Du är vad du äter

2009-02-28 @ 16:01:57
Blir inte ni också jättepeppade av att se det?! Jag gillar inte den svenska versionen dock. Jag känner att det finns ingen anledning att äta skräpmat och socker egentligen. Även undantaget att jag vill gå ner i vikt så vill jag äta nyttigt. Titta bara, vad ser egentligen godast ut?



eller



Kommentarer

Postat av: Anonym

Tänker också på det ibland, frukt och grönsaker har så himla mycket mer smak är sånt med kolhydrater eggentligen.

Jag kollar upp tävlingen! Det är 1 kg för mig också!

2009-02-28 @ 16:22:43

Postat av: Joi

Usch vad äcklig maten på den första bilden ser ut! Jag skulle kunna leva på ananas, jordgubbar, vindruvor, melon, apelsin och päron istället. Det är ju stört mycket godare! Egentligen borde man göra det en månad, och äta näringstabletter istället. Det hade ju faktiskt inte varit någon jobbig diet, för man blir ju mätt på frukt och det tar ju bort sötsuget! Sen kan man ju dricka te eller något om man känner sig sugen på någonting varmt.





Hursomhelst, vad roligt att du blivit medlem! :) Det är en vikttävling där varje månad och du kanske skulle vilja vara med där också? Den börjar imorgon btw:) Titta under "tävlingar". Om du vill vara med kan du bara skriva till mig på bloggen:) eller vart du vill, det gör detsamma...



Förresten tycker jag inte alls man ser smalare ut om man har 61 i midjemått om man är längre än om man är kortare.. Tycker det ser lika smalt ut på båda. Tycker faktiskt att det är finare att vara lite kortare. Te.x. som marykate och ashley olsen elr nicole richie, de är liksom så smala och korta och det är så himla fint. Som små assesoarer:)

Kram!

2009-02-28 @ 16:37:00
URL: http://bmiarton.blogg.se/

Postat av: Joi

Åh såg nu att du gjort lite reklam för mitt forum:) Blev nästan lite rörd:) haha, tack!

Antog att du också vill vara med i tävligen då:)

Även om du inte hinner svara på dethär tills imorgon skriver jag upp dig på det så kan du bara säga till om du inte vill vara med så tar jag bort dig! :)

en jättestor kram!!! :D

2009-02-28 @ 16:43:27
URL: http://bmiarton.blogg.se/

Postat av: Joi

Bra för jag har skrivit upp dig nu som du ser.. :)

Jo men det låter jättebra.

Jag har haft godisförbud i några månader nu (äter iof mörk choklad men det händer väldigt sällan) och sötsuget har verkligen försvunnit! Sen har jag märkt att om man tränar mer försvinner det också, iaf för mig.. Plus att man känner att man inte vill sabba all träning med mat.



Det är bra det! Jag tycker det är fint att vara både lång och kort (dock inte för kort elr för lång) så det kvittar lite här med.

Det är ju bara skönt att det syns mycket eftersom det betyder att när du går ner i vikt syns det också snabbare!

Kram!

2009-02-28 @ 18:17:58
URL: http://bmiarton.blogg.se/

Postat av: Joi

Haha nej men det ska du vara glad för. Jag var tvungen att gå ner 6 kilo innan jag kunde se någon skillnad sen innan.. ändå är jag väl inte så himla lång (170 cm). Och det är ju segt..

Haha ja jag tränar alltid mycket mer när det inte är varmare och soligare eftersom man inte har lika döljande kläder då (man blir mer peppad och man måste liksom) och för att jag alltid går till gymmet (det tar ca 20-25 minuter) och det är mycket jobbigare att ta sig dit när det är svinkallt, blåser, snöar och är slaskigt samtidigt...



Jo, mörk choklad är ju iaf bättre än godis och det är ju svårt att tappa kontrollen och vräka i sig det (mkt svårare än med godis iaf). Men samtidigt är ju frukt mycket bättre..

Kram!

(har börjat lägga upp lite tips på förumet föresten, har du något tips på något tips jag kan lägga in (haha vad roligt det lät;)) Du får ju självklart jättegärna lägga in själv också:)

2009-02-28 @ 18:55:24
URL: http://bmiarton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback