Shopping

2009-06-30 @ 18:43:18


Har precis rotat igenom min gamla garderob här hemma hos mamma och visst är det fantastiskt när man hittar gamla plagg som man tröttnat på och helt plötsligt älskar igen`!? Hittade en fantastisk korallfärgad jacka som jag inte haft på år och dar bara för att dragkedjan är sönder men fuck it jag ska använda den underbara jackan ändå! Ska även sy om en ganska fugly jeansrock jag hade för typ 10 år sen ish till en jeansjacka och en jeanskjol. Får se om jag hittar nåt mer! Nu blir det en liten promenad får se hur långt man orkar i värmen (och innan Allsång haha).

Lite mer update

2009-06-30 @ 15:37:58


Shit man blir nästan tokig av att inte få blogga! Har varit lite småbusy och när man inte har en dator i sitt rum som alltid står igång så blir det inte av att läsa bloggar heller, kommer ju knappt ihåg adresserna till alla ju! Sen vågar jag ju inte gå in på viktminskningsbloggar på mammas dator direkt. Men nu provar jag anyway - ska nog klara av att radera alla bevis haha!

Vikten och mat går det väl sådär med - har inte vägt mig sen jag kom hit, lr en gång typ första dan bara. Vägde 52.5 då efter frukost och massa dryck så strax under 52. Sen dess har jag väl inte ätit nyttigt men små portioner och inte överdrivet onyttigt  - inget godis och inte mer än ett par glassar. Och med tanke på hur mkt jag hetsade förut så kanske jag tom har gått ner. Har inte rört mig knappt alls som jag tänkt mig pga den extrema hettan men jag ska ta mig i kragen och ta fler kvällspromenader jag lovar!

Hur som helst, jag fortsätter uppdatera då och då så kika in ibland om ni är nyfikna. Tänkte passa på och väga mig imorn bitti (mamma jobbar då och hennes sovrum står vågen i så det e svårt att komma åt annars). Det allra bästa är iaf att när jag är hemma bland folk hela tiden så tänker jag inte alls på mat så hetsa är inte ens nåt jag tänker på - vilken jäkla befrielse!
Siktar iaf på att komma under 50 i sommar - på ett hälsosammare sätt! Det ska gå, bara ca 3 kg lr mindre än så - lätt som en plätt va`? Nej gud vad jag pladdrar nu ska jag försöka hitta på nåt. Hoppas ni har en bra sommar!

Update

2009-06-18 @ 17:07:31
Min dator totalcrashade i måndags så jag har varit helt utan dator. Nu är jag hemma hos min pappa så jag passar på att låna datorn lite fort innan han kommer från jobbet. Kommer inte kunna uppdatera speciellt mycket nu förrän jag lämnat in datorn och fått den fixad om det går ens. Faaan jag hatar att inte ha dator! Ska försöka kolla era bloggar för jag saknar dem redan tro mig! Men jag kommer ju inte våga kolla dem om mina föräldrar är i närheten och jag är säker på att historiken blir raderad - de får absolut inte veta nåt!

Jag hoppas på att gå ner under sommaren iaf, kommer ju bli mkt god mat och så men jag kan ju inte hetsa vilket är mitt största problem.

Snart

2009-06-15 @ 10:45:30


Japp mkt mkt snart kommer man ligga i bikini och jag kommer få skämmas! Jag känner mig jättetjock verkligen, måste helt enkelt ut och springa snart - vill bara trolla bort typ 10 kg...

Soft kväll

2009-06-15 @ 00:37:25


Ikväll flyttade tjejen in som ska hyra i andra hand. Jag har aldrig liksom riktigt umgåtts med henne förut och speciellt aldrig med bara henne. Vi satt och snackade om allt möjligt i 6 h! Sjukt! Blev mat "dessvärre", makaroner och köttbullar, ca 500 kcal antar jag så typ 750 idag, asbra, lagom ändå med tanke på att jag var rätt aktiv första delen av dagen. Imorn ska jag försöka ta mig i kragen och jogga, måste hitta nån annan löprunda bara, den andra var ju så perfekt! Hatar att springa bland massa folk, men men. I värsta fall en långpromenad - så länge jag rör på mig känns det som. Imorn är hon borta större delen av dagen så jag käkar nog ensam, kör flytande fram tills middagen om jag käkar med henne.

Gick sådär

2009-06-14 @ 13:19:18


Joggade på en bit sen helt plötsligt är vägen där jag brukar jogga helt uppgrävd så jag gick hemåt, så det blev väl ca 4 km med liiite joggning och mest promenad. Hemma har jag städat/dansat i typ 2 h nu med musiken på hög volym - då går städningen automatiskt! Enligt en sida så förbränner man ca 600 kcal då! Perfekt ju! Redan bränt säkert 900 kcal och då räknar jag ju inte vanliga förbränningen! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det en riktig pw i em.

Hittills har jag druckit en powerking sugarfree, en naturdiet och citronvatten. Ska göra kaffe nu och vänta på att badrummet torkar (spolade av hela golvet med slang så det är dyblött haha). Sätter nog på ett avsnitt av O.C.

Ut och jogga

2009-06-14 @ 09:34:41


Har inte joggat på typ 2 mån tror jag - jag som var så duktig där ett tag! Jag gick verkligen ner i vikt då och jag mådde bra av det. Ska ta med joggingskorna hem i sommar så ska jag försöka jogga så ofta som möjligt. Det bästa är att hemma så kan man jogga utan att så många ser en vilket är skönt - jag hatar när folk ser mig svettas, röd i ansiktet och flåsandes. Sippar just nu på en Powerking sugarfree för lite energi, det på tom mage är säkert inte bra men what the heck! Ska sätta i linserna och dra på min kläder snart och sen får jag se hur mkt jag orkar jogga och hur mkt jag tvingas gå - men det är en start iaf!

Christmas-y

2009-06-13 @ 21:01:52

Tuggummi

2009-06-13 @ 10:05:39


Trist väder idag med, men inget regn så yey... Idag borde jag städa, har tänkt göra det hela veckan ju. Åker hem på torsdag så det vore ju nice om jag hann njuta något av städningen också haha.

Sommaroutfit

2009-06-12 @ 18:53:42

Buffy marathon

2009-06-12 @ 12:09:48





Jag är ett major Buffy fan. Plöjer sista säsongen idag - passar ruskvädret perfekt! Längtar efter att börja om från början igen, var ändå 2 år sedan jag såg säsong 1 och 2... Hmm fast jag hinner inte och hade ju tänkt packa lätt när jag åker hem över sommaren så det får vänta till hösten antar jag.

Ps. SMG är vackrast i hela världen, skulle jag kunna byta utseende med någon skulle jag välja henne lätt!

Inte lika soligt

2009-06-12 @ 09:19:27


Regn, regn, regn... Tänk vad mkt lättare det är att jogga eller ta pws när solen skiner och liksom lockar ut en.

Thinspo

2009-06-12 @ 00:42:41


Those legs are perfection!

Cheesy

2009-06-11 @ 17:26:36


Jag kan vara otroooliiigt cheesy ibland, men det kan bf också så det är lugnt haha! Lyssnar på Celine Dions tidiga alster och scrapbookar. Life is good helt enkelt! Ok back to it!

Abs!

2009-06-11 @ 09:47:53
Det bästa med att kolla på bilder med VS modellerna är att man utan problem kan göra 200 situps - motivationen finns där om man säger så! Kollade lite friidtrott igår kväll - också mkt motiverande! Nu ska jag dyka ner på en filt och göra några situps och ett par armhävningar och efter kaffet ska jag köra hip hop abs!

Längtan

2009-06-10 @ 23:06:17


Kan inte i ord beskriva hur mkt jag längtar till sommaren. Om 1v får jag äntligen träffa min beloved boyfriend efter 31 låånga dagar! Sen får jag träffa min älskade familj som jag inte träffat sen påsk - miss them!

Idag har jag hängt med en kompis och sett en himlans många avsnitt av The O.C. - rätt soft dag! Men imorn ska jag göra ett ryck och städa hela lägenheten - inkl kylskåp och såna utrymmen man sällan städar. Jaja med hög musik och diskhandskar så går det mesta haha!

Btw

2009-06-09 @ 23:15:08


Så sprang jag på bikinitrosorna som Daria har på bilden. Vad jag inte kan förstå är att jag kan ha stl 34 när jag är tjock samtidigt som det är den minsta stl på bikinis... I mean wtf? Vad har alla smala människor på stranden då?! Anywho, ska leta upp en överdel också, eller så mismatchar jag med förra årets bandeau bh jag har.

Godnatt

2009-06-09 @ 22:57:39


Jag är en usel bloggare nu, men jag har ingen motivation eller inspiration just nu. Jag hoppas den kommer tillbaka när jag kommer hem och börjar äta bättre och kommer igång med dagliga pws och joggingturer och cykelturer. Idag har jag iaf tagit en promenad med en kompis, jätteskönt. Ska göra det imorn fm igen och gärna resten av veckan. Ska försöka komma tillbaka till ett normalt ätande med mer motion, jag är ju inte dum - jag vet att det funkar bäst både nu och i längden.

Morning

2009-06-09 @ 08:14:37


Ohh solen skiner för första gången på typ 1v nu! Synd att jag är på väg till skolan bara... Ska nog passa på att ta en promenad senare dock, om det inte börjat regna förstås...

Idioter...

2009-06-08 @ 18:38:08
Happ så har ännu någon idiot läst igenom hela min blogg av den enda anledningen att den personen vill vara taskig. Jag kommer aldrig förstå såna människor. My god sluta läs min blogg om jag gör dig irriterad liksom! I senaste inlägget erkände jag att jag har äs och mår skit och den personen är så dum att han/hon känner att han/hon måste kommentera att jag gått upp i vikt! Wtf?! För det kommer ju få mig att bli normal och sluta hålla på som jag gör... Idioter!

Segstartad

2009-06-08 @ 11:47:05


Sov ungefär 11 h inatt, behövdes kanske. Nu ska jag dricka kaffe och ta en lepigen för att komma igång, blir nog ingen joggingtur direkt. Men tar nog en riktig långpromenad senare. Ni vet en sån där där man bara går av sig själv och inte vill sluta och inser att man gått en mil eller så. Det ska jag göra.

Failure

2009-06-07 @ 20:53:30


Tack för alla söta kommentarer, har inte loggat in på bloggen förens nu... Jag har failat totalt. Klarade en dags fasta jättelätt, men redan igår gick det åt helvete och jag har ätit som en gris. Imorn börjar jag jogga varje morgon igen, det funkade bra sist och svält funkar inte för mig. Tänkte köra typ 2 ägg o kaffe till frukost, 2 naturdiet under dagen och vanlig middag (normal portion av normala maträtter). Försöka hålla jämnt blodsocker.

De sista veckorna har jag verkligen insett att jag är halvvägs på väg till bulimi, skulle nog kunna diagnotiseras med BED, kanske bulimi tom även om jag aldrig spytt... Det här är inte ok, jag orkar inte leva såhär längre. I sommar kommer jag bo hemma igen så jag kommer inte kunna hetsäta eller svälta - ska ta den tiden att motionera normalt och lära mig äta normalt. Vill verkligen fortsätta blogga, för jag älskar det. Ska försöka få till en hälsosam viktminskningsmetod som jag kan skriva om.

Dag 2

2009-06-06 @ 09:42:36


Tog lång tid att somna pga allt koffein som även gav mig halsbränna så jag var tvugen att svepa en samarin... Fortf ingen hunger idag, precis svalt första lepigen för dagen. Ska dricka lite te om en stund antar jag. Hoppas dagen går fort, vill helst bara sova förbi hela veckan! Vägde 52 idag - 1 kg borta. Lite besviken är jag nog, hade nog hoppats på att väga 51 iaf. Om jag går ner 0.5 kg/dag nu kommer jag väga 49 när fastan är slut och det är ju inte så lite som jag hoppats på direkt men iaf under det viktiga 50 strecket.

Dag 1 avklarad!

2009-06-05 @ 22:48:25


För er kanske det inte framstår som mkt, men jag har nog aldrig gått en hel dag utan mat (förutom vid extrem bakfylla eller magsjuka såklart). Jag har druckit ca en halvliter cola zero, en mugg te och en powerking light och lite vatten. Ingen motion, knappt rört mig alls, har hållit mig till sängen undantaget när jag gick ca 10 min max till posten. Jaja, jag fokuserar inte på träning nu direkt, jobbigt nog som det är. Hoppas morgondagen går lika bra iaf! Längtar efter att ställa mig på vågen imorn bitti!

Har läst 1 1/2 bok idag, lär väl fortsätta i den takten haha. Imorn åker nog killen jag bor med hem till sina föräldrar så jag ska nog belägra tvn i vardagsrummet och kolla på massa serier också!

Thinspo

2009-06-05 @ 21:17:01


Fortf ingen hunger iaf...

Seg

2009-06-05 @ 16:19:56


Inte känt någon direkt hunger, men jesus vad seg jag är! Har druckit en powerking light, en mugg te och vatten. Tagit 2 lepigen, blir en till om ett par timmar och kanske lite mer te. Har inte öppnat min cola zero, men kanske blir ett glas av den senare. Nu ska jag fortsätta läsa, har läst typ 150 sidor hittills idag!

Fasta dag 1

2009-06-05 @ 10:30:37
OK då har jag svalt första lepigen för denna 12dagars period. Min plan består av att under dessa 12 dagar så får jag bara äta flytande och jag ska försöka mig på att fasta i 1v helst. Men går det inte hoppar jag på flytande föda istället. Kanske jag lägger till frukt sista dagen innan min pojkvän kommer hit för att vänja kroppen vid att tugga och så. Men då kommer jag träna mer så klart. Sen bär det av hem till päronen den 18e och då kommer jag ju vara tvungen att äta normalt. Men förra sommaren så höll jag min vikt på typ 49 under sommaren så det kommer inte vara några problem. Min plan för sommaren består av att jogga varje morgon och sen ta så många pws jag kan och cykelturer på kvällarna.



Vikt: 53

Byst: 87
Under byst: 71
Midja: 63
Stuss: 88
Lår: 50
Vad: 33.5
Arm: 26

Alltså fyyyy faaan! Jag vill verkligen bara gråta när jag ser måtten och vikten. Jag har verkligen gått upp! Ok men nu fokuserar jag framåt istället. Jag ska ju fasta så nu har jag ju massa fett att ta av iaf! Jag hoppas att jag kan nå 48 efter fastan, 5 kg borde väl gå? Pam säger att man kan gå ner ännu mer än så och jag har ju sannerligen att ta av...! Så ok nu kör vi!

Msn

2009-06-04 @ 23:31:43


Har pratat med sötaste Pam på msn idag. Vi börjar fasta båda två imorn! Och ni anar inte hur peppad jag är! Jag struntar i hunger och yrsel, jag tänker helt enkelt inte äta. Helst vill jag klara 1v men klarar jag inte det så är det inte hela världen, smal ska jag bli hur som helst.

Peppad!

2009-06-04 @ 19:57:48


Jag ska fasta from imorn och jag är jättepeppad! Jag vill inte höra några kommentarer om att det är farligt för jag vet om riskerna och jag vet def om föredelarna! Nu ska jag tagga till ännu mer framför Supersize vs superskinny - kolla det!

Update: Oh nooo! Min room mate belägrar tvn i vardagsrummet och min är dessvärre sönder... Men det går visst i repris på lördag, då måste jag se det. Perfekt då borde jag ha fastat i över ett dygn iaf!

Top model

2009-06-04 @ 17:43:22


Såg nyss finalen i nån gammal säsong av Top model. Har nog aldrig sett en hel säsong av det, känns som tv3 visar det jämt och jag lyckas aldrig se avsnitt från bara en säsong för det går alltid flera så det blir så rörigt bara. Anywho, jag fattar inte att vissa tjejer ens kommer med i programmet eller vinner sen! De är ju så fula och deras kroppar kommer aldrig funka för the runway. Antingen så måste man vara jättesmal eller plus size så är det bara. Inte konstigt att man aldrig ser de som varit med i Top model efter programmet slutar, de funkar helt enkelt inte!

God loves me!

2009-06-04 @ 13:34:39
Damp ner tidningen Glamour precis i brevinkastet! Utvald att testa den i 3 mån visst - nice! Det är såna dagar man känner att universum är med en och inte emot en som oftast typ haha. Så nu ska jag lägga mig och bläddra lite i den.

Vad har hänt?

2009-06-04 @ 10:13:04


Jag har inte Lindsays fina kropp, men thank god för att mina bröst ser 100 ggr finare ut! Shit vad de hänger! Har hon silikon eller inte? För brösten ser ju betydligt större ut än resten av hennes kropp, men de ser så hängiga ut så det måste vara ett dåligt boob job isf

Allie

2009-06-03 @ 18:11:06

Sunnies

2009-06-03 @ 14:29:28


Give me her sunnies! Och är det inte ett fantastiskt Hermés armband jag ser?!

God förmiddag

2009-06-03 @ 11:24:08


Helst hade jag gärna precis gått upp nu, men klockan ringde 6.50 efter 5 otroliiigt härliga sömntimmar. Har varit på två uppsats framlägganden och nu har vi 4 h lunch och sen den sista. Sjukt tråkigt att sitta där kan jag säga, men men. Slöar runt nu i mjukisbyxor och ska väl kolla lite på Weeds tror jag.

Späd

2009-06-02 @ 23:30:40


Just sådär liten och späd vill jag också se ut. Nu ska jag sova, godnatt på er!

Länkar

2009-06-02 @ 17:03:28


Håller på och rensar mina favoriter på datorn från bloggar som jag absolut inte vill att någon ska se. Har lagt till en del viktminskningsbloggar som jag läser här på bloggen. Om någon vill att jag ska ta bort er blogg så säg till och om ni tycker att jag borde läsa er eller redan gör det och glömt bort den (har lagt till de jag har i favoriter, men läser 1000 fler typ som jag inte har i favoriter).

Shoppingen

2009-06-02 @ 15:46:21


Hittade ingenting av vad jag skulle ha men spontanshoppade 2 par shorts från hm och ett fotoalbum och en grov röd sytråd på Åhléns. Borde inte köpa kläder innan jag nått min målvikt, men det var 50% på shortsen så de kostade bara 49 kr styck! Så jag köpte 2, ett par beige och ett par mörkbruna och de var i stl 34 så det känns ok ändå. När jag kom hem virkade jag sytråden och satte dit en berlock. Även om jag inte är pro-ana så står armbandet för att jag ska gå ner i vikt. Jag gillar det!

Weeds

2009-06-02 @ 14:38:42
Loves it! Morsan bollar att sälja weed in suburbia med bake sales på sonens skola. Hennes accountant och svåger jagar råttor med pistol inomhus höga som hus och blandar allt de hittar i skåpen till den ultimata munchies mixen. Ena sonen är otroligt skum och jagar mountain lions med luftgevär, den andra sonen datar en döv tjej. Grannfrun är otroligt bitter och bantar sin 10åriga dotter och drogar hennes godis med laxeringsmedel och hatar sin make. Helt enkelt en fantastisk serie som ni måste se!


Lite shopping

2009-06-02 @ 11:15:07


Har ju tappat bort första paret solglasögon för säsongen (kommer bli fler - tro mig) så nu ska jag ner på stan och kolla om jag hittar några snygga och kolla om jag hittar några schyssta wedges. De måste vara sköna att gå i, men samtidigt hatar jag för låga skor så det kan vara lite av en challenge.

Godmorgon

2009-06-02 @ 09:23:23

Sova

2009-06-01 @ 23:14:01


Nu ska jag lägga mig och läsa, har helt fastnat i bokserien Sagan om Isfolket. Har precis läst ut bok nummer 4 på 2 dagar och nu ska jag ge mig in på nästa tänkte jag. Sen ska jag drömma om att jag har Miranda Kerrs fantastiska kropp så jag fortsätter kämpa.

Njaa...

2009-06-01 @ 17:48:36


Riktigt så brun blev jag väl inte direkt, men en liten grund har jag iaf. Nu ska jag ta en dusch och duscha av mig den härliga blandningen av svett och solkräm.

Solning

2009-06-01 @ 10:43:35


Nu blir det några situps innan jag drar ut i solen för att bli lika snygg som ovanstående! Eller inte som hon till höger och hon näst längst ut till vänster, jag vill inte ha så stora lår, men kolla tjejen med det lilla affrot, oh my säger jag bara!

Morning!

2009-06-01 @ 08:58:19


Samma planer idag som igår skulle man väl kunna säga. Ligga och slöa i solen hela dagen med andra ord, har ju tagit mig sommarlov nu känns det som iaf. Ska lida mig igenom tre presentationer på onsdag och ska väl ta tag i den förbenade uppsatsen men det ska ju bli sämre väder nu så det blir nog lättare då.

Shopping



Har precis rotat igenom min gamla garderob här hemma hos mamma och visst är det fantastiskt när man hittar gamla plagg som man tröttnat på och helt plötsligt älskar igen`!? Hittade en fantastisk korallfärgad jacka som jag inte haft på år och dar bara för att dragkedjan är sönder men fuck it jag ska använda den underbara jackan ändå! Ska även sy om en ganska fugly jeansrock jag hade för typ 10 år sen ish till en jeansjacka och en jeanskjol. Får se om jag hittar nåt mer! Nu blir det en liten promenad får se hur långt man orkar i värmen (och innan Allsång haha).
2009-06-30 @ 18:43:18 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite mer update



Shit man blir nästan tokig av att inte få blogga! Har varit lite småbusy och när man inte har en dator i sitt rum som alltid står igång så blir det inte av att läsa bloggar heller, kommer ju knappt ihåg adresserna till alla ju! Sen vågar jag ju inte gå in på viktminskningsbloggar på mammas dator direkt. Men nu provar jag anyway - ska nog klara av att radera alla bevis haha!

Vikten och mat går det väl sådär med - har inte vägt mig sen jag kom hit, lr en gång typ första dan bara. Vägde 52.5 då efter frukost och massa dryck så strax under 52. Sen dess har jag väl inte ätit nyttigt men små portioner och inte överdrivet onyttigt  - inget godis och inte mer än ett par glassar. Och med tanke på hur mkt jag hetsade förut så kanske jag tom har gått ner. Har inte rört mig knappt alls som jag tänkt mig pga den extrema hettan men jag ska ta mig i kragen och ta fler kvällspromenader jag lovar!

Hur som helst, jag fortsätter uppdatera då och då så kika in ibland om ni är nyfikna. Tänkte passa på och väga mig imorn bitti (mamma jobbar då och hennes sovrum står vågen i så det e svårt att komma åt annars). Det allra bästa är iaf att när jag är hemma bland folk hela tiden så tänker jag inte alls på mat så hetsa är inte ens nåt jag tänker på - vilken jäkla befrielse!
Siktar iaf på att komma under 50 i sommar - på ett hälsosammare sätt! Det ska gå, bara ca 3 kg lr mindre än så - lätt som en plätt va`? Nej gud vad jag pladdrar nu ska jag försöka hitta på nåt. Hoppas ni har en bra sommar!
2009-06-30 @ 15:37:58 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Update

Min dator totalcrashade i måndags så jag har varit helt utan dator. Nu är jag hemma hos min pappa så jag passar på att låna datorn lite fort innan han kommer från jobbet. Kommer inte kunna uppdatera speciellt mycket nu förrän jag lämnat in datorn och fått den fixad om det går ens. Faaan jag hatar att inte ha dator! Ska försöka kolla era bloggar för jag saknar dem redan tro mig! Men jag kommer ju inte våga kolla dem om mina föräldrar är i närheten och jag är säker på att historiken blir raderad - de får absolut inte veta nåt!

Jag hoppas på att gå ner under sommaren iaf, kommer ju bli mkt god mat och så men jag kan ju inte hetsa vilket är mitt största problem.
2009-06-18 @ 17:07:31 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart



Japp mkt mkt snart kommer man ligga i bikini och jag kommer få skämmas! Jag känner mig jättetjock verkligen, måste helt enkelt ut och springa snart - vill bara trolla bort typ 10 kg...
2009-06-15 @ 10:45:30 Permalink It's all about me Kommentarer (7) Trackbacks ()


Soft kväll



Ikväll flyttade tjejen in som ska hyra i andra hand. Jag har aldrig liksom riktigt umgåtts med henne förut och speciellt aldrig med bara henne. Vi satt och snackade om allt möjligt i 6 h! Sjukt! Blev mat "dessvärre", makaroner och köttbullar, ca 500 kcal antar jag så typ 750 idag, asbra, lagom ändå med tanke på att jag var rätt aktiv första delen av dagen. Imorn ska jag försöka ta mig i kragen och jogga, måste hitta nån annan löprunda bara, den andra var ju så perfekt! Hatar att springa bland massa folk, men men. I värsta fall en långpromenad - så länge jag rör på mig känns det som. Imorn är hon borta större delen av dagen så jag käkar nog ensam, kör flytande fram tills middagen om jag käkar med henne.
2009-06-15 @ 00:37:25 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gick sådär



Joggade på en bit sen helt plötsligt är vägen där jag brukar jogga helt uppgrävd så jag gick hemåt, så det blev väl ca 4 km med liiite joggning och mest promenad. Hemma har jag städat/dansat i typ 2 h nu med musiken på hög volym - då går städningen automatiskt! Enligt en sida så förbränner man ca 600 kcal då! Perfekt ju! Redan bränt säkert 900 kcal och då räknar jag ju inte vanliga förbränningen! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det en riktig pw i em.

Hittills har jag druckit en powerking sugarfree, en naturdiet och citronvatten. Ska göra kaffe nu och vänta på att badrummet torkar (spolade av hela golvet med slang så det är dyblött haha). Sätter nog på ett avsnitt av O.C.
2009-06-14 @ 13:19:18 Permalink Träning Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ut och jogga



Har inte joggat på typ 2 mån tror jag - jag som var så duktig där ett tag! Jag gick verkligen ner i vikt då och jag mådde bra av det. Ska ta med joggingskorna hem i sommar så ska jag försöka jogga så ofta som möjligt. Det bästa är att hemma så kan man jogga utan att så många ser en vilket är skönt - jag hatar när folk ser mig svettas, röd i ansiktet och flåsandes. Sippar just nu på en Powerking sugarfree för lite energi, det på tom mage är säkert inte bra men what the heck! Ska sätta i linserna och dra på min kläder snart och sen får jag se hur mkt jag orkar jogga och hur mkt jag tvingas gå - men det är en start iaf!
2009-06-14 @ 09:34:41 Permalink Träning Kommentarer (2) Trackbacks ()


Christmas-y

2009-06-13 @ 21:01:52 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tuggummi



Trist väder idag med, men inget regn så yey... Idag borde jag städa, har tänkt göra det hela veckan ju. Åker hem på torsdag så det vore ju nice om jag hann njuta något av städningen också haha.
2009-06-13 @ 10:05:39 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommaroutfit

2009-06-12 @ 18:53:42 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Buffy marathon






Jag är ett major Buffy fan. Plöjer sista säsongen idag - passar ruskvädret perfekt! Längtar efter att börja om från början igen, var ändå 2 år sedan jag såg säsong 1 och 2... Hmm fast jag hinner inte och hade ju tänkt packa lätt när jag åker hem över sommaren så det får vänta till hösten antar jag.

Ps. SMG är vackrast i hela världen, skulle jag kunna byta utseende med någon skulle jag välja henne lätt!
2009-06-12 @ 12:09:48 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Inte lika soligt



Regn, regn, regn... Tänk vad mkt lättare det är att jogga eller ta pws när solen skiner och liksom lockar ut en.
2009-06-12 @ 09:19:27 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thinspo



Those legs are perfection!
2009-06-12 @ 00:42:41 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cheesy



Jag kan vara otroooliiigt cheesy ibland, men det kan bf också så det är lugnt haha! Lyssnar på Celine Dions tidiga alster och scrapbookar. Life is good helt enkelt! Ok back to it!
2009-06-11 @ 17:26:36 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Abs!

Det bästa med att kolla på bilder med VS modellerna är att man utan problem kan göra 200 situps - motivationen finns där om man säger så! Kollade lite friidtrott igår kväll - också mkt motiverande! Nu ska jag dyka ner på en filt och göra några situps och ett par armhävningar och efter kaffet ska jag köra hip hop abs!

2009-06-11 @ 09:47:53 Permalink Träning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtan



Kan inte i ord beskriva hur mkt jag längtar till sommaren. Om 1v får jag äntligen träffa min beloved boyfriend efter 31 låånga dagar! Sen får jag träffa min älskade familj som jag inte träffat sen påsk - miss them!

Idag har jag hängt med en kompis och sett en himlans många avsnitt av The O.C. - rätt soft dag! Men imorn ska jag göra ett ryck och städa hela lägenheten - inkl kylskåp och såna utrymmen man sällan städar. Jaja med hög musik och diskhandskar så går det mesta haha!
2009-06-10 @ 23:06:17 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Btw



Så sprang jag på bikinitrosorna som Daria har på bilden. Vad jag inte kan förstå är att jag kan ha stl 34 när jag är tjock samtidigt som det är den minsta stl på bikinis... I mean wtf? Vad har alla smala människor på stranden då?! Anywho, ska leta upp en överdel också, eller så mismatchar jag med förra årets bandeau bh jag har.
2009-06-09 @ 23:15:08 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt



Jag är en usel bloggare nu, men jag har ingen motivation eller inspiration just nu. Jag hoppas den kommer tillbaka när jag kommer hem och börjar äta bättre och kommer igång med dagliga pws och joggingturer och cykelturer. Idag har jag iaf tagit en promenad med en kompis, jätteskönt. Ska göra det imorn fm igen och gärna resten av veckan. Ska försöka komma tillbaka till ett normalt ätande med mer motion, jag är ju inte dum - jag vet att det funkar bäst både nu och i längden.
2009-06-09 @ 22:57:39 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morning



Ohh solen skiner för första gången på typ 1v nu! Synd att jag är på väg till skolan bara... Ska nog passa på att ta en promenad senare dock, om det inte börjat regna förstås...
2009-06-09 @ 08:14:37 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idioter...

Happ så har ännu någon idiot läst igenom hela min blogg av den enda anledningen att den personen vill vara taskig. Jag kommer aldrig förstå såna människor. My god sluta läs min blogg om jag gör dig irriterad liksom! I senaste inlägget erkände jag att jag har äs och mår skit och den personen är så dum att han/hon känner att han/hon måste kommentera att jag gått upp i vikt! Wtf?! För det kommer ju få mig att bli normal och sluta hålla på som jag gör... Idioter!

2009-06-08 @ 18:38:08 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Segstartad



Sov ungefär 11 h inatt, behövdes kanske. Nu ska jag dricka kaffe och ta en lepigen för att komma igång, blir nog ingen joggingtur direkt. Men tar nog en riktig långpromenad senare. Ni vet en sån där där man bara går av sig själv och inte vill sluta och inser att man gått en mil eller så. Det ska jag göra.
2009-06-08 @ 11:47:05 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Failure



Tack för alla söta kommentarer, har inte loggat in på bloggen förens nu... Jag har failat totalt. Klarade en dags fasta jättelätt, men redan igår gick det åt helvete och jag har ätit som en gris. Imorn börjar jag jogga varje morgon igen, det funkade bra sist och svält funkar inte för mig. Tänkte köra typ 2 ägg o kaffe till frukost, 2 naturdiet under dagen och vanlig middag (normal portion av normala maträtter). Försöka hålla jämnt blodsocker.

De sista veckorna har jag verkligen insett att jag är halvvägs på väg till bulimi, skulle nog kunna diagnotiseras med BED, kanske bulimi tom även om jag aldrig spytt... Det här är inte ok, jag orkar inte leva såhär längre. I sommar kommer jag bo hemma igen så jag kommer inte kunna hetsäta eller svälta - ska ta den tiden att motionera normalt och lära mig äta normalt. Vill verkligen fortsätta blogga, för jag älskar det. Ska försöka få till en hälsosam viktminskningsmetod som jag kan skriva om.
2009-06-07 @ 20:53:30 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dag 2



Tog lång tid att somna pga allt koffein som även gav mig halsbränna så jag var tvugen att svepa en samarin... Fortf ingen hunger idag, precis svalt första lepigen för dagen. Ska dricka lite te om en stund antar jag. Hoppas dagen går fort, vill helst bara sova förbi hela veckan! Vägde 52 idag - 1 kg borta. Lite besviken är jag nog, hade nog hoppats på att väga 51 iaf. Om jag går ner 0.5 kg/dag nu kommer jag väga 49 när fastan är slut och det är ju inte så lite som jag hoppats på direkt men iaf under det viktiga 50 strecket.
2009-06-06 @ 09:42:36 Permalink Fasta Kommentarer (8) Trackbacks ()


Dag 1 avklarad!



För er kanske det inte framstår som mkt, men jag har nog aldrig gått en hel dag utan mat (förutom vid extrem bakfylla eller magsjuka såklart). Jag har druckit ca en halvliter cola zero, en mugg te och en powerking light och lite vatten. Ingen motion, knappt rört mig alls, har hållit mig till sängen undantaget när jag gick ca 10 min max till posten. Jaja, jag fokuserar inte på träning nu direkt, jobbigt nog som det är. Hoppas morgondagen går lika bra iaf! Längtar efter att ställa mig på vågen imorn bitti!

Har läst 1 1/2 bok idag, lär väl fortsätta i den takten haha. Imorn åker nog killen jag bor med hem till sina föräldrar så jag ska nog belägra tvn i vardagsrummet och kolla på massa serier också!
2009-06-05 @ 22:48:25 Permalink Fasta Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thinspo



Fortf ingen hunger iaf...
2009-06-05 @ 21:17:01 Permalink Thinspo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg



Inte känt någon direkt hunger, men jesus vad seg jag är! Har druckit en powerking light, en mugg te och vatten. Tagit 2 lepigen, blir en till om ett par timmar och kanske lite mer te. Har inte öppnat min cola zero, men kanske blir ett glas av den senare. Nu ska jag fortsätta läsa, har läst typ 150 sidor hittills idag!
2009-06-05 @ 16:19:56 Permalink Fasta Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fasta dag 1

OK då har jag svalt första lepigen för denna 12dagars period. Min plan består av att under dessa 12 dagar så får jag bara äta flytande och jag ska försöka mig på att fasta i 1v helst. Men går det inte hoppar jag på flytande föda istället. Kanske jag lägger till frukt sista dagen innan min pojkvän kommer hit för att vänja kroppen vid att tugga och så. Men då kommer jag träna mer så klart. Sen bär det av hem till päronen den 18e och då kommer jag ju vara tvungen att äta normalt. Men förra sommaren så höll jag min vikt på typ 49 under sommaren så det kommer inte vara några problem. Min plan för sommaren består av att jogga varje morgon och sen ta så många pws jag kan och cykelturer på kvällarna.



Vikt: 53

Byst: 87
Under byst: 71
Midja: 63
Stuss: 88
Lår: 50
Vad: 33.5
Arm: 26

Alltså fyyyy faaan! Jag vill verkligen bara gråta när jag ser måtten och vikten. Jag har verkligen gått upp! Ok men nu fokuserar jag framåt istället. Jag ska ju fasta så nu har jag ju massa fett att ta av iaf! Jag hoppas att jag kan nå 48 efter fastan, 5 kg borde väl gå? Pam säger att man kan gå ner ännu mer än så och jag har ju sannerligen att ta av...! Så ok nu kör vi!
2009-06-05 @ 10:30:37 Permalink Fasta Kommentarer (9) Trackbacks ()


Msn



Har pratat med sötaste Pam på msn idag. Vi börjar fasta båda två imorn! Och ni anar inte hur peppad jag är! Jag struntar i hunger och yrsel, jag tänker helt enkelt inte äta. Helst vill jag klara 1v men klarar jag inte det så är det inte hela världen, smal ska jag bli hur som helst.
2009-06-04 @ 23:31:43 Permalink It's all about me Kommentarer (1) Trackbacks ()


Peppad!



Jag ska fasta from imorn och jag är jättepeppad! Jag vill inte höra några kommentarer om att det är farligt för jag vet om riskerna och jag vet def om föredelarna! Nu ska jag tagga till ännu mer framför Supersize vs superskinny - kolla det!

Update: Oh nooo! Min room mate belägrar tvn i vardagsrummet och min är dessvärre sönder... Men det går visst i repris på lördag, då måste jag se det. Perfekt då borde jag ha fastat i över ett dygn iaf!
2009-06-04 @ 19:57:48 Permalink It's all about me Kommentarer (2) Trackbacks ()


Top model



Såg nyss finalen i nån gammal säsong av Top model. Har nog aldrig sett en hel säsong av det, känns som tv3 visar det jämt och jag lyckas aldrig se avsnitt från bara en säsong för det går alltid flera så det blir så rörigt bara. Anywho, jag fattar inte att vissa tjejer ens kommer med i programmet eller vinner sen! De är ju så fula och deras kroppar kommer aldrig funka för the runway. Antingen så måste man vara jättesmal eller plus size så är det bara. Inte konstigt att man aldrig ser de som varit med i Top model efter programmet slutar, de funkar helt enkelt inte!
2009-06-04 @ 17:43:22 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


God loves me!

Damp ner tidningen Glamour precis i brevinkastet! Utvald att testa den i 3 mån visst - nice! Det är såna dagar man känner att universum är med en och inte emot en som oftast typ haha. Så nu ska jag lägga mig och bläddra lite i den.

2009-06-04 @ 13:34:39 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad har hänt?



Jag har inte Lindsays fina kropp, men thank god för att mina bröst ser 100 ggr finare ut! Shit vad de hänger! Har hon silikon eller inte? För brösten ser ju betydligt större ut än resten av hennes kropp, men de ser så hängiga ut så det måste vara ett dåligt boob job isf
2009-06-04 @ 10:13:04 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Allie

2009-06-03 @ 18:11:06 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sunnies



Give me her sunnies! Och är det inte ett fantastiskt Hermés armband jag ser?!
2009-06-03 @ 14:29:28 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


God förmiddag



Helst hade jag gärna precis gått upp nu, men klockan ringde 6.50 efter 5 otroliiigt härliga sömntimmar. Har varit på två uppsats framlägganden och nu har vi 4 h lunch och sen den sista. Sjukt tråkigt att sitta där kan jag säga, men men. Slöar runt nu i mjukisbyxor och ska väl kolla lite på Weeds tror jag.
2009-06-03 @ 11:24:08 Permalink It's all about me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Späd



Just sådär liten och späd vill jag också se ut. Nu ska jag sova, godnatt på er!
2009-06-02 @ 23:30:40 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Länkar



Håller på och rensar mina favoriter på datorn från bloggar som jag absolut inte vill att någon ska se. Har lagt till en del viktminskningsbloggar som jag läser här på bloggen. Om någon vill att jag ska ta bort er blogg så säg till och om ni tycker att jag borde läsa er eller redan gör det och glömt bort den (har lagt till de jag har i favoriter, men läser 1000 fler typ som jag inte har i favoriter).
2009-06-02 @ 17:03:28 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoppingen



Hittade ingenting av vad jag skulle ha men spontanshoppade 2 par shorts från hm och ett fotoalbum och en grov röd sytråd på Åhléns. Borde inte köpa kläder innan jag nått min målvikt, men det var 50% på shortsen så de kostade bara 49 kr styck! Så jag köpte 2, ett par beige och ett par mörkbruna och de var i stl 34 så det känns ok ändå. När jag kom hem virkade jag sytråden och satte dit en berlock. Även om jag inte är pro-ana så står armbandet för att jag ska gå ner i vikt. Jag gillar det!
2009-06-02 @ 15:46:21 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Weeds

Loves it! Morsan bollar att sälja weed in suburbia med bake sales på sonens skola. Hennes accountant och svåger jagar råttor med pistol inomhus höga som hus och blandar allt de hittar i skåpen till den ultimata munchies mixen. Ena sonen är otroligt skum och jagar mountain lions med luftgevär, den andra sonen datar en döv tjej. Grannfrun är otroligt bitter och bantar sin 10åriga dotter och drogar hennes godis med laxeringsmedel och hatar sin make. Helt enkelt en fantastisk serie som ni måste se!


2009-06-02 @ 14:38:42 Permalink It's all about me Kommentarer (4) Trackbacks ()


Lite shopping



Har ju tappat bort första paret solglasögon för säsongen (kommer bli fler - tro mig) så nu ska jag ner på stan och kolla om jag hittar några snygga och kolla om jag hittar några schyssta wedges. De måste vara sköna att gå i, men samtidigt hatar jag för låga skor så det kan vara lite av en challenge.
2009-06-02 @ 11:15:07 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

2009-06-02 @ 09:23:23 Permalink Thinspo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sova



Nu ska jag lägga mig och läsa, har helt fastnat i bokserien Sagan om Isfolket. Har precis läst ut bok nummer 4 på 2 dagar och nu ska jag ge mig in på nästa tänkte jag. Sen ska jag drömma om att jag har Miranda Kerrs fantastiska kropp så jag fortsätter kämpa.
2009-06-01 @ 23:14:01 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Njaa...



Riktigt så brun blev jag väl inte direkt, men en liten grund har jag iaf. Nu ska jag ta en dusch och duscha av mig den härliga blandningen av svett och solkräm.
2009-06-01 @ 17:48:36 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solning



Nu blir det några situps innan jag drar ut i solen för att bli lika snygg som ovanstående! Eller inte som hon till höger och hon näst längst ut till vänster, jag vill inte ha så stora lår, men kolla tjejen med det lilla affrot, oh my säger jag bara!
2009-06-01 @ 10:43:35 Permalink Thinspo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Morning!



Samma planer idag som igår skulle man väl kunna säga. Ligga och slöa i solen hela dagen med andra ord, har ju tagit mig sommarlov nu känns det som iaf. Ska lida mig igenom tre presentationer på onsdag och ska väl ta tag i den förbenade uppsatsen men det ska ju bli sämre väder nu så det blir nog lättare då.
2009-06-01 @ 08:58:19 Permalink It's all about me Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0