Så vacker

2009-03-06 @ 14:31:53


Har nog postat denna förut men hon är så vacker. Jämför hennes ansikte med när hon var tjockare - hon är 1000 ggr finare nu ju! Får vackrare benstruktur i ansiktet. Och kolla bröstkorgen och armen - perfektion!

Kommentarer

Postat av: Josefine

Ren perfektion. Där var hon som allra snyggast, jag typ avgudade henne under den perioden ^^

2009-03-06 @ 15:03:14
URL: http://thejosie.blogg.se/

Postat av: tess

jag antar att det är att när jag väl äter så är jag hugrig, vilketgör att jag uppskattar maten mer. Förr var jag aldrig hungig, för jag hade alltid ätt nåt emellan måltiderna.

Sen har jag försökt ändra lite på min syn på maten. Istället för att tänka på det jag inte får äta, som att tänka på hur gott det ade vart med lite grädde å fruktsalladen eller hur gott det hade varit med bullar istället för bara en chkladbit och kaffe, så tänker jag på det jag faktiskt får äta. Jag skiter i hur det hade kunnat vara, sr på det jag faktiskt ska äta och ser på det som en bonus, något jag unnar mig och njuter av,inte något jag "håller mig till". Ikväll när jag käkar tacos utan ost, majs och sås, ska jag inte tänka på ur det hade kunnat smaka, utan på hur himla gott köttfäsen och resten smakar!

2009-03-06 @ 15:33:32
URL: http://nuskadetske.blogg.se/

Postat av: tess

ja, fast du ska veta att det inte direkt kommer automatiskt för mig heller. Jag har velat gå ner i vikt i ett halvår utan att ett kilo har rört sig. Jag trodde att det var omöjligt för nån som mig och är nästan chockad av hur bra jag hittills klarat det! Jag har aldrig ätit så bra som de här dagarna, i mitt liv tror jag!

2009-03-06 @ 16:29:15
URL: http://nuskadetske.blogg.se/

Postat av: Rebecca

HON ÄR SÅ VACKER!

2009-03-06 @ 21:25:55
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback