Peppad!

2009-06-04 @ 19:57:48


Jag ska fasta from imorn och jag är jättepeppad! Jag vill inte höra några kommentarer om att det är farligt för jag vet om riskerna och jag vet def om föredelarna! Nu ska jag tagga till ännu mer framför Supersize vs superskinny - kolla det!

Update: Oh nooo! Min room mate belägrar tvn i vardagsrummet och min är dessvärre sönder... Men det går visst i repris på lördag, då måste jag se det. Perfekt då borde jag ha fastat i över ett dygn iaf!

Kommentarer

Postat av: Josie

Jag såg supersize vs. superskinny, och det är verkligen grymt intressant. Dock hade båda riktigt läskig kropp (självklart den feta) men också Kim, den smala såg riktigt scary ut. Hon hade sån näringsbrist att hon var alldeles blek och hade blålila nederarmar och ben. Hon måste haft asdålig blodcirkulation också. Men när hon gick upp 2 kg såg hon genast mycket friskare ut och då var hon riktigt söt, trots att hon vägde typ 41 kg då.

2009-06-04 @ 22:23:49
URL: http://thejosie.blogg.se/

Postat av: A.

jag såg halva det programet. hon var läskigt och fult smal :S inte som nicole hon är fiiiiiint smal!! hehe. :D hur går det med vikten :) ? <3

2009-06-04 @ 22:30:22
URL: http://nycthinspo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback