Real girls

2009-03-24 @ 16:14:18


Inser nu att jag måste fylla på med massa real girls thinspo på datorn. Eg är det ju mer peppande för man vet att det är vanliga tjejer som klarat av det utan pt, diet coaches osv. Nu ska jag leta bilder I think. Känner mig grymt peppad inför imorn. 10 dagar, stenhårt! Funderar på att slänga upp bilder på mig då, vilket lockar till viktnedgång såklart. Sen lägga upp 1 mån senare då jag borde nått mitt slutmål.

Kommentarer

Postat av: tess

Håller med, den är mer peppande. Man kan fantisera om att se ut så, eftrsom det känns möjligare och så vet man att det inte är photoshopat lika mycket..! Har du nåt tips på vart man kan hitta real girl thinspo bilder? Kändisar är mycket lättare..

2009-03-24 @ 16:33:15
URL: http://nuskadetske.blogg.se/

Postat av: tess

bra idé. Jag är ju värsta GI-förespråkaren :P Nejmen, det är bra. Vill man inte gå hela vägen är det alltid bra att dra ner på det.

Jag satsar på ca 700 kcal om dan, det är det jag menar med maxintaget när jag skriver det.. Men sen är det klart att jag bryr mig om varifrån de där kalorierna kom, såläge jag äter GI får jag inga jätteskuldkänslor när jag hamnar över 700..

Prova en vecka och se hur det känns (det tar några dagar innan man vänjer sig och blir av med det värsta av suget)!

2009-03-24 @ 16:38:19
URL: http://nuskadetske.blogg.se/

Postat av: tess

nej man kommer faktiskt över det efter ett tag. Jag känner inget sug efter pasta (vilket var en av mina största laster), ris eller potatis. Bullar och sånt är jag ju fortfarande sugen på dock :P Men kör på du :)! Lycka till!

2009-03-24 @ 16:49:20
URL: http://nuskadetske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback