PW

2009-03-04 @ 21:12:12


Usch imorn måste jag börja dagen med en PW, jag är så himla seg om dagarna. Men en rejäl promenad borde kickstarta dagen tycker jag! Tänk när man kan ta promenader i leggings och munktröja, kommer vara så himla mycket mer lockande att ta 2 promenader per dag då. Jag längtar!

Kommentarer

Postat av: selena

Ja de funkar! första gången jag åt det, så gick jag ner 8-9kg, de gjorde min kompis också, ca 3år sedan, andra gången fick jag väl ner 6-7kg. Det är väldigt äckligt, och då överdriver ja inte, de smakar typ trä på något sätt, jätte äckligt iallafall. Men man får intala sig att "ska man vara fin, får man lyda pin" då när jag ätit de förut har jag bara tagit 1-2påsar per dag eftersom jag har haft så svårt att få i mig dom(måste ha ett stort vattenglas brevid) haha, men funkar ja det gör det. Men sen blir man ju inte dunder mätt heller, så de får man ju inbilla sig lite att man blir endå. Nej de är inte så dyrt om du köper en kartong ca 25påsar i tror jag? och du äter 1-2påsar om dagen. MEn igentligen ska man ju äta som kvinna 5påsar om dagen. Men de gör absolut inte jag! börja du också, samtidigt som mig, typ onsdag? ^^

kram

2009-03-04 @ 21:22:30
URL: http://mittsmalareliv.blogg.se/

Postat av: selena

ja precis! jag körde på tills den var slut :) joo, hittills har jag bara testat nutriletts&naturdiets choklad. Är för rädd att dom andra ska smaka för mycket "medicin" haha.. =)

2009-03-04 @ 21:38:28
URL: http://mittsmalareliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback