Mischa

2009-03-17 @ 17:20:03
När media först började rapprtera tyckte jag inte att hon gått ner sååå himla mkt. Men nu när man ser henne från sidan så ser man ju hur smal hon är, hon är ju supersmal - I like it! Nej, men då kanske man förstår att hon har eg former och det var först o främst hennes breda höfter som gjorde att hon såg större ut förut. Undrar hur mkt hon gick ner, hur fort och hur?




Kommentarer

Postat av: Joanna

svar: ja de gick väl helt okej. fast jag både hoppas och fasar inför scä :S

kram!

2009-03-17 @ 17:53:51
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/

Postat av: mg

hon har blivit så himla fin :)

2009-03-17 @ 18:26:14
URL: http://stayperfect.blogg.se/

Postat av: Joanna

svar: alltså min tanke är att OM jag börjar äta sådär mkt och blir "frisk" (om jag är sjuk vill säga, det e ju inte ens säkert) så är det för att jag ska ha ett matschema att följa regelbundet, äta nyttigt och kanske inte följa deras helt och hållet (utan dra ner lite mer på det men ha det som en mall lixom) och framförallt få tbax kraft och LUST att vilja träna och dansa! för isf skulle jag kunna förbränna och utvecklas en massa genom att dansa. kan köpa terminskort och verkligen utnyttja det (då får man dansa hur många kurser man vill i veckan!)!

2009-03-17 @ 18:30:20
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/

Postat av: Joanna

svar: tack desamma!

hur tänker du när du äter? lr jag menar äter du efter nått särskilt schema? planerar du inför varje dag/vecka? lr tänker du tex att du ska basera en måltid på grönsaker, protein lr kolhydrater lr nått liknande?

för jag skulle gärna vilja ha tips om matscheman :) jag vill helst äta 5 ggr om dagen, absolut max 1000 kcal (som du) och mest grönsaker proteiner. så om du kör på nått liknande lr även en annan metod så vore jag glad om du ville skriva ett exempel! kraam

2009-03-17 @ 19:55:26
URL: http://livetsomjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback