titta på dem bara, jag blir så avundsjuk!
2009-03-15 @ 14:07:41 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älva

2009-03-15 @ 13:08:30 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon folkUsch drömde mardrömmar och vaknade svettig imorse... Nice va? Haha.

Tänk om jag kunde ha mina armband på överarmen... Bara att kämpa vidare antar jag.
2009-03-15 @ 11:19:11 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ally McBeal

Hon är så vacker och jag vill ha hennes kropp! Älskar Ally McBeal och jag älskar hennes "nya" serie Brothers & Sisters. Tänk att vara så vacker och ha en sån fantastisk kropp när man är 45 år! Lika gammal som min mamma ju, sjukt! Jag tänker aldrig låta min kropp förfalla, kanske liiite efter 60 men jag tänker aldrig bli tjock!
2009-03-14 @ 22:57:07 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Perfekt kropp!

2009-03-14 @ 22:07:42 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vackra människa...!

2009-03-14 @ 19:20:26 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mått vs vikt

Usch dagen började hemskt när jag vägde mig och vägde hemska 51.1 kg... Min våg är lite konstigt jag väger alltid 51-52 kg på den fast den borde gå ner ibland tycker jag... Antingen stämmer den eller så stämmer den vi har hos mamma för det skiljer ju ändå 2-3 kg på dem. Jag vill tro på den hos mamma givetvis och jag tror att jag väger mindre än 51 iaf, men jag vet inte.

Mätte mig lite snabbt idag, passade på eftersom jag tyckte jag såg smal ut i spegeln, men jag ska göra det noggrannare imorn och skriva upp måtten och jämföra med sist. Men jag tror att jag minskat lite iaf! Och när jag köpte jeans förra veckan så köpte jag stl 24 och av nån anledning så hitta jag en klänning som jag hade när jag var 9 år and guess what?! Jag fick på mig den! Sjukt ju! Stl 140 och jag kunde knäppa den. Sure den satt ju otroligt tightare nu än när jag hade den på skolavslutningen i 2an, då satt den ju löst som barn har liksom. Men tillbaka till ämnet, jag har tappat cm runtom, men vikten står typ still så eg borde man ju verkligen slänga vågen! Ingen kan se ens vikt, men måtten syns ju iaf så det är det enda som betyder nåt ju!

2009-03-14 @ 16:08:06 Permalink Vägning och mätning Kommentarer (4) Trackbacks ()


The Hills

De har verkligen olika kroppar, men jag tycker att alla passar precis som de är. Lauren är större än vad jag normalt (alltså hon är ju inte stor, men ni förstår) gillar, men hon passar så tycker jag, hon hade nog inte passat som en size 0. Heidis bröst är hemska, hon var så fin i säsong 1-2 när hon var betydligt plattare. I säsong 2 var hon allra finast tycker jag. Audrina har en sjukt snygg kropp otroligt vältränad, får mig att vilja göra situps! Men nu när hon är så smal så ser man verkligen att hennes bröst är fejk och i sidled så ser hon lite rolig ut, tycker ni inte? Whitney trodde man skulle se smalare ut i bikini för hon är ju väldigt smal, men hon ser jättebra ut på bilden tycker jag!

Eftersom jag inte pluggar ska jag nog städa rummet ordentligt och dammsuga, sen några situps. Hur många situps gör ni per dag? Jag vill inte få magrutor bara en Audrina mage, haha!
2009-03-14 @ 14:21:41 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lat dagDetta är jag idag (minus snyggheten, det fina håret, sminket, smalheten och den fina klännningen - haha) upptäckte ju the hills marathonet, imorn måste jag plugga och kanske lite ikväll. Men jag måste gå upp tidigt om jag överhuvudtaget ska kunna komma igång.
2009-03-14 @ 12:29:21 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


VackerÅh nu är det ju The HIlls marathon på mtv... Jag som MÅSTE  plugga... Jobbigt nu.
2009-03-14 @ 11:34:15 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Viktnedgång

Den är lika med noll i mitt fall. Sure jag åt för mkt i förrgår men igår åt jag bra även om jag kom upp i 750 kcal, men varför går jag inte ner?! Det är som om vikten stannat helt nu. Ni som vet, är det bättre att äta mer så inte kroppen ställer in sig på svält. Men det känns ju så mkt att äta typ 1000 kcal/dag också. Och alla andra rasar i vikt trots att de svälter kroppen ju! Men jag vet ju att jag gick ner i vikt ganska fort förra våren genom att äta mindre bara, jag räknade aldrig kcal då men jag åt typ 200 till frukost, kanske 100-300 till lunch (åt sällan lunch då) och så en normalt liten portion till middag kanske 400-500 kcal så totalt kanske 700-1000 kcal. Men jag gick mkt mer då också, bodde 25 min från skolan och så tog jag nästan alltid en pw på 1 h så ibland nästan 2 h vilket säkert brände 600 kcal. Gud jag borde verkligen motionera mera, men jag är simla lat... Hur tror ni att Nicole gjorde?

2009-03-14 @ 10:01:13 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Brukar ni läsa?Själv älskar jag att läsa böcker och jag missbrukar tidningar. Att läsa en så bra bok att man lever sig in i den och ens hela värld bara försvinner är något av det bästa som finns. Just nu läser jag Victoria Beckhams självbiografi, men jag håller eg på att läsa om Sagan om Isfolket som jag läste när jag var 12-13 och älskade. Jag fastnade helt för dem, läste dem konstant och läste ut en bok på ett par dagar. Ni då, läser ni?
2009-03-13 @ 23:11:32 Permalink It's all about me Kommentarer (5) Trackbacks ()


Några kilon hit lr ditHär kan ni kolla och tänka att några kilon hit eller dit faktiskt gör skillnad!
2009-03-13 @ 22:00:49 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår väldigt snartOch vi vet alla vad det innebär - mindre kläder och sen bikini i sommar och ingen vill se ut som en valross eller hur?
2009-03-13 @ 21:54:04 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


MK

ä

När jag känner att jag är nära att äta nåt som jag eg inte behöver så brukar jag känna på mina revben och bröstben för att intyga mig själv om att det inte är värt njutningen man känner just då över den där chokladen för smalhet sitter i så himla mkt längre!
2009-03-13 @ 20:06:18 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


På bra humör idag!

2009-03-13 @ 17:48:14 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


JeansMåste köpa nya ljusa jeans, hade ju sönder mina gamla fina ljusa nyss...
2009-03-13 @ 15:35:36 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Pojkvännen

Oh glömde säga, jag pratade faktiskt ut med min pojkvän idag om allt som jag känner och det känns seriöst som om en sten lyftes ifrån mig! Tack för alla era värmande ord och tro mig "once a cheater, always a cheater" har jag alltid i bakhuvudet vad han än säger, men jag litar på honom och det känns skönt. Nej nu måste jag hämta filmerna!

2009-03-13 @ 14:33:04 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens tips

Det går mkt mkt bättre med naturdiet idag måste jag säga. Jag tog 5 dl vatten i ett glas och rörde ner pulvret med en sked precis som oboy. Blev jättelätt att klunka i sig och man kunde inbilla sig att det var oboy iaf! Inga klumpar heller! Mkt bättre än med shaker kan jag ju säga. Har bara druckit 2 st idag och så kaffe imorse och jag är inte hungrig än - skitsmidigt! Kommer säkert dricka en vid typ 7 ikväll och så en sent ikväll om jag desperat måste ha nåt - hellre det än mackor sen om jag inte kan sova eller hur? Nu ska jag ner och hämta ut mina filmer jag beställde igår - New York Minute, Factory Girl och Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Älskar alla dem och kände att jag var tvungen att äga dem i fysisk form också!

2009-03-13 @ 14:29:54 Permalink Dagens mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


BrunettHär passar hon verkligen i mörkt hår, så vacker hon är!
2009-03-13 @ 09:05:22 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tack!

Tack för era söta kommentarer av förra inlägget! Det är skönt att få ventilera sig genom bloggen och kunna få respons. Nu mår jag mkt bättre, allt verkar mkt lättare när man har sovit.

2009-03-13 @ 07:28:11 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varning för långt inlägg!

Fan ibland blir jag så trött på honom bara. Jag har suttit och väntat på att han ska gå online på skype hela dan och så visar det sig att han varit hemma hela dan... Sen har jag varit på väg att börja gråta hela dan för att jag känner mi värdelös och saknar alla människor som är viktiga i mitt liv och ingen av dem bor där jag bor längre så när jag efter att ha legat halvsur och tyst när vi pratade så börjar jag gråta och så kan jag höra honom sitta och trycka och skriva på sin dator samtidigt som han tröstar mig. Vad fan är det för fel på honom?! Bryr han sig inte alls om att hans flickvän uppenbarligen mår piss just nu och har gjort det i över 1 mån?! Han vet att jag hatar att bo här nu när min bästa kompis, han och nästan alla andra av mina kompisar flyttat härifrån? Enda gångerna jag mår bra är när jag är hemma med min familj och när jag är med honom. Eg är han världens bästa pojkvän, men ibland hatar jag honom verkligen. Och inte nog med att han missade vår 2årsdag så missar han ju min födelsedag som jag skrev tidigare och jag HATAR min födelsedag och jag måste sitta ensam på den... Sen helgen efter den åker jag hem över påsk och sen säger han nu att han ska till Spanien helgen efter det så vi kommer inte träffas på 30 dar. Men det är inte samma sak för honom för han festar hela tiden och har superkul där borta och jag sitter ensam här med ångest för allt man kan tänka sig...

Sen är jag livrädd för att han ska vara otrogen också. Han var det mot sitt ex vilket kanske betyder nåt jag vet inte. Han var otrogen med mig och 2 andra och jag visste inte ens om att han hade flickvän då. Vad fan säger det om honom?! Hans kompisar i Danmark kanske inte vet att jag finns och han kanske är otrogen konstant för allt jag vet. Efter första gången vi strulade så var han tillsammans med sitt ex i 3 mån till innan han dumpade henne (inte för mig, vi blev inte tillsammans förrän efter det), han kanske har nån ny därnere och väntar flera månader innan han dumpar mig.

Fan jag har så mycket tankar i mitt huvud, inte konstigt att jag är så fucked up och att det går ut över maten. Förlåt för ett långt, tråkigt, osammanhängande och deppigt inlägg, men jag måste få ur mig alla mina tankar här för min skull och ingen annans skull.
2009-03-12 @ 21:10:46 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


SMG

Vackraste kvinnan någonsin! Snart sett klart på säsong 5, älskar verkligen Buffy!
2009-03-12 @ 18:52:58 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snö...

Är lite neggo nu, men det var ju vår idag och nu snöar det! Sverige under mars och april gör mig förvånad varje år, konstigt med tanke på att jag upplevt 23 gånger vårar nu. Nu ska jag fortsätta glo på Buffy - loves it!

2009-03-12 @ 17:21:09 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Livet från den ljusa sidanNej nu har jag bestämt mig för att sluta vara så negativ. Pessimism (kan man ens böja det så?!) ligger i min natur, men det känns inte så himla kul att vara negativ jämt och ständigt så nu jävlar ska jag sluta se allt så dystert och alltid anta det värsta, jag kommer sluta som en bitter 98 årig eremit annars. Ok allt känns jobbigt nu, men jag ska fokusera på allt bra istället och titta framåt istället för bakåt!
2009-03-12 @ 15:41:51 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kroppen till höger idag...

Usch idag har jag hetsat igen... Faaaan också! Jag blir så trött på mig själv! Varför kan jag inte bara vara normal (och smal)?? Jag förstör ju för mig själv bara. Satt i skolan och var deppig och nära att börja gråta och sen när jag gick hem var jag tvungen att gå och handla och då slank det med en marabou och en glass... Usch jag är äcklig verkligen! I helgen ska jag fasta en dag tror jag. Sen resten av dagarna ska jag leva på bara naturdiet, kaffe och vatten - ingen jävla skit. Kom igen liksom jag har bara 3 kg kvar tills jag når min drömvikt borde inte det motivera mig till att kämpa? Imorn blir det iaf max 400 kcal, samma lördag, söndag ska jag försöka att inte äta nåt alls och sen mån-ons blir det max 400 igen och sen kommer bf på torsdag. Jag är så tjock!Jag skulle kunna döda för Nicoles kropp så varför kan jag inte bara svälta för att få den?!
2009-03-12 @ 13:56:06 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


90210Åh kan det inte börja snart igen? Tror att det börjar om 2 v eller nåt...
2009-03-12 @ 11:25:01 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nicole

2009-03-12 @ 10:28:38 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skola...

Ställde om alarmet så nu ska jag till skolan och förklara varför jag inte skrev nåt igår... Jaja. Dricker min naturdiet nu, usch. Kör nog bara 2 idag, en till frukost och en till middag och sen liten lunch. Tar nog bara 2 lepigen dessutom för jag kunde inte somna pga allt koffein igår.

2009-03-12 @ 07:38:05 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


KeiraAh titta ryggen, bara en liten hint av ben - perfekt! Jag skulle vilja ha liiite benigare rygg, om jag böjer mig fram känner man revbenen jättemkt, men de syns knappt (vad jag vet, svårt att se liksom) och de syns absolut inte när jag står rakt. Nu ska jag läsa lite och hoppas att jag kan sova snart för jag tänkte gå upp jättetidigt och plugga imorn innan jag ska till skolan vid 8, har ingen motivation nu alls att plugga så jag gör det imorn sen. Blir inte mkt sömn då jag säkert inte somnar innan 0-1 nån gång, men kan vila när jag kommer från skolan imorn vid 14 nån gång.
2009-03-11 @ 21:30:57 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mischa

Gud vad vacker hon är! Har säsong 1-3 av The O.C. på dvd som jag måste se om snart! Väntar tills det blir vår dock för det är så somrigt i början av säsong 1 att man typ dör om man ser det när det är snö ute.
2009-03-11 @ 20:16:58 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snygg

2009-03-11 @ 19:06:32 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Naturdiet...

Usch redan trött på det... Drack en till frukost och en till lunch men nu pallar jag inte med mer för idag så jag gör en liten middag på ca 300 kcal så totalt 550 vilket är ganska lite ändå. Gör nog lika imorn, så länge jag håller mig under 600 så tycker jag att det är ok. Var inte direkt äckligt, men konsistensen var så tjock och äcklig, smaken var ok... Men men vill man vara fin så får man lida pin antar jag ;)

2009-03-11 @ 17:01:59 Permalink Dagens mat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mary-Kate och Ashley Olsen

Finns inga ord för hur otroligt vackra de är här! 2004 när New York Minute kom ut var de båda som finast tycker jag. Stil, utseende och vikt mässigt. Måste se den snart tror jag, kanske är barnslig men jag tycker den är bra iaf!


2009-03-11 @ 08:29:57 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Godmorgon

Fick en fråga från lisen som jag svarar på här:

hur fungerar lepigen? vad är det? hur får man tag på det? ska du äta under 1000 kcl varje dag för resten av ditt liv då kommer du dÖ?

Lepigen innehåller massa naturliga växtextrakt och grejer som ökar ämnesomsättningen, dämpar hungern och ger energi (genom att det är koffein i). Viktigt att påpeka är att den lepigen som jag har inte innehåller ephedra (som man gör efedrin av), det finns att köpa lepigen med ephedra. Finns att köpa lite överallt, men jag köpte den på

http://mabrapostorder.se/se/art/lepigen-x-trong-90-kap-topformula.php

Och nej, jag tänker absolut inte äta under 1000 kcal/dag i resten av mitt liv bara tills jag når min målvikt vilket jag snart gör. Sen tänker jag äta så mkt som jag kan för att hålla min vikt, säkert omkring 1500 kcal/dag det märker jag.


2009-03-11 @ 07:50:40 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


GodnattEn fin bild på Rachel Zoe får avsluta dagen, jag är jättetrött helt plötsligt. Måste rota efter ett gammat linsfodral thingy som säkert är jätteohygieniskt, men glömde mitt hos mamma och fick sova med linserna i inatt... Sov så gott mina kära läsare!
2009-03-10 @ 22:59:10 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


AllieHon är en av de vackraste i världen tror jag. Kolla The City, hon har en amaaaziiiing kropp säger jag bara!
2009-03-10 @ 22:49:56 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Brunett eller blondin?

Vilken tycker ni hon passar bäst i?
2009-03-10 @ 21:49:56 Permalink It's all about me Kommentarer (6) Trackbacks ()


Naturdiet

Nu är jag tillbaka hemma igen. Ätit på tok för mkt nu när jag var hos föräldrarna, men nu har jag köpt naturdiet och ska köra det och lepigen i 8 dar. Tänkte ta 3 påsar/dag och ev soppa eller en riskaka om jag håller på att dö av hunger. Måste också dricka en mugg kaffe på morgonen så blir nog max 400 kcal/dag. Kanske man kan få Nicoles nyckel- och bröstben sen... Haha. Naturdiet var jättebilligt där jag köpte det, såg det för 220 nånstans förut och här kostade det 185 enligt prislappen, men enlist kassörskan så blev det bara 169! Sjukt bra ju! Jag känner mig jättepeppad nu. Hur har allt gått för er? Jag har 3 kg kvar nu och jag hoppas att jag blir nöjd då. Nu ska jag läsa lite bloggar och kanske packa upp.2009-03-10 @ 21:29:40 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pojkvän...

Usch ibland blir jag så trött på honom bara... Jag kommer få fira min födelsedag själv basically, vilket säkert slutar i en enorm hetsattack... Han vet att jag har hatat att fylla år de senaste åren att jag har gråtit på varenda födelsedag sen jag var 19 för olika anledningar och nu vet jag inte om han antingen glömt bort när min födelsedag är eftersom hans bror ska komma och hälsa på honom den helgen eller om han bara inte bryr sig om att jag kommer sitta ensam. Klart att jag har kompisar där jag bor men ingen som är speciellt nära. Fan vad arg jag är. Det är dessutom vår 2årsdag idag men jag sitter själv på den också... Bra jävla förhållande eller hur?

Förlåt för ett depp inlägg men det här är ju som min dagbok så ibland måste jag få bitcha av mig lite. Lovar att komma tillbaka med mer positiva inlägg ikväll.
2009-03-10 @ 10:30:57 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vidrigaste mannen nånsin på svt nu

Alltså fy fan. Katolsk präst i en dokumentär på svt 1 som utnyttjat hundratals barn och katolska kyrkan visste om det men blundade för det och han fick fortsätta jobba. Det minsta offret var 9 mån, wtf är fel med katolska kyrkan och denna man!? Han verkar vara fri fortf för de intervjuar ju honom utomhus. Vår värld är sjuk helt enkelt. Jag har inget emot troende människor alls, tvärtom jag anser mig själv vara troende, men hur kan en religion stödja detta?
2009-03-09 @ 22:48:04 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sjukt...

Jätte weird att jag inte lyckas ladda upp bilder hos pappa på hans trådlösa, så segt går det ju inte annars liksom... Jaja anyway. Har ätit jättemkt idag, pommes dessutom men har har iaf tagit en promenad med pappa. Imorn ska vi äta buffé på en kinaresturang med farmor så det lär ju bli en del. Men men, på onsdag kör jag stenhårt och jag har ju ändå lyckats gå ner i vikt. Inte så mkt kvar nu iaf. Nu ska jag se Valkyria, men jag uppdaterar imorn kväll iaf. Kör hårt nu, men ta hand om er! Kram!
2009-03-09 @ 18:46:06 Permalink It's all about me Kommentarer (6) Trackbacks ()


Vår snart?

2009-03-09 @ 14:16:46 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


InspirationÄr det bara jag eller är det Rachel Zoe till vänster?
2009-03-09 @ 11:19:46 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


God morgonNu har jag ätit frukost, blev en jättegod smoothie och ska hoppa in i duschen och sen ska jag och mamma kolla på the shining som jag aldrig vågat sett förut. Började kolla förut men stängde av för den var så obehaglig, så det passar ju att mamma är med, haha.
2009-03-09 @ 09:31:01 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Spice GirlsSpice Girls kommer alltid vara mitt absoluta favoritband hur weird det än är, men jag älskar dem! Jag lyssnar sällan på dem iofs men det kommer aldrig komma ett band som intresserar mig så mkt som de gjorde. Sitter och kollar på mitt Spice Girls band, ett mirakel att det fortf funkar, är ju 12 år lr så och jag har kollat måånga ggr på det om man säger så! Ser på Alice Bahs intervju nu, så sorgligt precis innan Geri slutade. Ska fortsätta läsa Victorias biografi snart och ta med mig Geris hem sen, den har jag bara läst en gång förut - haha!
2009-03-08 @ 23:30:46 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Posh

Nu ska jag nog dra på en dokumentär som jag spelade in för mååånga år sen om när the Beckhams flyttar till Spanien. Passar på och tittar på lite härligt old school vhs nu när jag är hemma på min underbara lilla 14 tums tv. Känns ganska retro - haha!

2009-03-08 @ 21:23:45 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vacker

2009-03-08 @ 18:34:59 Permalink Thinspo Kommentarer (9) Trackbacks ()


Mål

Ja att mitt mål är att vara lika snygg och smal som Nicole har väl inte undgått någon som läst min blogg mer än 1 gång antar jag.  Men för att vara så smal så skulle jag nog vara tvungen att väga 43 kg och jag siktar ju bara på 46. Hoppas att jag blir nöjd med 46 annars kanske jag fortsätter sträva neråt vilket jag eg inte vill. Tror att min pojkvän skulle hata min kropp och det vill jag inte heller. Antagligen vill han att jag ska väga mer än vad jag gör nu eftersom mina bröst har minskat en kupstorlek (boys...) men det vägrar jag ju vilket han insett. Så om vi båda kan vara nöjda är det ju ideal, vilket jag tror att vi skulle vara vid 46 (iaf om han inte får reda på att jag väger just 46 för under 50 låter för lite i hans öron (återigen - boys...).

Well långt och pladdrigt inlägg detta. Men ville bara säga att jag snart är där, 3 ynka kilon. Enligt

http://www.healthyweightforum.org/eng/calculators/calories-required/

så kan jag väga det om 3 v om jag äter max 400 kcal/dag vilket inte är några problem. Ska köra med Naturdiet i 1v, 3 påsar/dag och så en mugg kaffe till frukosten ev. Med lepigen är det inte svårt att hålla sig till det tycker jag. Hur långt har ni kvar till er målvikt?
2009-03-08 @ 16:15:14 Permalink It's all about me Kommentarer (6) Trackbacks ()


Älska sig själv?Tror ni att det är lättare att älska sig själv när man är smal eftersom man då är nöjd med sin kropp? Ibland hatar jag verkligen mig själv så mkt att jag gråter (oftast i samband med hets som bevisar att jag är äcklig)...
2009-03-08 @ 15:54:05 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


FågelkvitterÅh hörde precis fåglarna kvittra precis som de gör när våren är på G, synd att det är snö annars hade jag hoppat omkring med ett gigantiskt leende av lycka. ÄLSKAR våren beyond words! Kunna sitta ute mot en vägg och sola och ta långa promenader och allt känns så mkt roligare och lättare. Så kom igen tjejer, våren närmar sig och några kilon till måste bort!
2009-03-08 @ 13:12:19 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken kropp föredrar ni?Jag skulle nog vara mest nöjd med den till höger längst upp. Ni då?
2009-03-08 @ 13:05:36 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


God morgon/god middagKan inte förstå att jag var så trött igår, men nu har jag sovit ut antar jag. Ska väl upp och hoppas att kaffet står klart (en stor lyx med att vara hemma!).
2009-03-08 @ 12:19:06 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kvälls thinspo.

Gah jag vill också ha jättesmala armar och synliga bröst- och nyckelben. Viktigast är armarna, det är dem jag hatar mest på hela kroppen tror jag. Jag kan få på mig jeans i typ minsta stl men mina armar är jättefettiga så det är så oproportionerligt.
2009-03-07 @ 22:54:14 Permalink Thinspo Kommentarer (3) Trackbacks ()


ObsessionMärks det att jag är både lite besatt av Nicole och jeansshorts?! Sry men jag hoppas verkligen att jag kan glida runt hela sommaren i jeansshorts och linne utan att se ut som barbapappa.
2009-03-07 @ 21:44:27 Permalink Thinspo Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hos mamma igenFöljde med mamma hem igen från pappa och brors kalas... Är så trött (konstant) och orkade inte med folk och spec inte folk som dricker... Ingen hemlighet hos någon att pappa dricker mer och gärna om man säger så. Det är ok, inte så farligt men jag orkar inte se det. Får fortf samma obehagskänslor som jag fick när jag var liten och han drack mitt på dagen ibland när mamma skaffat ny pojkvän. Usch jag mår dåligt av att tänka på den tiden, även om jag ser min barndom som lycklig ändå. Hoppas att ni har en bra lördag iaf, snart blir det melodifestivalen i soffan med mamma och styfar och ev styvbror.
2009-03-07 @ 19:49:58 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på kalas

Usch nu känner jag mig gammal... Lillebror sitter med kompisar på sitt rum och har typ börjat förfesta i väntan på släkten och jag är redan störd av musiken. Kanske borde sova hos mamma inatt istället iaf. Internet är så fucked här kan inte ladda upp bilder så håll till godo med mitt gnäll utan bilder. Nu ska jag läsa lite bloggar iaf.2009-03-07 @ 15:28:36 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till pappaSka dra ner till pappa nu. Han har trådlöst men det brukar vara rätt segt och jag kommer knappt ha tid att uppdatera, kanske, kanske inte helt enkelt! Ha en bra lördag iaf!
2009-03-07 @ 10:24:32 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vägning

Mamma har av nån anledning vågen på sitt rum så jag passade på att väga mid idag när hon var iväg så den vikten kanske får användas till tävlingen på måndag, lovar att inte gå upp under helgen! Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt, har inte vägt så lite sen sist jag var smal för 3 år sen. Lägger man sedan till jeansen så blir man jättepepp - jättelänge sen jag kom i så små byxor och dessutom hade jag nyss sönder knappen på de byxorna vilket måste betyda nåt - haha. Nu är dessa byxor mina skinny jeans som jag ALLTID ska kunna ha för att inte känna mig tjock.

2009-03-07 @ 10:00:35 Permalink Vägning och mätning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thinspo


2009-03-07 @ 09:53:25 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 årskalasJaa vad ska man ha på sig då. Har ju inte så mkt att välja på eftersom jag inte packade ner så mkt, antingen nya byxorna, ett par mörka jeans från hm lr ett par utsvängda mörka och så en tunika. Vill inte se ut som en heffaklump för släkten men vill inte höra "men åhhh vad smal du blivit" heller. Till saken hör att vissa i min släkt är ganska tjocka medan vissa inte kan lägga på sig alls - som min faster är tunn som ett streck och hon har fött 3 barn och älskar chips. Så man har iaf både lite thinspo och avskräckande exemplen där ikväll.
2009-03-07 @ 08:57:49 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


SyskonJag har två småbröder (en hel och en halv, men det tänker jag inte på så mkt att han är direkt) och två låtsassyskon. Ibland önskar jag att jag haft en syster, men min bästa kompis har alltid känts som en syster för mig (hon som dragit utomlands nu...) så det har inte gjort så mkt. Önskar att jag var närmare mina bröder, alltså att vi hade mer av en kompisrelation än bara syskonrelation. Kanske växer fram med åren, min pappa och hans systrar umgås mkt så jag hoppas att det blir så med oss också i framtiden. Har ni syskon också?
2009-03-06 @ 23:40:02 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


PlaysuitHade jag Nicoles kropp skulle jag gärna ränna runt i playsuits halva sommaren åtminstone.
2009-03-06 @ 22:53:38 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nagellack

Jag satt precis och räknade på när det var jag målade naglarna och kom till min förvåning fram till att det gått 5 dagar nu och det ser fortf bra ut! Brukar gilla Essie för att det håller i 1v, men nu har jag Mavala (pga snålhet och att det inte säljs Essie där jag bor) och det brukar inte alls vara så bra. Så mitt överlack måste vara fantastiskt helt enkelt. Det kommer dessutom från Depend så dyrt kan det ju knappast ha varit, har dock målat ett extra lager för typ 2 dagar sedan - så tips bara!
2009-03-06 @ 16:44:10 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så vackerHar nog postat denna förut men hon är så vacker. Jämför hennes ansikte med när hon var tjockare - hon är 1000 ggr finare nu ju! Får vackrare benstruktur i ansiktet. Och kolla bröstkorgen och armen - perfektion!
2009-03-06 @ 14:31:53 Permalink Thinspo Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ge mig!Ja inte frapuchinon utan benen!
2009-03-06 @ 14:03:35 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Handla blommorBlir lite fläng idag men det är skönt. Hittade iaf ett par bruna acne jeans för 299 kr tidigare idag! Ren lycka, jättesköna var de dessutom älskar att det är lite, lite stretch i. Snart ska mamma och jag ner och handla blommor, min bror fyller år imorn. Sitter och sörplar på en smoothie nu iaf, mamma är lika besatt av dem som jag!
2009-03-06 @ 14:02:08 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frukost, snart stadium outletHar iaf önskat nåt halvnyttigt idag, inte dränkt i fett åtminstone. Allt tillagas med massa ägg, ost, grädde, smör och bacon här känns det som. Hur nyttigt det är vet jag inte, men jag får dagliga föreläsningar om hur kolhydrater är dåligt och fett är jättebra. Skönt att få ännu mer ångest bara för att jag äter en macka till frukost. Min styvpappa har helt snöat in sig på denna kost och fine det funkar för dem, men jag skulle aldrig kunna hälla i mig fett och säg inte sånt till en 22 årig tjej liksom. Jag får ångest av mat som det är! Sen säger han att jag är för smal samtidigt, vad vill han liksom?!

Nu ska jag dricka upp kaffet, läsa nån blogg, klä på mig och dra till en outlet med en släkting/kompis. Så roligt, när jag var typ 8 ville jag och min bästa kompis alltid vara med henne, men hon var ju för gammal för att hänga med oss och nu har vi faktiskt blivit kompisar - kul sånt där!
2009-03-06 @ 10:31:36 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gravid igen
Kul eg att hon är gravid igen, men av helt egoistiska skäl såg jag framemot (tragiskt nog) till att det snart är sommar och man får se massa snygga bilder på Nicole i shorts och linne, jaja... Jag överlever nog ändå. Sjukt kul att hon hon lyckats bli gravid trots att alla tyckt att hon var för smal båda gångerna, spec första gången givetvis. Klart att hon var sjuk, men kanske inte var så illa som alla trodde ändå. Nej nu måste jag nog sova, mamma varnade att hon skulle börja dammsuga vid senast 9, jag ser detta som en chans att vända tillbaka dygnet lite grann. Godnatt!
2009-03-05 @ 23:47:15 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


BikiniBehöver jag ens säga att jag hatar att leta efter bikini..? Eg vill jag bara beställa online, men det kan ju bli fel stl så lätt då. så då är det bara att in i provrum, med kritvid hud, stripigt hår (känns alltid stripigt i provrum, sjukt) och 1000 bikinis i lika många olika stl som aldrig passar - och på det dessutom LYSRÖR! Borde lätt förbjudas. Ska fortsätta kleta in mig i min dove summer glow fram tills det är dags. Och där kommer problemet med timing dessutom. Vill inte köpa nåt i April som jag hinner tröttna på innan sommaren, men samtidigt är det då som bikinisarna kommer ut i affärerna i alla stl. Kan annars vänta till maj och allt e slut... Måste dessutom gå ner i vikt innan och se till att hålla den sommaren (och livet...) ut för att bikinin ska passa.  Gud vad mkt tankar kring nåt så trivialt som en bikini triggat av en bikinibild av Nicole - haha, sjukt att jag kan sova ens och att mitt huvud inte bokstavligt talat exploderat än!
2009-03-05 @ 23:29:58 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma med familjenDet är så mysigt att vara hemma även om jag aldrig skulle klara av att flytta hem igen. Nu har jag bara varit hemma ett par timmar, men hur mkt jag än älskar min familj så vet jag att jag kommer vara redo för mord om några dagar. Jag är en ganska lättirriterad person kanske ska tilläggas. Men jag har liksom bott hemifrån i över 3.5 år jag VET hur man dammsuger utan att någon hänger över min axel osv.

Jaja, hur är allt med er? Maten har gått bra idag, mammas familj äter ju enligt lchf så det blev omelett till middag. Mkt fett iofs men eftersom jag blir illamående av för mkt fett (spec grädde, har alltid hatat det) så kunde jag inte äta mkt alls. Dessvärre äter pappa inte direkt nyttigt, mkt friterat o så men det är väl bara att suck it up när man väl är hemma. De vill ju fjäska när enda dottern kommer hem så sällan så det ger jag dem. På lördag fyller dessutom min bror år så då blir det mat (kycklingsallad - yey), massa tårta (äter ju inte tårta, har aldrig gjort så det är inga problem) och säkert massa annat sött och så vin till maten - inte så farligt då. Gud vad jag obsessar, men jag vill verkligen kunna planera i förväg exakt vad jag ska äta.

På onsdag börjar jag med naturdiet tror jag. Vilken är minst äcklig? Tänkte dricka 3 påsar/dag i 8 dar. Nej nu ska jag surfa runt i alla era bloggar. Har saknat dem på bara en dag, hur sjukt är inte det?
2009-03-05 @ 22:24:33 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tåg 3.5 h...Usch hatar att resa så trist. Men men nu drar jag, uppdaterar från skogen senare haha!
2009-03-05 @ 11:33:12 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hem snartSnart hem till föräldrarna, ska bli så skönt. Struntar i att jag kommer äta för 4 personer, ska bli skönt att komma bort en stund och bara dra runt i mjukisbyxor och slappa (och plugga lite då...). Thank god att vi har trådlöst, annars hade jag nog halvdött lite. Nu måste jag verkligen duscha om jag ska hinna packa osv.
2009-03-05 @ 09:17:36 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hur avundsjuk blir man inte?!Alltså seriöst, hur vacker får man vara?! Hon passar i både full fest-make och helt au naturel. It's not fair... Nu ska jag försöker sova, ställt klockan på 8 imorn och jag är sämst i världen på att gå upp innan typ lunch. Godnatt till er som fortfarande är vakna!
2009-03-05 @ 01:10:28 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


PWUsch imorn måste jag börja dagen med en PW, jag är så himla seg om dagarna. Men en rejäl promenad borde kickstarta dagen tycker jag! Tänk när man kan ta promenader i leggings och munktröja, kommer vara så himla mycket mer lockande att ta 2 promenader per dag då. Jag längtar!
2009-03-04 @ 21:12:12 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


ThinspoJag blir väldigt inspirerad när jag ser bilder på Snejana men samtidigt vet jag inte om jag skulle vilja vara så smal, jag vill nog inte vara såå benig eg. Vet inte ens varför jag vill gå ner i vikt, min pojkvän vill absolut inte att jag gör det. De flesta killar vill nog inte ha ett benrangel så varför kämpar vi så hårt? Varför kan jag inte bara vara nöjd? Jätteskumt, men jag måste ju känna mig nöjd med min kropp för min skull inte någon annans skull.
2009-03-04 @ 17:30:38 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mischa

För smal?För tjock?För smal igen?I mean... Give the girl a fucking break! När hon var med i OC gnällde alla om att hon var anorektisk, sen går hon upp lite i vikt och alla hackar på att hon har celluliter och är tjock som en strandad val typ. Klart tjejen går ner i vikt när hon tvingas läsa sån skit! Vem fan hade inte gjort det liksom?! Tänk att vara tvungen att läsa om varenda hekto du går upp eller ner...! Det är sjukt ju. Folk säger att tjejer får anorexia av att se smala kändisar och modeller, men inte är det Mischas fel isf, snarare alla vidriga journalister som säger att hon är tjock när hon säkert inte hade ett bmi över 20 när hon var som störst!
2009-03-04 @ 14:24:50 Permalink It's all about me Kommentarer (5) Trackbacks ()


InspirationGud behöver verkligen inspiration nu. Om jag vill se ut som Nicole i bikini i sommar så måste jag köra stenhårt nu
2009-03-04 @ 13:19:26 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


KöpenhamnVar ju iväg till Köpenhamn en väldig snabbis, bara en natt. För er som inte vet så pluggar min pojkvän där den här terminen. Jättenice att vara där men nu ses vi inte på 2v igen... Jaja, fokus på att gå ner ett par kilo nu. Men imorn åker jag hem till föräldrarna en lång helg, ska försöka vara duktig där. Men det är svårt, alla kollar och kommenterar hur smal jag blivit (sjukt, för jag har inte gått ner mer sen i somras) och sen tvingar dom halvt om halvt i mig massa onyttigheter. Men det är väl bara att äta och sen när jag kommer hem på tisdag så blir det till att detoxa har jag nog bestämt mig för - vore så skönt om jag blev av mitt sockerberoende! Nu ska jag ta mitt lepigen och äta en liten frukost/lunch - det bästa när man sover sent är att dagen blir kortare matmässigt eftersom jag sällan äter efter kl 19.
2009-03-04 @ 11:48:01 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm back!Har suttit på en buss nu i evigheter, så nu ska jag hoppa ner i sängen. Svarar på kommentar så fort jag vaknar. Godnatt på er!
2009-03-04 @ 02:04:05 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm off!Ok babes nu sticker jag, kommer nog inte kunna uppdatera lr läsa bloggar förrän onsdag... Trist men men. Ha det bra och kämpa nu ok? Jag ska äta så lite jag bara kan iaf och promenera MYCKET längs Ströget!
2009-03-02 @ 07:40:40 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bf imorn

Gud vad jag tjatar, men jag längtar så! Ni får försöka stå ut med det och glo lite på hur vacker och perfekt Nicole är istället.

2009-03-01 @ 20:53:18 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Packa...

Jag förstår inte varför jag inte gillar att packa det betyder ju att man får åka bort, vilket borde vara nåt bra! Well om man hade Nicoles kropp och garderob så skulle det nog vara lättare.

J
2009-03-01 @ 18:21:06 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Detox

http://www.giviktkoll.se/default.aspx?id=26469

Vad tror ni om denna kur? Googlade detox, jag är grymt sugen på att köra det efter den 10e i 2v. Inte mkt man får äta, men leva på grönsaker och frukt måste ju klassas som nyttigt iaf? Man borde logiskt sett gå ner på det dessutom.

2009-03-01 @ 15:46:47 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kate

2009-03-01 @ 15:42:39 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skola snartSitter och äter lite köttsoppa innan jag drar. Den är så himla god så det finns inte! 50 kcal till lunch och man blir faktiskt mätt, sjukt eller hur!? Skulle kunna leva på det ju (nästan iaf haha).

Ps kolla Nicoles ben, i sommar är det våra ben om vi bara äter något mindre, ganska lätt när man tänker på det. Påminner att jag får träffa bf imorn också, aahhh jag längtar så!
2009-03-01 @ 12:43:24 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tävlingen har börjat!

Såg nyss en bild på Sophie Dahl på en blogg, gud vad hon är snygg! Hade helt glömt bort henne, hon har varit en otrolig inspiration tidigare i mitt liv, gud vad hon är vacker och ytterligare ett bevis på att man kan gå från vacker (jag tycker verkligen att man kan vara jättevacker som tjock) till ännu vackrare bara för att man går ner i vikt.


Iaf idag är en ny månad vilket alltid peppar folk. Jag är med i 2 utmaningar, en börjar idag och en börjar den 9e. Ska gå ner minst 1 kg fram tills den 9e. Är hemma hos föräldrarna fram tills 10e och pojkvännen kommer antagligen 12 dagar senare så under den tiden ska jag köra stenhårt. Funderar på abc, och kanske börja med en detox. Har någon provat någon detox som fungerat, jag vill verkligen rensa min kropp. Typ utesluta kolhydrater, rött kött, mjölkprodukter, för mkt fett osv.

Wiho, fick precis sms från han jag skriver uppsats med att vi träffas vid 13 istället, nice nu ska jag fortsätta läsa bloggar och dricka kaffe i morgonrock i sängen - det är lyx! Sen lite hip hop abs kanske?
2009-03-01 @ 09:47:09 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


FrukostUsch jag hatar att behöva ställa väckarklocka en helg... Ska till skolan snart och skriva uppsats, funderar på att skippa sminket, ska ju knappt träffa någon.
2009-03-01 @ 09:31:40 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0